ברוכים הבאים, אורח

התחלה חדשה?
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: התחלה חדשה? 112 צפיות

התחלה חדשה? לפני 4 שבועות, 1 יום #153035

וואו, האמת שממש במקרה הגעתי לאתר הזה, אני לצערי בתקופה מאתגרת בחיים,
מרגיש שאני לא עומד בדחף של לשלוט בעצמי לפני הנפילה, דבר שבעבר הייתי מצליח בהרבה יותר קלות, תמיד חלמתי שיגיע השלב ואני אצליח לעצור את זה, אבל כל שלב בחיים גרר אחריו יאוש ותקווה שבשלב הבא זה כן ייקרה, אני כן מרגיש שהמקום הזה הוא התחלה חדשה שיכולה ליצור שינוי, אבל לצערי גם בזה אני לא בטוח ב100 אחוז, וכמובן עולה במוחי השאלה, האם אני יכול להתחתן ככה? מתי יגיע הרגע שאני אגיד אוקיי אני מספיק שולט בעצמי כדי להיות מוכן לעולם הנישואין? 
אשמח לתגובות תודה רבה!

תגובה: התחלה חדשה? לפני 4 שבועות #153036

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 47 ימים
  • דירוג זהב

דבר ראשון כל הכבוד לך אחי

דבר שני
אני רוצה לומר לך שכולנו התחלנו ככה ופתאום מצאנו את האתר הזה
וגם אני הייתי במצב שאף פעם אני לא יכול לשלוט בעצמי וכל פעם שיש ניסיון אז גם יש נפילה 
אבל עכשיו שאני מחובר לאתר הזה היו לי המון המון פעמים שאמרתי לא והתגברתי וזה בזכות הכלים בתוכנית הטיסה (אגב ממליץ לך מאוד לעשות לך תוכנית טיסה יש את זה כאן באתר)
בכל אופן כן אחי
יש לך ולכולנו כאן תקווה
יש כאן כאלו שמצליחים בזכות האתר להיות נקיים שנה שנתיים תקשיב טוב 5 שנים ואפילו יותר

לגבי חתונה אני לא חושב שאתה צריך לחכות ולראות אם אתה מאחורי זה ואז להתחתן
אלא פשוט להתחתן עם הבעיה ובד בבד לעבוד עליה
אולי יש כאלה שיחלקו עלי אבל ככה נראה לי שהכי טוב לעשות

אוהב אותך אחי

תגובה: התחלה חדשה? לפני 3 שבועות, 5 ימים #153049

• justinian
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • חבר חדש

אני יכול להעיד על עצמי שהאתר עזר לי להגיע למקום שלא היה בר השגה קודם לכן.
לגבי נישואין, לא חושב שצריך להיות מלאך כדי להתחתן. תמיד יהיה יצר הרע. העבודה שלך היא לא להיות מכור לו.

תגובה: התחלה חדשה? לפני 3 שבועות, 4 ימים #153088

• בוחר_בטוב
  • רצף ניקיון נוכחי: 10 ימים
  • חבר חדש

שלום, ברוך הבא לאתר ולקהילה.
זה יהיה מאתגר אבל בעזרת השם תצליח לצאת מזה, בעזרת אמונה בעצמך ואמונה בהשם, ועם מאמץ ונחישות.
לדעתי חשוב מאוד לזכור עד כמה התהליך והמטרה חשובים לך, אפילו להכין רשימה של סיבות למה אתה רוצה להפסיק, מה יצא מזה ועוד. ובנוסף, חשוב לקבל החלטות שקולות ולנסות להפוך את הבחירה בטוב במקרה של יצר רע, לכמה שיותר אפשרית ומושכת.

ובנוגע לנישואין - זה לא הפקטור היחיד שיקבע האם אתה כבר מוכן להתחתן או לא, אבל בעזרת השם תצליח באופן כללי לשפר את עצמך ולהפוך לגרסה של עצמך שאתה רוצה להיות.
המון בהצלחה אח יקר.

תגובה: התחלה חדשה? לפני 3 שבועות, 3 ימים #153092

• אלוןצ
  • רצף ניקיון נוכחי: 31 ימים
  • מנהל

נשמה יקרה ברוך הבא!

מצטרף לכל הדברים שכתבו פה מעליי ומזמין אותך לנשום עמוק, להדק חגורות ולצאת למסע הזה עם אמונה גדולה בעצמך.
יש באתר המון המון כלים שיכולים לעזור לך, והוא מנסה להתאים את עצמו אל הדבר הכי מדוייק לך.

עצם זה שכתבת פה, זו כבר נקודת פתיחה מדהימה!
בהצלחה!
אוהבים אותך,

אלון, 
צוות תוכן GYE

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.34 שניות

Are you sure?

כן