אחי, גם אני נשוי ומכור, ותאמין לי אני מבין אותך, אני נלחם כבר איזה 13 שנה ביצר הזה וזה בכלל לא פשוט. לא משנה כמה אני אלמד תורה, אתפלל, מקווה, תיקון הכללי וכו' וכו'.. כל הדברים האלה חשובים מאוד בשביל לחזור בתשובה. אבל ישיבה אחת מול המחשב כשאני לבד בלי חסימה - זה אומר ישר נפילה. זה כמו שתלמד ילד בן 3 שסוכריות ממש הורסות את השיניים וכמה זה חשוב שיהיו לך שיניים בריאות.. ואז תשאיר לו סוכריה על הכרית. אני רוצה לראות אחד שלא יאכל. בקיצור אני עשיתי אינטרנט רימון עם הגנה ברמה גבוהה ככה שאם מראים שם תמונה של אישה היא תהיה מעל גיל שבעים או משהו כזה... לא כל כך מגרה. אשתי צריכה כל מיני דברים באינטרנט אז רק היא יודעת את הסיסמא (לא נראה לי שהיא מכורה, אני די סומך עליה
), היא לא יודעת שאני מכור אבל אמרתי לה שאני לא צריך לדעת את הסיסמא. אם אני צריך משהו וזה חוסם אז אני מבקש ממנה ואז היא לידי אז אין בעיה. וחוץ מזה יש גם תוכנת רימון שזה בתוספת של 10 ש"ח לחודש שבלי זה החסימה פשוט לא שווה כלום כי אתה מתחבר דרך מישהו אחר באלחוטי, וזה חוסם לך את החיבורים שלא דרך רימון. אני אגלה לך את האמת שגם את הרימון הזה הצלחתי לעקוף איכשהו וזה גרם לי להרבה נפילות אבל זה היה הרבה פחות גרוע מבלי חסימה בכלל שהכל, אבל ה-כל פרוץ! ומכאן הדרך כבר הרבה יותר קלה. אמרת שאתה לא יכול לעשות את התוכנת רימון כי אתה מחובר למפעילה סלולרית. אז תחליף ספק! אולי זה קצת בלאגן והוצאה כספית אבל בלי זה פשוט אי אפשר! תקנה פלאפון בלי אינטרנט. אי אפשר לנצח במלחמה אם בכל רגע בלחיצת כפתור אתה יכול ליפול. אף מג"ד לא יכניס את החיילים שלו לעזה בלי מיגון, שכפ"צ קרמי, קסדה ורכבים משוריינים, גם אם יהיה להם את הנשקים הכי טובים בעולם. ככה גם אנחנו לא יכולים לצאת למלחמה לפני שקודם כל נמגן את עצמנו. המצב הכלכלי שלי ושל אשתי לא הכי בעננים, לפני זה היינו גולשים פשוט דרך השכנים באלחוטי בלי חסימה. עשינו טלפון+אינטרנט רק בשביל שיהיה לנו רימון. זה הוצאה כספית לא פשוטה בשבילנו כל חודש ולפני שעשינו את זה ממש לא ידעתי איך אני יכול להוסיף לנו עוד חיוב חודשי כשאנחנו בקושי סוגרים את החודש. אבל ה' מוריש ומעשיר ומאז איכשהו החשבון בנק יודע להסתדר. ה' יעזור לנו לצאת מהביצה הזאת. אבל הוא רוצה לראות שאנחנו עושים מאמצים בפועל ולא רק אומרים וחושבים שאנחנו רוצים להיות צדיקים.
אז כמו שאמרתי אני יודע איך לעקוף את החסימה ואני עדיין נדרש לעבודה קשה מול היצר, הצטרפתי לטבלה של ה-90 יום ולי זה ממש עוזר ונותן מוטיבציה לא ליפול. בינתיים אני יותר משבועיים נקי (דבר שלא היה לי הרבה זמן) ומקווה שאגיע ל-90 יום ול-120 שנה בלי נפילות. אני מרגיש הרבה יותר טוב ורואה ברכה בהרבה דברים בחיים מאז שעליתי על המסלול הזה.. אני מאחל לכולנו שנזכה להתקדש ולהיטהר, לבנות בית של קדושה וצניעות...
מצטער אם הארכתי יותר מידי. אולי אני אוציא בסוף חוברת... או קונטרס... או לפחות איזה כתבה בעולם קטן.. ;D בהצלחה חבר'ה!!