ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: התחלה 70 צפיות

התחלה לפני 3 שבועות #153614

• ronen1234
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

היי לכולם
האמת אני מרגיש ממש אבוד ושמעתי עליכם וקראתי סיפורים מטורפים שהייתי חייב לרשום משהו
אני בטוח שכולם אומרים את זה, אבל אני פשוט מרגיש שאני נתקל בקושי לא בגדר הרגיל
לא משנה כמה אני נלחם ומנסה אני פשוט מתייאש
מרגיש שכל התוכן באינטרנט מכניס אותי לדיכאון וגורם לי פשוט להתרחק מכולם
יש לי בת זוג מה שעוד יותר עושה לי רע
יצא לנו לדבר על הנושא אבל זה פשוט לא אותו דבר
אני מרגיש בחשיבה 24/7 על הדבר הזה ופשוט לא מצליח להשתחרר
אשמח לכמה עצות מכם 

תגובה: התחלה לפני 3 שבועות #153616

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 4 ימים
  • חבר ותיק

ברוך הבא לאתר! הגעת למקום טוב.

אני מאוד מזדהה עם התחושות של הריחוק והדיכאון בעקבות ההתמכרות. מהניסיון שלי כשמתרחקים מהעבירה המצב משתפר באופן ניכר.
אני ממליץ להיעזר בכלים באתר, ראשית כדי לאבחן את מצבך ואחר כך כדי לבנות תכנית פעולה.

הרבה בהצלחה אח

תגובה: התחלה לפני 3 שבועות #153617

ronen1234 היקר
ברוך הבא לפורום
תודה על השיתוף.
אני מזדהה איתך מאד מאד,
גם אני סובל מהבעיה שלך.
הבעיה שלי היא חשיבה אובססיבית סביב תאווה 24/7, וזה כמובן כולל גם כל מיני פעולות של תאווה, בלי יכולת להפסיק.
אסירות תודה שלפני למעלה מעשר שנים מצאתי את הפתרון שלי בקבוצות 12 הצעדים, ומיני אז אני ממשיך כל יום 'רק להיום' את עבודת הצעדים, וההשתתפות בקבוצות וכל הנלווה, ואני זוכה כל יום ויום למתנת הנקיון ביחד עם עוד הרבה דברים טובים שאלוקים נותן לי.

אם תרצה תוכל ליצור איתי קשר במייל: matchilgye@gmail.com

בהצלחה רבה

מתחיל שוב - וצועד לאלוקים

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן