ברוכים הבאים, אורח

שלום לכולם
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: שלום לכולם 136 צפיות

שלום לכולם לפני 1 חודש, 1 שבוע #152956

הי, אני לא הייתי צופה בפורנו בצופה אדוקה, וגם לא צפיתי א פעם בסרטון של יחסי מין בפורנו, אבל כן בתמונות עירום וסרטוני ערווה. לשמחתי אני כבר 48 יום נקי- מבחינתי זה הישג עצום!
העניין הוא שעכשיו אני מתחיל לשאול את עצמי שוב, אולי כדאי לחזור לשם? הרי זה לא פגע ב אחד באמת כי זה לא פגע לי בקשרים או בניהול הזמן- זה פשוט היה כיף עד שהגעתי לשיא וגמרתי. אני מבקש שלא להתייחס אליי דווקא כדתי, אלא כאדם רגיל וממוצע. איזה יתרון עשוי להיות לי בזה שאני לא אשבור הכל ואחזור לאונן? זה היה לי מאוד כ באותהתקופה להירגע עם סרטון מיני ואוננות. תודה וסליחה.

תגובה: שלום לכולם לפני 1 חודש, 1 שבוע #152957

• אלוןצ
  • רצף ניקיון נוכחי: 31 ימים
  • מנהל

שלום איש יקר!

קודם כל, תודה על השיתוף ובקשת העזרה פה בפורום.
אין מה להתנצל - זו המטרה.

ולשאלתך - אני מזמין אותך לענות על השאלה!
איזה יתרון עשוי להיות לך בזה שלא תאונן?
איך אתה מרגיש ב48 יום האחרונים שלך?
אתה שם לב לשינוי? או לדברים אחרים?

מהתשובה שלך אפשר להתחיל לדבר ולחקור..

אוהבים אותך,

אלון
צוות GYE

תגובה: שלום לכולם לפני 1 חודש, 1 שבוע #152962

• justinian
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • חבר חדש

מעניין אותי לדעת, ואולי יעזור לך למצוא את התשובה לשאלה שלך: למה אם כן עשית את ימי הנקיות האלו? מה הניע אותך לעשות אותם ולהתמיד בהם? מדוע אתה רואה בזה הישג עצום?

תגובה: שלום לכולם לפני 1 חודש, 1 שבוע #152964

את האמת, החלטתי לנסות להתחזק קצת כדי להרבות זכויות ולבקש בקשות עם קצת פחות בושה. לצערי, אתמול בלילה לא הצלחתי למצוא סיבה למה לא- והרצף נשבר. אני מבין את ההשלכות של פורנן על כל מיני דברים, אבל הפיתוי המטורף שאני מרגיש נותן לי את התחושה שזה הדבר הנכון לעשות. גם בלי סרטון או תמונה ש״תעזור״ לי. הרגשתי ממש חייב לשחרר את זה ולא הצטערתי. לתחושתי, להגיע ל49 יום זה טוב מאוד ועיקר המלחמה שלי היא לא באןננות אלא בצפייה בתכנים שמעוררים מינית וגורמים לסף הגירוי לעלות, לחרמנות, ולאוננות עם תלות.  אני מודה שכרגע אני בתקופה בחיים שאני לא סגור עד הסוף אם בא לי לשמור מצוות מסוימות וזה שמנסים להפחיד אותי עם העונש רק מייצר יותר אנטי, לכן אני חושב שאני צריך יותר מוטיבציה ופחות תוכניות לחופש- כי מבחינתי הנפילה הייתה מבאסת מבחינת התכנים ולא הפעולה עצמה.

תגובה: שלום לכולם לפני 1 חודש, 1 שבוע #152966

• כנוע
  • רצף ניקיון נוכחי: 196 ימים
  • דירוג פלטיניום

חבר יקר,
אתה כותב "לצערי, אתמול בלילה לא הצלחתי למצוא סיבה למה לא".
למה לצערך ? למה להצטער על זה ? אם כיף לך תמשיך. למה לחפש סיבה להפסיק ?

עֲנֵה עָנִי שְׁפַל כָּל הַשְּׁפָלִים        וְשָׂא חֶטְאוֹ מְקַבֵּל הַתְּפִלּוֹת
וְהַאֲרֵךְ נָא בְּרַחֲמֶיךָ שְׁנוֹתָיו         וְצַוֵּה כָּל שְׁאֵלוֹתָיו לְמַלֹּאת
וְתַחְשׁוֹב כָּל תְּפִלּוֹתָיו קְטֹרֶת          לְפָנֶיךָ כְּקָרְבָּנוֹת וְעוֹלוֹת
וְהָאֵל הַמְּקַבֵּל הַתְּפִלּוֹת       שְׁמַע קוֹלִי אֲשֶׁר יִשְׁמַע בְּקוֹלוֹת
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.39 שניות

Are you sure?

כן