ברוכים הבאים, אורח

ליפול במודע
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: ליפול במודע 65 צפיות

ליפול במודע לפני 1 שבוע, 2 ימים #153907

• joker2
  • רצף ניקיון נוכחי: 205 ימים
  • חבר חדש

שלום קוראים לי joker2 בחרתי בשם הזה בגלל הרגשה שאני משתמש במסכה מתנהג בצורה אחת אבל בשביל פנים מרגיש אחרת חיוך של ליצן בחוץ כאב חד בפנים. אבל הפעם החלטתי שאני מוכן להוריד את המסך לקבל את העצמי עם החסרונות ומעלות שלי, להודות שאני פגיע ומוכן להתקדם מה המצב שלי. 
ואני אשמח לעזרה בשאלה שאני מתלבט. כרגע המטרה הראשונה שלי הפסיק לראות פורנוגרפיה, ואני מתלבט האם כאשר אני מרגיש דחף וקשה מאוד ואני מרגיש לחץ ממאבק לא לראות פ'. אני כן החליט לאונן במודע (כי אני מרגיש רגשות אשם, או קהות חושים אחרי זה אלא רק אם אני רואה פ') אחרי למשל 10 ימים ואז לעלות את המספר הימים כדי ליצור לעצמי הרגל. אשמח לשמוע את דעתכם על כך.

תגובה: ליפול במודע לפני 1 שבוע, 1 יום #153920

שלום לך וברוך הבא!
שמחים שאתה כאן ושאתה מצליח לשתף,
כל הכבוד ממש!

לא כל כך הבנתי את הסיבה שבגללה אתה רוצה להשתמש בגישה החדשה הזו של ליפול במודע אחת לכמה זמן,

אבל כן אני יכול להגיד שאנחנו מכירים מיעוט של אנשים שזה עוזר להם באמת.
אז אם ניסית דרכים אחרות, והן מפריעות לך או קשות לך במיוחד במיוחד, או שפשוט אתה רוצה לעשות ניסוי עם שיטה חדשה - אז כן. אפשר.

איך עושים את זה?
מודדים במשך תקופה את כמות הנפילות שלך, מוסיפים לממוצע הנפילות שלך קצת. ואז מחזיקים מעמד עד לחלון הזה בזמן ונופלים בכוונה, כמה שיותר פשוט, בלי להאריך יותר מדי, בלי להגיע למקומות קשים יותר מדי. לסיים ולהמשיך הלאה.
אחרי כמה וכמה פעמים שעמדת בחלון שלך, ואתה מרגיש שאתה מסוגל להגביר את הזמן בין לבין - אז מגבירים בעוד קצת. וממשיכים ככה.

אם אתה שם לב שזה לא עוזר, או מחמיר את הבעיה,
אז כדאי להתייעץ ולמצוא שיטה אחרת שמתאימה לך.

כמובן בליווי של כלים ואסטרטגיות שיש באתר שלנו ועם תוכנית כמו לטוס אל החופש ועוד.

בהצלחה רבה רבה רבה
כל הכבוד שאתה מחפש את הפתרון שמתאים לך

ניריוסף

מנהל תוכן GYE
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.33 שניות

Are you sure?

כן