ברוכים הבאים, אורח

מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח 108 צפיות

מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח לפני 3 שבועות, 4 ימים #153067

• בוחר_בטוב
  • רצף ניקיון נוכחי: 10 ימים
  • חבר חדש

אני בן 18, שומר תורה ומצוות ואני כבר קצת מיואש.
אני מתמודד עם חטא שרק הולך ומחמיר עם השנים, כבר 6 שנים. היו לי תקופות טובות שבהן הצלחתי להישמר שלא לחטוא, אבל סופו של דבר, כל חזרה בתשובה וכל ניסיון מחדש נחלו תבוסה.
אני לא יודע אם אצליח אי פעם להפסיק באמת ולחזור בתשובה באמת.
נמאס לי מזה ממש, הלוואי שהיצר והחטא היו מאוסים בעיניי כמו שנמאס עליי כל הסיפור הזה של נפילה -> חרטה וכאב -> כוחות מחודשים, כלים אחרים וצ'אנס נוסף לחזור בתשובה -> זניחה ושכחה של הכלים, הכוחות והמטרות -> נפילה שוב...
אני לא בטוח - מה לעשות עכשיו? מה לעשות עם היצר? מה לעשות עם עצמי?
אבל אני לא מרים ידיים. אני בטוח שיש עוד כלים ודרכים להתמודד ומאמין שבעזרת השילוב הנכון בין הכלים המתאימים לי, ועם עבודה עצמית, עוד אצליח בעזרת השם לצאת מהתהום המטונף הזה.
תודה למי שקרא ותודה עוד יותר למי שענה.

תגובה: מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח לפני 3 שבועות, 4 ימים #153068

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 408 ימים
  • דירוג זהב

ברוך הבא אח יקר כל הכבוד שנכנסת לתכנית. 
יש כאן פיתרון אמיתי, גם אני לא האמנתי שאני יצא מזה והיום בחסדי ה׳ ית׳ אני נקי 382 יום ופשוט תדע שיש פיתרון ואור בקצה המנהרה. 
תתחיל את התכנית לטוס אל החופש ותשתף אותנו בפורום יש כאן המון תקווה
אוהב 

תגובה: מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח לפני 3 שבועות, 4 ימים #153073

• justinian
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • חבר חדש

אתה התעוררת על עצמך והגעת למקום הנכון בגיל צעיר מאוד וכל הכבוד לך - אני בטוח שבכוחך זה תצליח מאוד.
אני לא בר סמכא לשום שיטה אבל אני אגיד לך את דעתי. אתה מדבר באופן כללי על היצר והחטא, וזו מלחמה גדולה שקשה לנצח את כולה, בפרט שהיצר עצמו הוא דבר טוב שעוד הולך לשרת אותך ולהעמיד לך צאצאים.
החידוש הנורא של הדורות שלנו זו הפורנוגרפיה הארורה, זה לא היצר שלך אלא ניצול של היצר על ידי גופים כלכליים שהורסים אותך. אני מציע להתמקד במלחמה רק בזה, אם נפלת לזה. קודם כל תתנקה ממנה, תתרחק ממנה בכל דרך אפשרית. סינונים, כל הכלים שעומדים פה לרשותך. אתה תהיה בן אדם אחר. אל תחשוב על חטא או לא חטא או כל היבט דתי שקשור ליצר, שכרגע מפריע לך להתמקד במלחמה מאוד פשוטה.
אם הצלחת בדור הזה להפטר משימוש בחומרים האלו, אתה זכית זכיה מיוחדת במינה ותזכה לשמחה גדולה ואור גדול.

תגובה: מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח לפני 3 שבועות, 4 ימים #153077

• ציקו לוי
  • רצף ניקיון נוכחי: 2949 ימים
  • חבר קבוע
כמו שאתה מאמין בעצמך שאתה נופל וחוטא
תאמין בעצמך שאתה יכול לתקן , להגימל ולצעוד בצורה טהורה ומושלמת
זה אפשרי אחי היקר
יש מלחמה לא קטנה אבל אלוקים איתנו וזה הכי חשוב

שמעתי פעם באחת החלוקות בקבוצות החיות שמישהו אמר: שהוא נופל אלוקים נופל איתו.
ושהוא יושב וצופה פורנו אלוקים צופה איתו.
וכמובן שהוא מחליט לעמוד אחרי נפילה כמובן אלוקים מושיט לו יד ועוזר לו בכל הכוח
מה שחשוב מנסיוני ..
לצעוד בצעדים , לשתף חברים , לכתוב על הנושא ביומן , לקרוא ספרות , להשיג ספונסר
וכמובן להיכנע תמיד
רק ככה מנצחים
אני פנוי לכל שאלה ועזרה.

תגובה: מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח לפני 3 שבועות, 3 ימים #153086

בוחר_בטוב היקר
אוהב אותך מאד
תודה על השיתוף.

תשאר כאן, תעבור על הכלים שהאתר מציע, תשתף, תתייעץ עם החברים, ומאחל לך שתמצא כאן את הפתרון, כמו שאני מצאתי את הפתרון שלי דרך האתר הנפלא הזה.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח לפני 3 שבועות, 3 ימים #153087

• בוחר_בטוב
  • רצף ניקיון נוכחי: 10 ימים
  • חבר חדש

תודה רבה לארבעתכם על המילים החמות והעידוד.
בהצלחה לכל מי מאיתנו שעדיין לא מצליח להשתחרר מהדברים הרעים האלה.
אין עליכם, אוהב.

תגובה: מאמין שאפשר להינצל, אבל מאבד את האמונה שאצליח לפני 3 שבועות, 2 ימים #153093

• אלוןצ
  • רצף ניקיון נוכחי: 31 ימים
  • מנהל

נשמה יקרה!
ברוך הבא!
הגעת למקום הנכון, עם העצות והכלים שיש באתר, יחד ם החברים הנפלאים והמתוקים שיש פה בפורום אתה תצליח לצאת מהמעגל המייאש הזה.

תנשום עמוק, אתה נכנס למסע מסקרן ומופלא.
אוהבים אותך,

אלון,
צוות תוכן GYE

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.41 שניות

Are you sure?

כן