ראיתי את מה שכתבת והרגשתי צורך עז להגיב ולהתייחס. אם אצליח לעזור לך והיה זה שכרי.
אתה מספר את הסיפור שלי בדיוק!
גיל נושק ל40, עם 5 ילדים. זוגיות מדהימה וחיים כפולים שעושים לך טוב כשקשה לך ואתה יודע שזה רע.
בדיוק כך!!! החיים שלי התרסקו.
והיום אני כבר יותר מ3 שנים נמצא בתהליך של תיקון וסבל. בלי זוגיות. נשואים על הנייר אבל פרודים בלב, אשה שהיא רק שותפה לחיים, שיחד אנו מנהלים את הבית ומגדלים את הילדים אבל אין לי אשה - בת זוג כבר יותר מ3 שנים והגירושין מרחפים באוויר...
ראיתי תוכנית על מכורים לסמים. הם נשאלו שאלה מתי פנית לעזרה? התשובה של כולם היתה. כשהם התרסקו.. קרסו. אחד איבד רגל וכך כשהם הגיעו לתחתית הם פנו לעזרה וטיפול והתחילו לצאת מזה.
כמו שכתבת. טוב לך ולכן אתה לא פונה לעזרה.
אולי המילים שלי יזעזעו אותך!
מליון אחוז שאם אתה לא עושה עם זה כלום עכשיו, אתה תתרסק! תגיע למקומות שלא חלמת ואז הדרך תהיה הרבה יותר קשה.
אין לי אשה כבר 3 שנים, מאות שעות של טיפולים, נסיעות ופגישות, ים של דמעות וטונות של כאב לב וצער. עשרות אלפי שקלים על טיפולים. וזו לא גוזמא!! ואני עדיין באמצע הסיוט!
אל תחכה לרגע שתאבד את החיים שלך, את האישה שלך !!!
עכשיו זה הזמן.
בדיוק זה מה שקרה לי, שנים חייתי בהרגשה שהכל בסדר ויהיה טוב וזה יסתדר, עד שאיבדתי את הגבולות. ומתוך איבוד שפיות פגעתי באשתו באופן שהיא לא מוכנה לסלוח לי. הוצאתי כבר עשרות אלפי שקלים על טיפולים ואני עוד בעיצומו של הסרט העצוב הזה...
ריסקתי. ניתצתי, הרסתי, שברתי את הבית היפה שהיה לי.
כשזה קורה לא שמים לב, ההתמכרות הזו חזקה מאיתנו.
לא יודע אם אתה בכלל מסוגל להבין את מה שאני כותב! אם היו אומרים לפני כמה שנים שזה מה שיקרה לי הייתי מגחך וצוחק, לא היה סיכוי לכך!
לגבי הזוגיות המדהימה.
זה שקר, אין סיכוי שכ"כ טוב לכם. ברגע שאתה חי חיים כפולים אתה בוגד בה. בשניה שהיא תבין מה קורה אתה תראה שלא תכיר אותה. לא תבין איך היא יכולה כך לזרוק אותך.
זה מה שקרה לי ולא חלמתי בחיים שלי שהיא תגיב כך.
תתעורר מהסרט, אתה חי חיי צביעות ושקר. וכנראה שגם אשתך עוברת משהו. אשה נורמלית מרגישה את בעלה ויודעת טוב טוב לומר אם הכל בסדר איתו. ייתכן ואני אומר זאת בזהירות מאוד מאוד יתירה שזה לא ייתן לך סיבה וגושפנקה להתנהגות שלך. שהיא גם בורחת למקום כלשהו שיש לה גם מקום מסויים ששם טוב לה. ושוב בזהירות הכי הכי גדולה.
אבל עזוב אותה!!!
קום עכשיו וקח עזרה ותעבוד על זה.
אל תחכה להתרסקות, תקשיב לסיפור שלי!!
אתה רגע לפני התהום!
אם תרצה תוכל לפנות אלי במייל שלי.
אני יכול גם להגיד לך מה לא עובד! כמו הסיפור על אותו אחד שטעה ביער ומצא מישהו שאמר לו, אני לא יודע איך לצאת מפה אבל אני יכול להגיד לך מה לא! אחרי המשבר שלי היה לי 8 חודשים שלא הסתכלתי ולא אוננתי, הייתי בטוח שסיימתי עם זה. אפילו פסיכותרפיסט שהייתי אצלו, לא מקצועי, אמר לי בבירור, אם 8 חודשים אתה לא צריך את זה ואתה לא חוזר לשם אתה לא מכור!!! והוא טעה! אחרי 8 חודשים תוך שניה אחת שקיבלתי ליד סים לא מסונן חזרתי לזה... אמנם לאט לאט אבל בטוח... אחרי חצי שנה התחלתי טיפול אצל פסיכותרפיסט אחר שידע את כל הסיפור שלי אבל גם אצלו, הייתי מגיע שנה שלימה לטיפול ותוך כדי משתמש ומסתיר ומנסה להסתדר עם זה לבד. תודה לקל שלא הגעתי למקומות גרועים ולא חציתי מסך ובסבב השני איך שאני קורא לזה זה היה הרבה יותר חלש אבל עדיין משומש. ואז כשזה שוב התגלה והתרסקתי עוד יותר.
שם בתחתית של התחתית פניתי לטיפול מקצועי בשיטת הצעדים.
לי אישית, מה שעזר זה טיפול אישי, ו12 הצעדים.
זו דרך קשה שאני עדיין באמצעה, גם אחרי שכבר נכנסתי לטיפול היתה לי תקופה של כמה חודשים של שימוש ונפילות. כרגע ברוך ה' אני כבר 59 ימים נקי ומקווה שאני על דרך המלך. הדרך קשה אבל נותנת תקווה ומשנה את החיים.
שוב תמרור אזהרה!
ההתמכרות הזאת הרסנית ונוראית, אי אפשר לשים לה גבולות. יהיה לך יום אחד קשה, תהיה לחוץ ורמת השימוש שלך תעלה, וזה כבר לא יספק אותך, תרצה עוד דברים ועוד, עד שתאבד לגמרי שפיות ואתה פשוט ת ת ר ס ק!!,
אני אומר זאת מדם ליבי!!
הייתי בדיוק בסיפור הזה.
מקווה שתקבל את ההודעה הזאת מספיק בזמן.
אם רלוונטי, אשמח לעזור באישי או דרך המייל שלי.
בהצלחה רבה