ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: חדש פה 107 צפיות

חדש פה לפני 1 חודש, 3 שבועות #152041

• nope
  • חבר חדש

שלום לכולם 
תאני די חדש פה(כמו שהכותרת מעידה), בן 27 שמתמודד כבר די הרבה שנים.  
כבר כמה שנים שאני במלחמה והיו לי תקופות טובות יותר ותקופות קצת הרבה פחות, הבנתי שאולי כדאי לי לנסות דרך אחרת להתמודד מאשר ללכת עם הראש בקיר. 
הרצון שלי לנסות דרך אחרת עלתה אחרי שראיתי שאני לא מצליח באמת להתקדם, מצאתי את סף הגירוי שלי עולה כתוצאה מכך ומצאתי את עצמי מתגרה מדברים שפעם היו בלתי עולים על הדעת בשבילי.. הגעתי לתקופה שאני כבר באמת רוצה להתחתן אבל הגעתי להבנה שאני לא יכול (או מוכן) להתחתן כשאני עדיין בתוך זה. 
חוץ מזה באמת שכבר נמאס לי שהדבר הזה מנהל לי את החיים וגוזל ממני המון אנרגיה ומצב רוח. 
מקווה שבעזרת השם במקום הזה יהיה לעזרי
ואשמח לשמוע טיפים ממכם בנוגע להמשך, אם יש 

תגובה: חדש פה לפני 1 חודש, 3 שבועות #152042

• mose
  • דירוג זהב

שלום אחי היקר
אני נכנסתי לתכנית ממש מאותה סיבה שלך וב״ה מצאתי פה אור ענק וזוויות שלא הכרתי על החיים שנותנים לי ב״ה התחלה של חופש. 
אני ממש ממליץ לך להיכנס ולעבור על התוכנית לטוס אל החופש והעיקר להמשיך לשטף בפורום. 
שיהיה לך הצלחה רבה בדרך שאתה עושה

תגובה: חדש פה לפני 1 חודש, 3 שבועות #152044

• ddhd
  • משתמש
אשריך
בעיני המשפט לא להתחתן כשאני בתוך זה הוא נוראי
אתה לא מקולקל
יש לך קושי
אתה מודה בו באומץ
ומתמודד
ה אוהב אותך
אתה יכול ואהוב וצריך להתחתן
רק לשתף את הגברת אחרי שנוצר קשר...

תגובה: חדש פה לפני 1 חודש, 3 שבועות #152047

• mose
  • דירוג זהב

אני לא נשוי אבל לשתף את האשה בזה זה לא תמיד נכון, מסכים איתי?
וגם לגבי העניין שכתבת ״וצריך להתחתן״ נראה לי שאם המצב שלך שלי עכ״פ היה גרוע אז כן כדאי לבדוק מה עם עצמך לפני שאתה רץ להתחתן.
אני אומר את זה כי היום אני במקום יותר טוב לפני שנה וחצי כל אשה בעניי היתה חפץ…
בהצלחה אוהב 

תגובה: חדש פה לפני 1 חודש, 3 שבועות #152048

כתבתי אתמול תגובה כאן, וכעת אני רואה שזה לא נשמר...

ברוך הבא!!!
תודה על ההודעה.
מתוך הפרופיל שלך נראה שנרשמת כאן לאתר כבר לפני הרבה שנים, ושוב אתה חוזר לכאן. כנראה שאתה מרגיש שאתה סובל מבעיה כל שהיא.
מאחל לך שתמצא כאן את הפתרון שלך בעז"ה, תנסה כאן את הכלים שבאתר, יש כאן הרבה תקווה. אני בס"ד זכיתי להגיע לפתרון שלי דרך האתר הנפלא הזה.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.37 שניות

Are you sure?

כן