ברוכים הבאים, אורח

איך לחסום?
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: איך לחסום? 53 צפיות

איך לחסום? לפני 4 ימים, 4 שעות #153242

• השם איתי
  • רצף ניקיון נוכחי: 5 ימים
  • חבר חדש

בס"ד
שלום לכולם,
אני כותב כעת בפעם הראשונה אבל אני נעזר באתר הנפלא הזה כבר זמן מה ובכלל העניין גם מתרשם ומתעודד מלראות את העוצמות וכוח הרצון של החברה פה, אז תודה. 
על עצמי פחות אספר עכשיו אם כי באמת יש לי מה לברר בצורה ובדרך שתעזור לי להחלים בעז"ה בצורה הכי טובה (אני שוקל את עניין 12 הצעדים אבל עוד לא בטוח ולא יודע מספיק), אבל אבקש לשאול שאלה טכנית יחסית בתור התחלה.
הבנתי שהשלב הראשון בכל תהליך החלמה זה למנוע נגישות וזמינות של החומרים הלא רצויים ובשביל זה אני משתמש כבר מספר שנים ברימון. הבעיה היא שכל הזמן אני מגלה פרצות אחרות בדרך לאותם תכנים, ועכשיו יצא שגיליתי איזה כשל ברימון שהם לא יכולים לסנן דפדפנים בתוך אפליקציות, מה שיוצר לי שוב סחף רציני של נפילות. ניסיתי לדבר עם רימון על זה וגם לחסום ידנית את האפליקציות שיש בהם דפדפן מוטמע, אבל לאחרונה התגלו לי דפדפנים כאלה גם באפליקציות חיוניות שאני לא יכול לחסום כמו רב קו, בנק, ומסמכים. אני לא יודע מה לעשות בנידון ואני ממש מתקשה שהחומרים האלה זמינים כל כך.
 אשמח לעזרה כי אני לא רוצה ליפול, תודה. 

תגובה: איך לחסום? לפני 4 ימים, 3 שעות #153243

• ציקו לוי
  • רצף ניקיון נוכחי: 2949 ימים
  • חבר קבוע
:pinch: אזהרה: ספוילר!

שלום חבר
ברוך הבא
אשמח לשוחח איתך במייל או בפון ולהסביר לך על הצעדים 

נערך לאחרונה: לפני 2 ימים, 15 שעות על ידי ציקו לוי.

תגובה: איך לחסום? לפני 3 ימים, 10 שעות #153257

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 47 ימים
  • דירוג זהב

אחי היקר אני בול כמוך
מה שהיה לך היה גם לי אני מכיר את כל זה מקרוב
ממליץ לך לעבור לחסימה חזקה מאוד שאי אפשר בחיים לפרוץ גם אם תרצה 
זה קשה גם מבחינה שזה חוסם אותך הרבה יותר וגם זה עולה יותר יקר
אבל שווה אחי
אני יודע שהדרן זה חסימה טובה מאוד מאוד

תגובה: איך לחסום? לפני 1 יום, 10 שעות #153274

• בןחורין736
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

אני לא אומר את זה מניסיון גדול, ויתקנו אותי חברי הפורום אני אני טועה, אבל נדמה לי שאתה פשוט צריך לחזק את הסינון שלך.
זה יכול להיות לוותר על הטלפון הסלולרי, להחליף אותו בנוקיה, ולחזור להשתמש ברב קו רגיל. בשביל הבנק ושאר המסמכים אתה יכול להשתמש באתר במחשב (עם סינון). אם אתה צריך בכל מקרה טלפון סלולרי, הוא יישאר בבית/במקום בטוח שרק שם תשתמש בו, מסונן כמובן. ובכל מקום שאתה מזהה שיש טריגר או פוטנציאל לנפילה, תנסה לגדור אותו בגדרות ולהרחיק אותו ממך, או לשנות את צורת ההתנהגות כדי להעלים אותו.

יש לשיטה הזאת חסרון גדול, שאפילו אם תחסום הכל בצורה מושלמת עדיין תמיד יהיו פרצות, אם תחפש אותן. לכן, בנוסף לחסימה, צריך גם להתאמן טוב על לא לחפש את הפרצות. שזה בעצם עיקר מטרת האתר, נדמה לי.

ויהיו כאלה שיגידו שלא צריך בכלל סינון. בדרך כלל זה לא נכון כי בתור בני אדם אנחנו לא מושלמים ואנחנו צריכים להגן על עצמנו מהטעויות שלנו, אבל יש כמות קטנה של אנשים שדווקא הסינון גורם להם ליותר יצר.
(ואולי זה בכלל רוב האנשים ואנחנו לא יודעים?)

בכל מקרה, הצלחה רבה שתהיה לך!

עשה לך רב, וקנה לך חבר, והוי דן את כל האדם לכף זכות

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.92 שניות

Are you sure?

כן