ברון כתב on 04 ספט' 2023 06:52:
תשמח .אני רק 7 ימים נקי אשריך אתה יותר חזק ממני .
תמשיך תמיד תזכור הטיפוס להר הכי גבוה מתחיל בצעד הכי קטן. שמירת הברית היא חשובה מאוד. וזה מה שהביא אותי לכאן. תחשוב כמה אתה אוהב את הקדוש ברוך הוא וכמה אתה מייחל למצוותיו. וכמה הוא נתן לך בחיים. עצם הידיעה והכרת הטוב להשם יתברך תתן לך את הכוח להמשיך. חזק ואמץ . שיש לך דחף תתעניין במשהו. הכי טוב ללמוד תורה ואז זה יורד הדחף. אבל תזכור הדחף לא יעלם אם אתה לא תעבוד על זה. תמשיך אתה יהודי עם הרבה עוצמה. אל תשכח את זה . הפורנו הורס לנו את החיים. הגיע הזמן שאנחנו נהרוס אותו. תזכור יהודי לא מוותר לעולם. בהצלחה חבר . כתוב לי אם עזרתי לך אשמח לדעת.
ברון היקר,
ברור שעזרת לי כל תגובה מחזקת, ואני לא אדם שאוהב מידי חיבוקים אבל אני לומד כל הזמן שהתגובות והפידבקים כאן מאוד מאוד מחזקים
בכללי אני די בתחילת התהליך כאן אחרי המון שנים של ניסוי ותהייה לא יודע בכלל איך הגעתי אני בטוח שזה מתנה מלמעלה סוג של הושטת יד מהקב"ה, אבל כל פעם שיש לי דחף או תכנון כזה או אחר איך אני הולך שוב ליפול אני נכנס כאן לפורום וזה כ"כ מחזק אותי אני מקבל כוחות
לקרוא כאל סיפורים מסמרי שיער לא אפשרי להגיע איך אפשר לדפוק כ"כ את החיים ואיך אפשר לצמוח מזה ולעלות מהמקום שלנו עוד יותר למעלה אני מקבל חיזוק אני מצליח לא ליפול, ברור שזה לא מספיק ואני חייב לקחת את זה בצורה הכי רצינית שיש להתחיל לעבוד קשה, אוי אוי כמה שזה קשה אבל בסוף שווה זה חיים יפים זוגיות מעולה ילדים רגועים שמקבלים אבא שליו ורגוע
טאטע טאטע ממתחננים אליך תושיט לנו 2 ידיים תן לנו את הכוחות להובילהוביל את עצמנו ולא להיות מובלים,
מצטער אם חפרתי הייתי חייב לפרוק
תודה על ההקשבה אוהב אותכם..