ברוכים הבאים, אורח

אני חוזר
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: אני חוזר 169 צפיות

אני חוזר לפני 2 שבועות, 4 ימים #154241

• johnsmith
  • חבר חדש

בן 22, לוחם ביחידה מובחרת, כלפי חוץ נראה הבנאדם עם הכי הרבה שליטה עצמית שיש (ולכן גם מתאים לתפקיד שלי בלחימה) אבל מתמודד עם או״פ כבר מעל 10 שנים…
ניסיתי כל מיני שיטות במהלך השנים ובהחלט היו תקופות טובות יותר ופחות, GYE נראה לי הכי מבטיח עד היום, בעז״ה.
בתקופה האחרונה אני שם לב שאני ״מתפרק״ יותר, אחרי שבועות של איפוק וניתוק בתוך עזה אני חוזר לבית וכאילו מוותר מראש… (לא רק בשמירת עיניים אלא גם בתחומים אחרים כמו תפילות, לימוד ועזרה בבית)
תודה למי שקרא, מקווה שנצליח כולנו.

תגובה: אני חוזר לפני 2 שבועות #154262

אלוף!
וכידוע מאמר חזל על אלו שחזרו ממלחמה ואמר להם שעכשיו המלחמה הגדולה מלחמת היצר..
מהניסיון שלי למידה של עקרונות 12 צעדים, כניעה ועזרה למכורין אחרים אפילו כאן בפורום זה אחד הדברים החזקים שעובד לפחות אצלי גם במצבי לחץ מאתגרים 

תגובה: אני חוזר לפני 2 שבועות #154264

• mitgaber1
  • רצף ניקיון נוכחי: 17 ימים
  • חבר חדש

אלוף.
אתה בסיטואציה מטורפת, וזה באמת התמודדות לא פשוטה.
בתור אחד שחי חיים "רגילים" בלי מלחמות מיותרות ועם שגרה בריאה עדיין יש המון קשיים.
עין טובה על עצמך, והתמדה בתוכנית פה עוזרים מאוד.
בהצלחה!

תגובה: אני חוזר לפני 2 שבועות #154265

• mitgaber1
  • רצף ניקיון נוכחי: 17 ימים
  • חבר חדש

היי גיבוראנונימי
איפה אפשר ללמוד את העקרונות של 12 הצעדים בצורה נגישה וטובה?
איך פועלים בשיטה הזאת? לצערי אחרי 100 ימים של נקיות נפלתי וקמתי, לא מתייאש ורוצה עוד כלים כדי לעזור לי להצליח.

תודה

תגובה: אני חוזר לפני 1 שבוע, 6 ימים #154266

• adventurouselephant13
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש

אהלן אח
אם מתחשק לך לדבר על ההתמודדות אני אשמח... במיוחד בעקבות המילואים
Bahurgye@outlook.co.il

תגובה: אני חוזר לפני 1 שבוע, 6 ימים #154267

mitgaber1 כתב on 15 אוג' 2025 14:38:

היי גיבוראנונימי
איפה אפשר ללמוד את העקרונות של 12 הצעדים בצורה נגישה וטובה?
איך פועלים בשיטה הזאת? לצערי אחרי 100 ימים של נקיות נפלתי וקמתי, לא מתייאש ורוצה עוד כלים כדי לעזור לי להצליח.

תודה

שבוע טוב,
מהנסיון שלי, הלימוד של 12 הצעדים הוא  ע"י לקיחת ספונסר בקבוצות SA וההשתתפות בקבוצות ובכל החברותא כולה, זה מה שעובד בשבילי ובשביל עוד אלפי אנשים בארץ בקבוצות SA ועוד מליונים בכל העולם כולו, בכל קבוצות הצעדים להתמכרויות.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: אני חוזר לפני 1 שבוע, 5 ימים #154270

מסכים עם מתחיל שוב וצועד לאלוקים שזאת הדרך המועדפת, אם כי בעייני ומהניסיון שלי זה לא הכל או כלום ואפשרי גם על ידי קריאת חומרים שיש בפורומים ובאתר כמו גם אתרים אחרים ויישום של הצעדים בעיקר תפילה וכניעה, חשבון נפש ועזרה למכורים אחרים.

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.67 שניות

Are you sure?

כן