ברוכים הבאים, אורח

מרגיש שאני בוגד
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: מרגיש שאני בוגד 169 צפיות

מרגיש שאני בוגד לפני 1 חודש, 3 שבועות #152050

הי
אני בחור נשוי שמגיל 14 מתמודד עם אוננות בהתחלה סתם על תמונות ולאט לאט על סרטוני פורנו
כחה במשך בערך 10 שנים עם תקופות של כל יום בערך ותקופות של פעם בשבוע מידי פעם הייתי מצליח חודש עליות ירידות
לקראת גיל 20 החלטתי שאני לא יכול להמשיך עם זה אני לא יכול להתחתן כשאני מאונן על תקן קבוע ובאמת שמרתי על עצמי במשך כמה חודשים ושוב פעם נפלתי לכמה שבעות ותפסתי את עצמי ושמרתי על עצמי עד שמצאתי את הזווג שלי בגיל 22
קצת יותר מחצי שנה אחרי החתונה מצאתי את עצמי מסתכל בסרטוני פורנו ומאונן זה נתן לי תחושה נוראית של בגידה ותסכול גדול אבל אמרתי לעצמי נפלתי פעם אחת וזהו ובאמת לא ראיתי יותר במשך חודש אבל אחרי חודש שוב נפלתי זה ומאז אני יכול לא לראות חודש ואז לפול לזה במשך שבוע 
אני מרגיש שאני בוגד באשתי ומאוד מתוסכל וכבר מרגיש שאין לזה פתרון 
האם יש פה מישהו ברמה שלי בערך שזה עזר לו????????

תגובה: מרגיש שאני בוגד לפני 1 חודש, 3 שבועות #152051

ברוך הבא חבר יקר!!!
אני מכיר חברים רבים ואני ביניהם שהיינו גם במצב יותר קשה ממה שאתה מציג, ובס"ד מצאנו את הפתרון שלנו. אני ממליץ לך מאד לעבור כאן באתר על הכלים, ולראות איזה כלים יכולים לעזור לך.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מרגיש שאני בוגד לפני 1 חודש, 3 שבועות #152056

האמת שאני ממש מיואש כי כבר כמה שבעות אני באתר הזה והצלחתי 14 ימים אבל נפלתי אח"כ שוב יומים ברצף

תגובה: מרגיש שאני בוגד לפני 1 חודש, 3 שבועות #152057

חבר יקר ואהוב.
מטבע הדברים, אם היינו הרבה זמן בתוך התאווה, אנחנו לא נוכל תוך רגע לצאת משם. צריך לעבור תהליך, ובדרך כלל זהו דרך תהליך פנימי שהאדם צריך לעבור, וצריכה להיות נכונות לעבור שינוי פנימי.
בתהליך שלי הבנתי שאני צריך לעשות שינוי, ולא לחכות ולצפות שאנשים אחרים או שאלוקים ישנה אותי.
רק המודעות לבד, כנראה גם לא כל כך תעזור. לכן עצם הרישום לאתר כאן לא בהכרח יספיק, ולכן צריך לעשות מעבר לזה. תנסה את התוכנית של לטוס אל החופש, תכנס לתהליך של החלמה, ותראה אם זה עובד בשבילך, אם לא, ישנם עוד כלים רבים בעז"ה.
אני יכול לתת לך תקוה, כי הייתי מאונן כל יום וכמה פעמים ביום, וכיום בס"ד אני נקי למעלה מ9.5 שנים, בנס יומיומי מתמשך, וזה לא ברור מאליו בכלל.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מרגיש שאני בוגד לפני 1 חודש, 3 שבועות #152058

• hero
  • חבר חדש

ברור שאתה לא לבד 
אני גם בערך במצב שלך ואפילו יותר גרוע 
תהליך של שינוי הוא תהליך ארוך שדורש התמדה וסבלנות וחמלה עצמית 
עצם זה שזה מפריע לך ואתה רוצה להשתנות זה כבר סימן טוב, אבל מה לעשות שאנחנו לא רובוטים שלוחצים על כפתור ומתוכנתים מחדש בין רגע. שינוי תפיסות מחשבה והעצמת האני אלו דברים שלוקחים זמן למוח האנושי וצריך הרבה סבלנות עם עצמך ופחות דגש על רצף הימים הנקיים ויותר דגש אבל שינוי תפיסות והתבגרות.
אני לצערי לא השתפרתי ברצף של ימים נקיים בשנה האחרונה וברור שזה מבאס שאתה כאילו לא שולט על עצמך 
במקביל אני מרגיש שכן השתפרתי בחיזוק הערך העצמי שלי והסיפוק שלי מהחיים ואני מרגיש שאוטוטו החופש שלי קרוב! 

תגובה: מרגיש שאני בוגד לפני 3 שבועות, 1 יום #152253

• goolife
  • דירוג כסף

אח יקר 
אני שומע את הכאב שלך בין השורות 
קודם כל תדע שאתה לא לבד אני ועוד חברים יחד איתך.
המסע שלנו לחופש דורש התמדה 
שינוי פנימי 
הבנה ועוד 

תדע לך שאלוקים אוהב אותך שהגעת לכאן לאתר זה חסד גדול!!

יש כאן חברים שיכולים לתרום מהניסיון שלהם
אני לומד מהם שולח לך כח וחיזוק 
תמשיך לבוא 
אוהבים 

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.45 שניות

Are you sure?

כן