ברוכים הבאים, אורח

לומד לאט לאט
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: לומד לאט לאט 133 צפיות

לומד לאט לאט לפני 3 שבועות, 2 ימים #153094

מתרגל לאט לאט למקום המיוחד הזה 
עוד לא בניתי תכנית עבודה ומקווה במאי לחכת לסדנה של ויפאסנה של שתיקה של 10 ימים הרופאה ממליצה אבל ביקשה שאבוא לביקורת כשבועיים לפני ההתחלה כדי לאבחן אם לא אצא משם פסיכוטי מקווה שבפעם הבאה שאכנס לפה אצליח גם ליצור לעצמי תכנית עבודה אוהב יותר ויותר את המקום הזה עם הזמן מתרגל לאט לאט למושגים 
לא יודע אם אני דתי או לא כי אני חיצונית חרדי ומבפנים מאוד מאוד מרגיש את אלוהים ואוהב אותו אבל לא מסוגל לקיים מצוות כמעט אפילו בשביל הדווקא לא שמרתי כיפור אז מתנדנד בין ימים של יאוש גדול וכאב עצום על מציאות חיי זוכר כל יום את א' שהיה כאן וגילה לי על המקום הזה אבל הוא הסתבך קשות כי הוא הגיע למסיבות מין קשוחות וכל החיים התמודד קשות עם הזהות המינית שלו ונפצע בצוק איתן ועשה את כל ההשתדלות שאפשר להתגייס לחרבות ברזל כדי לחזק אצלו את הזהות הגברית אחרי תקופת יאוש גדולה ונהרג לכאבי הגדול במלחמה לפני יותר משנה ובמכתב הפרידה הוא כתב לאשתו שזאת ההחלטה הכי טובה שהוא בחר בחיו ואת המכתב הזה הוא כתב בידיעה שאם היא תקרא את זה זה רק אחרי שהוא כבר לא יהיה איתנו כואב את זכרו כל יום וכל רגע עוד מרגיש את החיבוק הענק שנתן לי אחיו בשבעה אוהב אותו עד כלות כשישאלו אותי נשאת ונתת באמונה אני אגיד אני לא יודע אבל א הכיר אותי אז בטוח מגיע לי משהו טוב 
אלוהים גדול והוא יושיע אותי מכל הצרות

תגובה: לומד לאט לאט לפני 3 שבועות, 1 יום #153095

• שבי1
  • רצף ניקיון נוכחי: 2815 ימים
  • דירוג פלטיניום
בוקר טוב חבר יקר.
עצוב ומטלטל ממש לקרוא את מה שכתבת ,
חבר יקר איבדת , אבל כוחות גדולים קיבלת.
אוהבים אותך ...
למרות החיצוניות החרדית שלך קשה לך עם מצוות,  ואני חושב שזה ממש נורמלי. 
אני כאן כבר מעל 8 שנים ועברתי שינוי עצום .
היתחברות רוחנית עצומה , וקבלה עצמית מדהימה,
וניקיון הולך ומתמשך רק להיום.
למרות המחשבה עם הגיעי לתוכנית שזה עוד משהו שאני מנסה להחלמה ואין לי מה להפסיד .
והאמת שהרווחתי, אסירות תודה לאבא יקר ואוהב.
מאחל לך בהצלחה עם הצעידה להחלמה .
אוהבים

תגובה: לומד לאט לאט לפני 2 שבועות, 1 יום #153169

• אלוןצ
  • רצף ניקיון נוכחי: 31 ימים
  • מנהל

נשמה יקרה!
הלב איתך. 
על החבר היקר, על התהיות, על הקושי ועל הדרך.

נשמע שאתה במסע וחוקר זהויות ומקומות.
תהייה קשוב לעצמך ולעצות של כאלו שעברו במקומות דומים לשלך.

בהצלחה בסדנת ויפאסנה. נשמע מרתק.
תספר לנו על התובנות שלך אח"כ.
אנחנו בפורום פה מחזקים אותך ומתפללים עלייך!

אלון,
צוות תוכן GYE

תגובה: לומד לאט לאט לפני 1 שבוע, 2 ימים #153190

• nbym
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • דירוג זהב
אחי היקר, קראתי את מה שכתבת וזה נגע לי עמוק בלב. אתה עובר דרך לא פשוטה בכלל, עם הרבה שאלות, ספקות וגעגוע.

ראשית, תודה על השיתוף הכנה עד כאב.
ממה שכתבת, רוצה לומר לך אחי שאתה נשמה עם לב ענק, שמרגישה את אלוהים מאוד חזק, גם אם קשה להתחבר דרך קיום מצוות. זה לא הופך אותך לפחות שייך, פחות טוב או פחות אהוב. אתה אהוב בדיוק כמו שאתה, עם כל מה שאתה מביא – הקושי, הכאב, וגם האמונה והאהבה שאתה מרגיש בפנים.

הזכרת את א' – נשמע שהוא היה אדם מאוד מיוחד בשבילך, מישהו שראה אותך באמת, ואהב אותך. הסיפור שלו כואב, והשפיע עליך עמוקות. אתה ממשיך לשאת את האור שלו בלב שלך, וזה מרגש ומעיד על קשר עמוק ואמיתי.

גם עצם זה שאתה חושב על ללכת לסדנת ויפאסנה, מראה שאתה מחפש ריפוי, עומק, שקט. זו דרך אמיצה, והלוואי שתהיה לך שם חוויה משמעותית ומרפאת, אם תרגיש שזה נכון לך. זה טוב שאתה בודק עם הרופאה, ושאתה דואג לעצמך – זה גם חלק חשוב מהדרך. מאחל לך הצלחה רבה!

לגבי זה שעדיין לא בנית "תכנית עבודה" – זה באמת בסדר. אתה כבר עושה דרך. עצם זה שאתה פה, שאתה כותב, שאתה משתף – זה כבר המון. תן לעצמך זמן. תן לעצמך גם חמלה לאורך הדרך.

השאלה אם "נשאת ונתת באמונה" – היא שאלה עמוקה, אבל מה שתפס אותי חזק היה דווקא מה שכתבת לאחר מכן: "א' הכיר אותי, אז בטוח מגיע לי משהו טוב, אלוהים גדול".
אני מאמין בזה איתך.
ואני בטוח שא', שהוא קדוש עליון, מאמין בך לא פחות ממה שהקב"ה מאמין בך כבר.
מגיע לך טוב, אחי.
מגיע לך ריפוי, שקט, אהבה, וחיים עם יותר אור.

ואנחנו פה איתך בדרך. מתחילים גם כן להכיר אותך!
אמנם לא מושלמים – אבל יחד.
שולח לך חיבוק גדול.
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 2 ימים על ידי nbym.

תגובה: לומד לאט לאט לפני 4 ימים, 3 שעות #153245

• ציקו לוי
  • רצף ניקיון נוכחי: 2949 ימים
  • חבר קבוע

שלום חבר
האם אתה צועד? האם יש לך ספונסר?
האם הצהרת על התמכרות?
אשמח לעזור לך בדרך , לספר לך מה עבד שם בשבילי.

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.33 שניות

Are you sure?

כן