שלום לכולם,
אני בן 24. הצפייה בפורנו ובתכנים מיניים התחילה אצלי עוד בחטיבה בהתחלה באינסטגרם, עם בנות מהשכבה ובנות גדולות יותר, והרבה דמיון. לאט לאט, הפורנו נכנס לחיים שלי, והפך להרגל הרסני.
היו תקופות שבהן הצלחתי להתרחק, אבל בתקופות של לחץ ומשבר זה תמיד חזר. כשהייתי בזוגיות נלחמתי בזה והצלחתי יותר, הייתה לי מוטיבציה לשקם את הקשר. מאז שנפרדנו קשה הרבה יותר, אין את התחליף הזה ואין את אותה המוטיבציה.
היום אני נלחם בזה יום-יום, שעה-שעה, ומרגיש שזה קרוב להשתלט לי על החיים. אני צופה בעבודה, בבית, בכל זמן פנוי. כלפי חוץ אני נראה בשליטה – מתאמן, לומד, פעיל – אבל בפנים אני מרגיש תקוע. כל פעם שאני נופל לצפייה, זה שואב ממני את כל האנרגיה.
התחלתי לאחרונה את תוכנית “GEY”, עם תרגילים וכלים להפסקה. זה לא הניסיון הראשון שלי, אבל הפעם אני נחוש יותר מתמיד. אני יודע שזה חוסם אותי מזוגיות, מצמצם את הפוטנציאל שלי, ומונע ממני ליהנות ולהתפתח.
אני בן 24, ואני לא מוכן לבזבז את השנים הצעירות שלי על הרגל שמקטין אותי.
אני כותב גם בשבילי וגם בשביל מי שצריך לשמוע: אפשר לצאת מזה. אני מאמין שאני אגיע למקום שבו אני חופשי, נקי, ממוקד, עם לב פתוח וזמן לחיים האמיתיים.
המאבק קשה, אבל כל צעד קטן קדימה מקרב אותי לחיים שאני רוצה באמת חיים של חופש, שליטה עצמית ושל שמחה אמיתית.