ברוכים הבאים, אורח

נופל וקם
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: נופל וקם 43 צפיות

נופל וקם לפני 2 ימים, 4 שעות #153265

נחשפתי לפורנו לראשונה כשהייתי רק בן 14. נתקלתי במקרה בטלפון עם תוכן לא ראוי, והסקרנות השתלטה עליי. שמעתי כמה חברים מדברים על זה קודם, ורציתי להבין במה מדובר. מאותו רגע, החיים שלי הפכו לרכבת הרים.

כשעוד הייתי בישיבה, חייתי בתחושות של אשמה ובושה. אני באמת מאמין שזה השפיע על הדרך שבה חשבתי, למדתי ותפסתי את עצמי. ואז התחתנתי עם אישה מדהימה, בדיוק מה שחלמתי עליו. הייתי כל כך נרגש, ואמרתי לעצמי: זהו, עכשיו אני אהיה נקי. ואכן, זה הצליח—לכמה חודשים.

אבל אז, באחד הלילות, אשתי הלכה לישון מוקדם. ישבתי לגלוש בחדשות באייפד, ופתאום ההרגשה הזאת הגיעה. בלי לחשוב, פשוט נפלתי שוב. ומאותו רגע, חזרתי שוב למעגל—נפילה, אשמה, קימה—אבל הפעם עם כובד נוסף של סוד שאני שומר מאשתי.

הקשר שלי עם אשתי הוא מדהים, באמת. אבל בתור מכור, יש רגעים שבהם אני מרגיש שאין לי שליטה. זה הכי חזק כשאני נמצא בקשיים—אחרי ריב, או בזמנים מסוימים בחודש.

ועדיין, אני מחזיק חזק במילים שבע ייפול צדיק וקם. היו לי תקופות יפות של ימים, שבועות ואפילו חודשים נקיים. אבל אף פעם לא הצלחתי להחזיק מעמד יותר מארבעה חודשים רצוף.

זה נורמלי? ממה שקראתי, נראה שזה יחסית שכיח. הבעיה האמיתית היא כשהדבר הזה מתחיל לקחת ממך—מהחיים, מהיחסים, מהרוחניות. ובשלב הזה, זה באמת פוגע בי.

לאחרונה אני מנסה בכל הכוח, אבל אני מרגיש שאני כל כך קרוב פשוט להרים ידיים. חשבתי להצטרף לקבוצת תמיכה, אבל זה אומר שאצטרך לספר לאשתי—וזה מפחיד אותי, זה עלול להיות אסון.

אז עכשיו אני יוצא למסע חדש. אני הולך לנסות שוב, הפעם בשיטות אחרות—להתנתק מטכנולוגיה, להתחיל להתאמן, לעשות שינוי אמיתי. ואם זה לא יעבוד, אדע שאני צריך לקחת את זה לרמה הבאה.

אחיי הקדושים, תאחלו לי הצלחה. אני זקוק לה.

תגובה: נופל וקם לפני 2 ימים, 4 שעות #153267

• goolife
  • רצף ניקיון נוכחי: 86 ימים
  • דירוג כסף

אח יקר שיהיה בהצלחה מרובה

תגובה: נופל וקם לפני 2 ימים, 3 שעות #153269

אוהבים אותך מאד,
בהצלחה רבה רבה!!!

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: נופל וקם לפני 2 ימים, 2 שעות #153270

• בןחורין736
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

שיהיה לך בהצלחה ענקית!! כולם כאן בשבילך

עשה לך רב, וקנה לך חבר, והוי דן את כל האדם לכף זכות

תגובה: נופל וקם לפני 2 ימים #153271

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 60 ימים
  • חבר ותיק

ברוך הבא לאתר ואני הרבה בהצלחה!!

אל תשכח שזה תהליך וזה לוקח זמן - ייתכן שיהיו עוד נפילות וזה לא אומר שהתכנית לא עובדת, רק לוקח זמן לפתח את ההרגלים ואולי צריך דיוקים קטנים.
ממליץ להיעזר בתוכנית ״לטוס אל החופש״ פה באתר, יש שם כלים טובים.

אוהבים המון

תגובה: נופל וקם לפני 6 שעות, 19 דקות #153281

• justinian
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • חבר חדש

אל תתיאש מנפילות, כל זמן טוב בחיים שאתה חי אשתך בלי פורנו - זה דבר טוב כשלעצמו. תמשיך פה באתר ותראה שיהיו לך הרבה זמנים כאלה.

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.42 שניות

Are you sure?

כן