david1021 היקר! ברוך הבא למשפחה!
תודה על הדברים המקסימים. איזה צדיק אתה. אני מרגיש את הכאב שלך. את הרצון לשים לכל הדבר סוף.
אני מזדהה עם התחושות. אתה לא רוצה לפגוע באנשים שאתה אוהב ובפרט בעצמך ובכל זאת אתה מתעורר באותו מקום. אתה רוצה קשר חזק לבורא עולם ומרגיש שאתה רק מחזיר כפיות טובה על כל הטוב שהוא מרעיף עליך.
אתה יודע שזה פוגע בך - שוב ושוב ושוב אתה מנסה לצאת מהבוץ ולא מצליח. נכנס למעגל שלא נגמר. כל פעם היצר מוצא דרכים חדשות להכשיל.
אני בטוח שבליבך אמרת, אולי אין סיכוי? אולי אוותר וזהו? מהצד השני, משער שגם אמרת לעצמך, אוקי הפעם לא אפול. נמאס לי מזה, הפעם אני אנצח ולאחר כמה זמן מלקה את עצמך עוד יותר על כך ששברת את אלפי ההבטחות שקיבלת על עצמך.
אנחנו כאן בשבילך. רובנו ככולנו חווינו חוויות דומות לשלך.
אתה לא לבד!
דבר ראשון אתה בסדר גמור. אתה לא אשם שנחשפת לפורנוגרפיה. יש לך משיכה בריאה והאנשים שעוסקים בזה מכוונים את כל כספם (ויש להם הרבה) ומאמצם ע"מ שאותו רגש בריא וטבעי ימצא את מקומו אצלם. אין כמעט אחד שלא נחשף.
כתבת: "מה שמוזר בכל הסיפור שלאורך שנים רבות אני אדם של מערכות יחסים ולא הייתי חסרה לי מיניות".
אמנם על פני הקרקע נדמה שזה בא לספק צורך מיני, ולפעמים זה נכון, אך כמעט תמיד מדובר רק במשהו חלקי והשורש הוא עמוק יותר. רצון חבוי שמבקש סיפוק. צריך לברר מהו אותו רצון.
יכול להיות שבאמת מדובר באותה תחושת ריגוש שאתה מבקש וכבר בצורה אוטומטית אתה חוזר על אותן הפעולות ועל אותה התבנית. אתה רוצה דרך לשבור את המעגל. את מעגל ההתמכרות.
ובכן ידידי אתה כבר התחלת!
עשית צעד חדש! אתה גיבור ואמיץ.
אתה לא מתייאש ורוצה למצוא את הרפואה. האם זה לא דבר שיש לשמוח בו?
את העבר אתה מכיר מצוין, אין צורך להתחפר בו. הוספת שלב חדש למסע שלך וכדאי להתרכז בו ע"מ ללמוד ולהחכים ודרך האתר, הפורום והכלים אני בטוח שתמצא דברים טובים. תתן לעצמך חמלה וסבלנות כי זה תהליך. הוא רצוף עליות וירידות, הצלחות ונפילות וזה בסדר!!! אלו החיים. רק הפעם כדאי לנצל את הירידה כדי ללמוד. כדי לדעת לא לחזור על אותה התבנית.
אתה כבר במקום אחר. שיתפת את סיפורך וחשפת מה שעל ליבך. זה לא מובן מאליו. טפח לעצמך על השכם.
אני בטוח שהקב"ה גאה בך מאוד רק על הצעד הזה.
אתה לא כפוי טובה. ממש ממש לא. אתה צדיק שמתמודד, "שבע יפול
צדיק וקם"
אתה ראוי לטוב, אחרת לא היית זוכה לו, ולכן הייתי ממליץ להחליף את תחושת האכזבה כלפי הבורא - לתחושת הכרת הטוב. על הכל.
אנשים רבים וטובים מחזיקים לך פה לא אחת, לא חמש, ולא עשר, אלא אלפי אצבעות. אתה במקום הנכון.
חזק ואמץ. יש דרך לצאת.
תמשיך לשתף צעד אחרי צעד.
מחכה בקוצר רוח לעדכונים חדשים.