ברוכים הבאים, אורח

מלחמה
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מלחמה 128 צפיות

מלחמה לפני 3 שבועות #154244

שלום לכולם, את המסע שלי אני עובר כבר 8 שנים. ב8 השנים האלו היו תקופות ממש טובות, כאלו שחודשים שלמים לא התקרבתי והייתי עסוק בעשייה מבורכת. 
אני בא מבית חילוני, היו לי בנות זוג, ברוך השם התברכתי בחיים טובים, מלאי עשייה והצלחה ועם משמעות.
ב8 השנים האלו, הבעיה רק החמירה, בעיקר בענייני העיצוב המנטלי של המשיכה המינית, אני ממש מרגיש שהמוח שלי התעצב לצורה נוראית, אני לא מכור יומיומי, אבל התחושה שפגעתי במחשבה שלי, קיבעתי אותה לצרוך תכנים כאלו, שאסורים כאדם דתי וכאדם בעל מידות באופן כללי, גורמת לי להרגיש ממש רע. ומעבר לכך כמובן גורמת לי להרגיש שאני חייב לצרוך אותם אחת לכמה שבועות (לרוב שבועיים-3, בזמנים מוצלחים חודש+ ותו לא). 
בזמנים בהם אני נקי, העולם כל כך יפה, אני כל מלא בביטחון עצמי, מצליח להביע את עצמי, להשפיע על אנשים, להיות טוב במה שאני עושה, ולממש את מלוא הפוטנציאל שבי. 
בזמנים בהם אני נופל, במיוחד בימי הנפילה, אני מרגיש שבור, כלום ושום דבר, וזה משפיע שבוע קדימה…
קבעתי לי רוטינת לילה, קריאת שמע, ציצית, פלאפון מסונן כמה שיותר - ללא רשתות חברתיות שגרמו לטריגרים בעבר (זה לכשעצמו כיף, אני בחור צעיר מהעולם החילוני וזה לא מובן מאליו כמובן).
התחלתי להתעמק בתכנים באתר, ולקרוא את הספר ״אם יהיה נידחך בקצה השמיים״. 
אני יודע כבר שכל ״לא״ וניצחון קטן הוא צעד בדרך לתיקון המחשבה, בזמנים ארוכים בהם אני מצליח אני גם באמת מרגיש אותה מתנקה ומתרפא בחזרה. 

אני כותב את הפוסט הזה לילה לאחר נפילה אחרי 3+ שבועות נקיים, ואני ברגשות מעורבים האם זה רק פוסט פריקה או שמא גם תקווה. 

ונראה לי שאבחר גם בתקווה, כי מפעם לפעם אני ממפה יותר טוב את הנפילות ויודע להבין מה גורם להן, מקבל על עצמי להיות טוב יותר גם ביום ביום, להיאבק מלחמת חורמה כנגד מחשבות וגם זכרונות פיזיים מהעבר שהיו מלווים באהבה גדולה - שהם כיום האתגר העיקרי  שלי ואני מרגיש שהם שזורים יד ביד עם כל האתגר הזה. 

העולם טוב ויפה בחוץ, והוא מציע כל כך הרבה טוב ויש כל כך הרבה טוב לעשות ולהשפיע בו, להתפתח וללמוד - רק צריך לנשום עמוק (90 שניות כמו שמסבירים באתר הנפלא הזה) - ולהוציא את הראש מהחלון - לראות את המציאות, המציאות היפה, אם התברכתם ויש לידכם אישה טובה שאוהבת אתכם - אז היא היא המציאות ואין דבר יפה וטוב ממנה, לא משנה מה מנסים למכור לנו ברשת - זה פייק, זוהי תחתית האנושות, זה מה שהורס את העולם ובעוד כמה עשורים יוגדר כבעיה עולמית שרק יחפשו לה פתרונות - וחברים יקרים אנחנו הראשונים להבין את הפתרון - הפשטות, התמימות, הדבקות במציאות האמיתית, ולא רדיפה אחרי כלום ושום דבר, הנאות רגעיות שלא שוות כלום מלבד צער וחוסר מימוש עצמי.

טוב זה בכלל לא מה שהתכוונתי לכתוב כשנכנסתי לכאן אבל נראה לי שיצא יפה… 
תאחלו לי בהצלחה, תתפללו עליי, אני אתפלל על כולנו ועל כל עם ישראל שנצליח להיגאל מן התופת הזאת שנמצאת בעולם המדהים שלנו ומונעת ממנו לחוות אותו בשלמותו. 

הלוואי שבפעם הבאה שאכתוב כאן אהיה בריא יותר, עם מחשב בריאה וטהורה יותר, כזאת שמכבדת, שנמצאת בשליטה עצמית. אמן.

תגובה: מלחמה לפני 2 שבועות, 3 ימים #154263

שיהיה המון בהצלחה!!!

תגובה: מלחמה לפני 4 ימים, 9 שעות #154345

עדיין במסע, כבר מתחיל להרגיש את הקושי, מנסה מאוד לשמור על ראש נקי וצלול, שלשום היה לי לילה מאוד קשה שהתעוררתי לאחר שעת שינה עם דחף חזק מאוד שליווה אותי עד הבוקר - ברוך השם לא צפיתי בכלום! 
מאז אבל מורגש הקושי, וגם הפחד מהדרדרות במצב ומלאבד את היתרון שצברתי עד כה. 
בת הזוג לא מודעת למצב, נפגשים רק כששנינו יוצאים מהצבא ואני כ״כ רוצה לחוות אותה באמת, בתמימות, וליהנות מהמציאות ולא מהזיוף. אני לא רוצה אפעם ללחוץ עליה ולקחת אותה בתור אובייקט, וזה איזון קשה במלחמה הזאת. 
מאוד נעזר במה שלמדתי בספר ״אם יהיה נדחך בקצה השמיים״ ומדבר המון עם השם על הרצון להתנקות, לתקן את המוח, את האינסטינקטים הקטנים האלה ביום יום - שאם אתרפא מהם אהפוך להיום אדם טוב יותר, מכבד את הבריות. מתפלל כל יום ואמשיך להתפלל לניצחון ארוך טווח.

תגובה: מלחמה לפני 3 ימים, 23 שעות #154346

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 558 ימים
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר הלילה הזה שלא נפלת למרות שהיה לך קשה זה משנה לך את המוח שלאט לאט תתרחק מההרגל 
אין עליך

תגובה: מלחמה לפני 1 יום, 6 שעות #154351

מסכים עם MOSE, ומחזק אותך מאוד!
מציע לך ממש לחגוג את ההצלחות שלך, את ההתגברות על הפיתויים! זה יעזור למוח שלך להחליף את ההרגלים האוטומטיים השליליים בחיוביים לאט לאט, בעומק.

וגם רציתי לשאול אם יש לך תוכנית כלשהי, עם תרגילים, שיטות וגבולות,  או שאתה עובד רק עם כוח רצון חזק נגד הפיתויים?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: מלחמה לפני 16 שעות, 30 דקות #154355

היי אחי, אם יש משהו שכולנו לומדים עם הזמן ותמיד מופיע בכל התכנים כאן באתר ומחוצה לו: כוח רצון חזק נגד הפיתויים לא עובד בפני עצמו וחייבים להוסיף טכניקות וכלים בשילוב איתו כדי לצלוח.
אני משתמש בכלים שניתנים כאן באתר, ומוסיף עליהם גם הגבלות פיזיות בלילה: לובש טלית קטן, שם את הטלפון במקום לא נגיש, טלוויזיה ללא גלישה באינטרנט, כל תקופה למדתי משהו אחר, לאחרונה מחקתי כל מדיה חברתית באשר היא אפילו יוטיוב אני נכנס מהדפדפן רק לצפות באימונים ויוצא. 

היו תקופות שהייתי ישן עם מכנס קשור כדי להתגבר על הכמה שניות האלה שאתה ספק ער ספק ישן בהתמודדות - עם הזמן הבנתי שהקשירה הזאת אומנם מונעת את המבחן הישיר עם ההתמודדות אבל בטווח הארוך הופכת אותי לפגיע יותר להתמודדויות פשוטות שיגיעו בהפתעה. 

הנקודה שלי היא שההתמודדות היא תהליך, כל פעם לומדים משהו חדש, לפעמים גם דברים מפתיעים. זאת רכבת הרים וכמו שקראתי לפוסט הזה: מלחמה! 

תודה לכולם על החיזוקים, הלילה אני סוגר שלושה שבועות נקיים ברוך השם, מתפלל לעוד הרבה שבועות כאלה אבל גם מאוד לחוץ כי זו תקופת הזמן בה אני נופל בדרך כלל, חייב כוחות לצלוח אותה ולהשיג עוד נצחונות ועוד חיווטים בריאים למוח שלי! 

התחושה והאווירה בימים האלה בהם אני נקי ומצליח להתמודד היא מדהימה, אני מספיק ככ הרבה בחיים שלי, מצליח להאיר פנים לכל הסובבים אותי, סבלני יותר, כל כך הרבה ביטחון עצמי שהתגעגעתי לחוש אותו ככה מתעסק בדברים אמיתיים, בשאלות אמיתיות והמעניינות אותי באמת, נוגע בעומקם של דברים ונושאים במציאות הזאת ובחיים האלה: אמונה, משפחה, זוגיות וחברים - כל אלה מקבלים כל כך הרבה יותר מקום ברגע שמפנים את כל הרוע וההתעסקות המיותרת בצריכת התכנים הנוראיים, הקטנים, המעוותים שהורסים כל חלקה טובה במוח שלך וגורמים לך לחשוב שהם כל עולמת כאשר יש כל כך הרבה טוב אמיתי בחוץ שאתה מפספס.

אני נוטה לחשוב המון על איך העולם ייראה בעוד כמה עשורים, האם מעצמות ומדינות יקומו ויתחילו להילחם בתעשיית הפורנוגרפיה שהיא לא פחות מסם להמונים? האם הם יבינו את ההשלכות וההשפעות הנוראיות על המוח האנושי? 
בכל מקרה אני יודע דבר אחד - אנחנו אחיי היקרים, אנחנו לא מחכים למעצמות ומדינות, אנחנו לא מחכים לעוד כמה עשורים - אנחנו כבר כאן ועכשיו נוקטים בפעולה ובוחרים לחיות חיים אמיתיים ובריאים וזה ככ לא מובן מאליו בעולם המטורף שאנחנו חיים בו היום! 

שיהיה לכולנו בהצלחה ובשורות טובות.

נערך לאחרונה: לפני 16 שעות, 28 דקות על ידי want2befreee.

תגובה: מלחמה לפני 13 שעות, 6 דקות #154356

כנראה שפתחתי לעצמי עין רעה, נפלתי, אחרי שלושה שבועות נקיים הרסתי את הרצף, ממקד את כל הכוח שלי לא ליפול לרצף נפילות ולקבע עוד יותר את המוח בדפוס הנוראי הזה. 
ועוד בחודש הרחמים והסליחות, איזו בושה, כל כך חבל, מקווה ומתפלל שאמשיך את הגל שהייתי עליו ופעם הבאה יהיו אלה יותר משלושה שבועות 

תגובה: מלחמה לפני 6 דקות #154360

• בסטיאן
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • חבר חדש

בס''ד
אח יקר אוהב אותך
זו משוכה קשה ה3 שבועות. 
תודה על החיזוקים והשיתוף במסע.
אפשר להשתמש בכעס על הנפילה לא ככעס כלפי עצמך, אלא ככעס כלפי הא''ופ שלוקח ממנו את השליטה העצמית.. זאת זריקת מרץ בשלב המטלטל שאחרי נפילה, עד שהחלק ה'חכם' של אסטרטגיות והכל יתפוס את השליטה
זה מה שעזר לי לפחות בנפילה האחרונה לא להיכנס לבינג'

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.45 שניות

Are you sure?

כן