היי זה הפעם הראשונה שאני כותב פה אני די בטוח שכאן כותבים הודעות ואני רוצה לשתף קצת על עצמי אני בן 18 ואני גיליתי את האוננות בגיל 11 בערך עם עצמי אף אחד לא גילה לי או משהו כזה סתם שיחקתי עם הגוף שלי ויצא לי ופורנוגרפיה גיליתי כמה שנים אחרי בגיל 13 שחבר גילה לי את המקום המגעיל הזה אני זוכר את היום שהוא גילה לי את המקומות האלה הייתי בשיא ההתלהבות עד היום הייתי מאונן רק על סרטונים רגילים לא ממש כבדים כמו פורנוגרפיה ושגיליתי את זה זה היה כמו אוצר בשבילי כאילו קיבלתי משהו שממש רציתי ומאותו יום התחילה ההתמכרות, פעם הכי הרבה שהצלחתי לשמור בלי פורנוגרפיה ואוננות זה שבוע או שבועיים ושהצלחתי זה היה ממש משמח וזה היה ככה למשך כמה שנים בגיל 17 ממש רציתי להפסיק כבר אבל לא הצלחתי כל פעם שהייתי קצת במצב רוח ירוד או בדחף מיני הרגשתי שאני ממש חייב את זה היו מלא פעמים שנלחמתי בדחפים האלה וניצחתי אבל בסופו של דבר נפלתי לפני שנה בערך בגיל 17 הצלחתי כמעט חצי שנה בלי פורנוגרפיה ואוננות אבל חזרתי לזה והנפילה אחרי זה הייתה גם מאוד קשה וכואבת כי נפלתי אחרי הרבה זמן שלא.
היום אני עדיין מכור ומנסה להתחיל את התוכנית של 8 המעגלים עם מעגל האדום הצהוב והירוק ומנסה לבנות תכנית שבאמת תעבוד.