ברוכים הבאים, אורח

התחלה מחדש, בעז''ה עד הניצחון!
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: התחלה מחדש, בעז''ה עד הניצחון! 116 צפיות

התחלה מחדש, בעז''ה עד הניצחון! לפני 3 שבועות, 4 ימים #154204

• sunnyfalcon42
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

בס''ד
שלום לכולם
ב''ה אני מתחיל שוב תהליך באתר, במשתמש אחר
וגם תהליך מטפל חיצוני
אני בשנות ה20 לחיי, דתי, לוחם מילואים שהשתתף בהצלחה בקרבות רבים, הרגתי הרבה וגם פיניתי הרוגים ופצועים.
נשוי לאשה מדהימה ואוהבת, יש ילד קטן ומתוק, חברים, אהוב ומוערך.
מה שנקרא עד כאן הצלחות...
התאווה תופסת אותי. אמנם היו לי רצפים ארוכים, גם של חודשים, אבל כשהדחף מגיע 'באמת' אני פשוט הולך אחריו כמכושף. מוצא כל דרך להשיג חומר מיני, לעיתים הוא פשוט חומר 'נשי' שנחשב צנוע אבל איך אומרים, זה מה יש.
יש לי גם דחפים 'להתחיל' עם בחורות, וזו לא פנטזיה בלבד לצערי אלא על יסוד חוויותיי בעבר הפחות דתי זו אופציה.
כמעט נפלתי בזה גם בתור נשוי, ב''ה אלוקים ריחם עליי והבחורה הכשילה את זה.
בתקופות רעות גם הנשים שסביבי בחיי הופכות למושאי תאווה...
מרגיש שיש מפלצת בתוכי, סוג של פיצול אישיות. ככה זה יהיה לנצח?
אשמח לתגובות מחזקות, ואשמח למצוע אנשים ש'הצליחו'. הלוואי ואמצא. זה יתן לי תקווה אמיתית.
ועוד שאלה שמנקרת בי-מכל העולם, רק חברי קהילתנו דפוקים ברמה עמוקה הדורשת טיפול? או שאנחנו היחידים שמטפלים בזה?

תגובה: התחלה מחדש, בעז''ה עד הניצחון! לפני 3 שבועות, 4 ימים #154206

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 555 ימים
  • דירוג פלטיניום

קודם קול ברוך הבא למועדון 

כל מה שאתה מתאר נקרא פה בשם פשוט, מכור. למכור יש הרבה הגדרות אבל אין לך פיצול אישיות. או שאתה יכול לקרוא לזה כמו שבעל התניא אומר שליהודי יש נפש אלוקית ונפש בהמית שזה אומר שכל יהודי מתמודד עם התמכרות לגוף הגשמי שלו וככה ה ברא אותנו ואנחנו צריכים להגיע למטרה שלנו. 
ולגבי השאלה השניה אני מכיר הרבה אנשים סביבי שמתמודדים עם הפורנו ולצערי לא עושים עם זה משהו… אז בהחלט התשובה שאתה נכנס פה לקהילה של אנשים כמוך שמחפשים להיות יותר טובים ונקיים יותר 
אז בהצלחה אתה תמצא פה את הדרך לחיים טובים יותר. רק אל תשכח זה עבודה..

תגובה: התחלה מחדש, בעז''ה עד הניצחון! לפני 3 שבועות, 3 ימים #154211

• timik99
  • רצף ניקיון נוכחי: 298 ימים
  • חבר חדש

שלום אח יקר, תודה על השיתוף האמיץ והיפה. 
ראשית, אני מצליח להזדהות עם מה שכתבת על זה שיש לך הרבה דברים טובים בחיים; אישה, ילד, חברים וכו' אבל אתה חיי עם הדבר הנוסף הזה ההתמכרות. אני יכול מאוד להבין למה אתה מרגיש שיש לך 'פיצול אישיות' ואני רוצה להציע לפחות מהניסיון שלי שזה חוויה שקיימת בעיקר בהתחלה כאשר המצב פחות מטופל. אבל ברגע שמתחילים לטפל, כמו שאתה עושה, ורואים באילו מקומות אתה נופל ואיך אתה יכול להתמודד עם זה פתאום פחות 'פיצול אישיות' ויותר פשוט משהו שחיים איתו, יותר כמו אתגר אישי כזה. לפחות ככה אני מרגיש, אשמח לשמוע מה אתה חושב. 
ולגבי החלק השני של האם אנחנו היחידים שנדפקו עם הפורנו, אני חושב, אני לא בטוח כי אין לי נתונים, אבל שרוב גדול מהגברים עם אותה הבעיה. אני אישית עד שמצאתי במקרה את האתר הזה ניסיתי להתמודד לבד עם ההתמכרות לפורנו ללא הצלחה. אז אני חושב שיש לנו הזדמנות ענקית כי האתר הזה באמת יכול לעזור המון, ואני חושב שיש הרבה שלא שפר מזלם להגיע לתהליך גמילה אמיתי ומתמודדים עם זה לבד וכנראה הרבה פעמים ללא הצלחה. 
מקווה שעזר, אשמח לשמוע מה אתה חושב, 
בהצלחה בהמשך הדרך לכולנו ! 

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן