שלום יקר, תדע לך שאתה מצאת מקום נוח מאוד לכתוב בו את אשר על ליבך. התוכניות והכלים באתר נמצאו עבורי כטובים לחלק מהזמן- וכל הצלחה זה דבר טוב. דרך אגב, 3 חודשים זה ממש לא מעט , תשמח בכל יום שהחזקת! מאחל לך ולכולנו הצלחה, ושנשיג את מטרותינו במהרה בלי ייסורים.
מעריך (:
היי יובל,
ברוכים הבאים לאתר.
מצטרף לקודמי, 3 חודשים של נקיות זה בהחלט הצלחה גדולה שראוי להעריך. אתה לא לבד בהתמודדות הזאת. יש באתר כלים רבים שיכולים לסייע לך. ממליץ לך להתחיל בתוכנית טיסה אל החופש. לאט לאט ללמוד את האתגר והטריגרים שמביאים אותך לנפילה. ולהתחיל בתוכנית משלך. מאמינים בך.
בהצלחה במסע
שלום לכולם
אני ממש חדש פה ודבר ראשון שאני עומד נפעם הוא מול הדבר הזה שעד עכשיו חשבתי שאני היחיד שלא מצליח לשמור על עצמי ואני מין יצור לא נורמלי פתאום אני מגלה שאני נורמלי לחלוטין ויש תקווה לצאת מזה אין מילים להביע את ההתרגשות והאור שאני כבר רואה בסוף המערה
אני כבר מתמודד שש שנים עם פורנוגרפיה החל ממחשבות טורדניות ועד שהגעתי לצפייה בפורנו פשוט לא שלטתי על עצמי וכמה שקיבלתי על עצמי להבא זה פשוט לא עזר
בסתר לבי כבר הייתי מיואש וחשבי שכל החיים אני אנהל חיים כפולים - כלפי חוץ כבן אדם נורמטיבי ומבפנים בן עם תאווה מוגזמת לנשים
לפני שבועיים לאחר שנפלתי שוב בשאול האין סופי הזה עשיתי חיפוש 'איך נגמלים מפורנו' ועלה האתר הזה ומאז אני כבר שומר על שבע ימים נקיות ואני מקווה שאוכל לצאת מזה לגמרי