ברוכים הבאים, אורח

מתחיל שוב
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מתחיל שוב 73 צפיות

מתחיל שוב לפני 1 שבוע, 4 ימים #154280

• star23
  • רצף ניקיון נוכחי: 12 ימים
  • חבר חדש

אין ברירה, צריך להתחיל שוב. אחרי שהניסיון הקודם התמוסס לו, GYE מספר הפעם שמשהו אחד היה חסר לי כל הזמן הזה, כלי אחד שלא השתמשתי בו, הפורום. מסתבר שהרבה יותר קשה בלי התמיכה. אז הנה אני בפוסט הראשון שלי.

אני בן 21, באירוע כבר מספר שנים. בהפסקות. כשהתחלתי ללמוד בישיבה, החלטתי (שוב) לשים הכל מאחוריי. זה עבד. עד בין הזמנים. חזרתי ללופ, וזה השפיע עלי קשה. בסופו של דבר אובחנתי עם דיכאון וחרדה והתחלתי טיפולים. הם עזרו עם התגובות, אבל לא עצרו את ההתמודדות.

מעל שנתיים עברו, והנה אני כאן, כפעם בפעם, מתחיל שוב.

עצות, הזדהות ועוד, יתקבלו בברכה

"זה כלל גדול בעבודת השם, שצריכין ממש בכל יום להתחיל מחדש, להתחזק בעבודת ה', ולבלי ליפול משום דבר שבעולם, רק להתחיל בכל פעם מחדש." ליקו"מ רסא

תגובה: מתחיל שוב לפני 1 שבוע, 3 ימים #154285

• עמי-אתה
  • רצף ניקיון נוכחי: 74 ימים
  • חבר ותיק

היי ברוך שובך
כיף ומשמח שאתה שוב נותן לעצמך הזדמנות מחדש לצאת לחופש אמיתי מהסבל הזה של ההתמכרות,
חייב לציין שהאתר עבר שדרוג משמעותי בזמן האחרון, הכל יותר מסודר וברור וגם הדרך, ממליץ בחום לתרגל לשתף ובעיקר לרוץ באופן עקבי ויום יומי אחרי התוכנית , זו ברכה שאין לתאר גם אם לא הכל מובן, בסוף זה משתלם ממש

ושוב כמה טוב שאתה איתנו חבר יקר בהצלחה
:-)

תגובה: מתחיל שוב לפני 1 שבוע, 1 יום #154296

• nbym
  • דירוג זהב
אחי היקר!
תודה ששיתפת, ממה שכתבת מרגיש שעברת תקופה ממש לא פשוטה, ושאתה שוב מנסה להתחיל מחדש. זה דורש הרבה אומץ לכתוב כאן ולבקש תמיכה, במיוחד אחרי שניסית בעבר וזה לא הלך כמו שקיווית. זה צעד חשוב מאוד, וגם אם זה מרגיש קטן, הוא מראה שאתה עדיין לא מוותר על עצמך. אז ברוך הבא! אתה בחברה טובה עם אנשים טובים.

אתה מתאר שגם קיבלת אבחון של דיכאון וחרדה, וזה בטח מכביד מאוד על כל ההתמודדות. זה לא פשוט בכלל, להרגיש שאתה נלחם בכמה חזיתות בו זמנית, גם מול הנפילות וגם מול המצב הנפשי. אבל עצם זה שחיפשת עזרה מקצועית ועברת תהליך של אבחון וטיפול, מראה כמה אתה רציני וכמה חשוב לך להבין מה עובר עליך כדי שתוכל להשתפר.

תזכור שאין באמת דבר כזה לחזור לאפס. כל מה שעברת עד עכשיו וכל הכלים שקיבלת נשארים איתך, גם אם לפעמים מרגיש שהם לא עובדים. והפעם יש לך עוד משהו שלא היה קודם, את הפורום הזה. פה יש אנשים שמבינים בדיוק את המאבק שלך, ושמוכנים להיות שם בשבילך גם ברגעים הקשים. לפעמים אפילו לכתוב כמה מילים פה כשקשה יכול לשחרר חלק מהכובד ולהזכיר לך שאתה לא לבד.

אם נוח לך, אולי תשתף קצת יותר על מה הכי מאתגר אותך עכשיו. זה לא חייב להיות משהו גדול או מפורט מדי, רק מה שאתה מרגיש בנוח לשים פה. לפעמים שיתוף קטן הוא צעד ענק בדרך להרגיש קצת יותר קל ולקבל תמיכה אמיתית. אז מה אומר?

מחזק אותך ותמשיך לכתוב ולשתף

תגובה: מתחיל שוב לפני 1 שבוע #154305

• DeletedUser47621
  • רצף ניקיון נוכחי: 6 ימים
  • חבר חדש
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן