ברוכים הבאים, אורח

מכור או חופשי
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: מכור או חופשי 177 צפיות

מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 4 ימים #152288

אני בן 25 נשוי אברך כולל
וצעירותי ממש הייתי מכור לאוננות בערך גיל 14 - 15
ברוך ה' יצאתי מזה
תמיד הייתה לי משיכה לכל דבר שיכול להיות מיני אם זה חבר חתיך ואם זה בחורה ברחוב ולמעשה לא הייתי חשוף למעבר מזה וגם לא צפיתי בשום דבר ולא עשיתי עם עצמי שום דבר למעט כמיהה עזה לראות כל דבר הכי קטן שיכול להוות גירוי
אחרי החתונה כמו הרבה ציפיתי שהתאוה תבוא על סיפוקה אך אז נחשפתי לעולם הפורנו והסתערתי עליו ומיד אחרי זה הזדעזתי מעצמי  עד ששוב חזרתי לשם וכך עוד פעם ועוד פעם ולמעשה בשנתיים האחרונות צפיתי כל חודשיים שלש ממוצע
הבעיה שלי שכשיש לי משיכה זה הרבה מעבר להתמכרות זה כל כך חזק עד שאני לא מרוכז בכלום ויכול ממש לחטוף חום כפשוטו עד שאני מספק את עצמי באיזה פורנו מלוכלך  אבל אחרי שאני תקופה לא נוגע אני יכול ממש להיגעל מזה ובטוח שאין לי יותר קשר לזה עד שמגיעה המשיכה ואז זה מדרון חלקלק שבו כמו עיוור  אני לא רואה כלום חוץ מהמשיכה עד הנפילה רק שאחריה אני לא מסוגל לעבוד על זה כי אני מרגיש שזה לא מושך אותי ברמה של גועל מה עושים?
תודה

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 4 ימים #152290

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 102 ימים
  • דירוג כסף

דבר ראשון ברוך הבא
שאלת מה עושים
את השלב הראשון עשית כבר, נרשמת לאתר...
ההמשך הוא לעבוד, תנסה את הכלים שיש באתר, בצורה עקבית ובהתמדה, ותתפלל, ואם זה לא יעזור יש עוד כלים, קבוצות טיפול וכו', 
אני באופן אישי בטיפול אישי כי העדפתי את זה מקבוצות, חוץ מזה קבעתי לעצמי זמן של עשר דקות בכל יום לעבוד על הנושא, דרך האתר דרך ספרים וכו'
בהצלחה אח יקר 

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 4 ימים #152293

אחת העצות הטובות שאמר פסיכולוג בקנה מידה עולמי
שאף לא באמת סתם מפסיקים התמכרות . ולא אמורה להיות המטרה רק להפסיק.
המטרה צריכה להיות איך אני יכול לחיות חיים טובים יותר.
"לא עוצרים התמכרות, מחליפים אותה במשהו טוב יותר" 
פיתוח חזון אישי מאוד יעזור ממליץ לחזור מדי חודש חודשיים על הקורס "כוח רצון חזק" בתוכנית הטיסה

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 3 ימים #152296

וואו תודה לכם זה כבר מחמם את הלב לראות שיש כאן מגיבים יש מי שאכפת לו ממך
חיים אמיתיים האם יש לך ספרים להמליץ לי ?

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 3 ימים #152298

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 102 ימים
  • דירוג כסף

בכיף
גם לי זה מחמם את הלב בכל פעם מחדש
אני עובד עם ספר של sa שנקרא "צעד קדימה לפעולה" במקביל לטיפול
בהצלחה

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 3 ימים #152299

• goolife
  • דירוג כסף

חבר יקר 
תודה ששיתפת זה בפני עצמו צעד גדול.
מזדהה מאוד מאוד עם התיאור שלך גם אני חולק התמודדות כזו או התמכרות מעין זו.

תדע שאתה לא לבד ויש דרך והיא עובדת לאנשים על מנת להגיע לחופש.

יש כאן באתר כלים מדהימים הישום שלהם תורם לי רבות.
הספונסר שלי אמר לי בעבר אל תהיה קשה עם עצמך.
נפלת תקום.
לא ביום אחד עולים על דרך
עצם ההתחלה היא שווה המון.
אני עצמי בתחילת הדרך לא יודע לומר מה יש בתוכה בטוח שיש לחברים כאן מה לתרום מהניסיון שלהם.

אוהבים 
תמשיך לשתף

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 3 ימים #152304

דבר ראשון תודה לכולכם חברים יקרים ואהובים:blush:
דבר שני אחרי שאני רואה את כל הפתיחות שיש כאן ואיך שמקבלים כל אחד כמו שהוא הייתי רוצה לשתף דבר נוסף. 
ברוך ה' מעבר לצפיה בפורנו לא העזתי לעשות יותר כלום אבל כל צפיה קידמה אותי עוד צעד, פעם לאיזה שיחה פעם לצ'אט כשאני חצי מתחבא כל פעם היה רובד חדש. אחד הדברים שהביא אותי לכאן זה הפחד שיום אחד אני יגלה את עצמי עושה את הגרוע מכל... וזה לא היה רחוק.. אבל עדיין התמהמתי עם פתיחת חשבון כאן עד שמצאתי לעצמי מפלט חדש  - עיסוי, אבל רפואי מגבר וכך גםלא יהיה לי נקיפות מצפון וגם אני יהנה  ממגע ויפנטז על זה . פעם ראשונה עבד יפה זה שיחרר מכל הלחצים של העוררות אבל פעם שניה רציתי ללכת למישהו אחר שהוא לא רק רפואי בסוף התגברתי והלכתי לרפואי אבל זה היה מתוך עוררות חזקה ושם תוך כדי העיסוי קרה לי מה שקרה. התנצלתי בפני המעסה (מביך מאד כשהוא לא בתחום..) והוא הבין אותי ונפרדנו אבל אחרי זה הרגשתי כל כך רע כי זה לא מהנפילות הרגילות שהיו לי ואז התחברתי לכאן ופשוט היה דחיה נוראית מכל מכל הנושא פתאום היה ברור וחד מה לא טוב בזה ומה זה שונה מהמקום המותר והרצוי. 
אבל עכשיו חודש אחרי מיום ליום אני נמשך יותר ויותר לכל העסק הזה 
ברוך ה' אני מחזיק ולא נופל אבל השאלה שלי א. האם אפשר להשתחרר מעצם המשיכה ב. האם זה שאני ככה נמשך זה גם ירידה או לא?

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 3 ימים #152305

שוב אליך חיים אמיתיים איפה אפשר להשיג את הספר?
תודה

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 2 ימים #152313

joni01
תוכל ליצור איתי קשר במייל בהקשר לספר,
וגם אם תרצה לשאול עוד שאלות, אשמח לענות.
matchilgye@gmail.com

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

נערך לאחרונה: לפני 2 שבועות, 2 ימים על ידי מתחיל שוב - וצועד לאלוקים.

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 2 ימים #152322

לכל אחד מאיתנו יש נקודה שהוא מזדעזע מעצמו וגורמת לו לרצות לשנות את הדרך. עכשיו כשהתחלת פה, אתה כבר בדרך אחרת, גם אם היא לא עובדת כל הזמן. עכשיו נשאר רק להתמיד פה.

תגובה: מכור או חופשי לפני 2 שבועות, 1 יום #152334

אחי היקר ממש אהבתי את מה שכתבת והתחברתי לחלק מהדברים שלך כאילו זה אני, מי אני שיגיד לך מה לעשות אבל אני כן יכול להגיד לך שאתה ולא רק אתה אלא כל החברים ב שמור עיניך הם אנשים מטורפים וחזקים עם כוח רצון הזוי מציאות שהם נכנסו לאתר הזה והתחברו ולקחו צעד קדימה ואתה ביניהם מה שכן אני יכול להגיד לך לא ממני אלא ממה שלמדתי כאן באתר שדווקא בתקופה הזאתי שאתה מרגיש שאתה בכלל לא רוצה את זה זה הזמן הכי טוב לעבוד על זה כי זה הזמן שסוג של יש לך הכי הרבה מוטיבציה חזקה אז ממני אליך יותר נכון ממה שלמדתי כאן באתר אליך תן את כל כולך עכשיו בזמן הזה ותשקיע בתרגולים ובעזרת השם תנצח את זה אני מאוד אשמח לשמוע ממך שאתה מצליח אחי לכולם קשה בפרט בדור הזה שהכל פרוץ והכל מסריח ברחוב וכל אחד מנסה להכניס לך את זה מכל צד שהוא איפה שלא תלך יהיה לך איזה פוסטים או אפילו סתם האנשים ברחוב איך שהם נראים אתה מבין מה אני מתכוון אז עצם זה שאתה מתמודד אתה גיבור ואתה מטורף אין כמוך אחי אוהב אותך המון תצליח

תגובה: מכור או חופשי לפני 1 שבוע, 6 ימים #152348

אחי הגיבור איזה בן אדם אש אתה 
תודה לך על החיזוק זה כל כך מוסיף הרמת לי את הראש נתת לי קצת להסתלבט
תודה לכולכם אחים יקרים ואהובים

תגובה: מכור או חופשי לפני 1 שבוע, 4 ימים #152387

• nbym
  • דירוג זהב
אחי היקר,מזדהה עם השאלות והתחושות. אני רוצה לומר לך עד כמה אני מעריך את האומץ שלך לשתף את מה שעובר עליך. זה לא מובן מאליו, ואפילו עצם הכתיבה שלך כאן היא כבר צעד משמעותי בכיוון הנכון.
דבר ראשון, חשוב להבין שהקושי שאתה מתאר הוא לא סימן לחולשה שלך, אלא חלק מהמאבק שכל אחד כאן עובר בדרכו שלו ולפי נסיבותיו וניסיונותיו.

לגבי מה ששאלת. האם אפשר להשתחרר מעצם המשיכה?
לעניות דעתי, המשיכה היא חלק טבעי מהאדם, והיא לא דבר שצריך להילחם בו, אלא ללמוד לכוון ולנהל אותה בצורה נכונה. התורה מלמדת אותנו שהמשיכה נועדה לבנות, לא להרוס. המטרה שלך היא לא להעלים את המשיכה (אין גם אפשרות לדעתי, אלא רק להחליש), אלא להבין אותה ולהשתמש בה לבניית הקשר שלך עם אשתך בצורה קדושה ובריאה. עם עבודה מתמדת על המידות, אפשר להחליש את הכוח של הדחפים ובד בבד לכוון אותם למקום הנכון.

שאלת גם, האם עצם המשיכה היא ירידה?
שוב, המשיכה בפני עצמה היא לא ירידה. היא חלק מהטבע שלך. הירידה מתחילה כשאדם נכנע לה ולא עובד על מציאת דרכים להתמודדות נכונה. מה שחשוב זה איך אתה מגיב למשיכה הזו, איך אתה בונה את עצמך מול הקושי. עצם זה שאתה שואל ומתמודד מראה שאתה נמצא במקום של עלייה ולא של ירידה. יכול להיות שהיה מאפיין של ריגוש ממשהו חדש שחווית לגבי העיסוי והוא תדלק את היצר וגרם לך להימשך לזה יותר. הייתי ממליץ קודם כל להפסיק ללכת לעיסויים הללו כי במבחן התוצאה הם רק גורמים לך להתקרב לדבר שממנו אתה רוצה דווקא להתרחק...

מה יכול לעזור? ובכן... 

1. נסה כמה שיותר לצמצם את החשיפה לתוכן שמוביל אותך לנפילה. נסה אולי סינונים חזקים ו/ או להימנע ממצבים שמעוררים אותך (עיסוי וכדו').

2. תפנה לקב"ה בתפילה פשוטה ואמיתית. תבקש ממנו עזרה בהתמודדות הזו, שייתן לך כוח להצליח למצוא עצה כיצד לצאת מזה.

3. תשתמש בכלים שבאתר כפי שכתבו החברים, יש כאן כלים נהדרים וסרטונים מחכימים שעזרו להמון אנשים.

תמיד תזכור שהקב"ה לא מחפש שתהיה מושלם. אנחנו בני אדם.
המאמץ שלך להתקדם, גם אם הוא מלווה בנפילות, יקר מאוד בעיניו. הוא איתך, תומך בך ואוהב אותך בכל שלב בדרך.בהצלחה רבה, אחי. מאמין שאתה תצליח.
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 4 ימים על ידי nbym.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 1.53 שניות

Are you sure?

כן