ברוכים הבאים, אורח

מה עושים במצב כזה?
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מה עושים במצב כזה? 44 צפיות

מה עושים במצב כזה? לפני 4 ימים, 18 שעות #154392

• פטריוטיה
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

היי לכולם
אני חדש פה. בן 33, רווק. בחיי היום יום אני עושה הרבה דברים, מאוד עסוק בעשייה יוצרת, מגדיר את עצמי כדוס, ומייחל ליום שבו אמצא את אשתי בעזר ה'.
הסיפור שלי הוא שפעם בגיל ההתבגרות הייתי די מכור, אבל עם השנים הצלחתי להגיע לסוג של שליטה אבל אין 100%. בתחילת שנות העשרים שלי התחלתי ממש לעבוד על עצמו ואפשר לומר שיצאתי מכלל התמכרות. אבל היום פה ושם יש נפילות אבל זה לגמרי לא מנהל אותי, לרוב אני שולט מאוד בעצמי, מודע לחומרת המעשה ומנסה תמיד לשמור על עצמי אך יש מעידות כאמור.
אני לא מרגיש בנוח להיכנס לפרטים אבל המצב לא וורוד ואני כמובן מתמודד פה כמו כל אחד, ברמה כזו או אחרת. אני בטוח שכשאתחתן המצב יהיה הרבה יותר טוב. 
אבל השאלה מה עושים כשאתה רווק? ועוד שהזמן עובר ואין שום אפשרות לבטא את המיניות בצורה בריאה..  האם יש פה כאלה שהם בהתמודדות דומה לשלי ומבינים את המצב?

נערך לאחרונה: לפני 4 ימים, 18 שעות על ידי פטריוטיה.

תגובה: מה עושים במצב כזה? לפני 21 שעות #154415

נשמה יקרה!
תודה רבה על השיתוף.
מאחל לך שבקרוב מאוד תמצא את אשתך ויהיה לכם טוב מטוב.
אבל לא כדי להיות לך מקום לבטא את המיניות בצורה בריאה, אלא מתוך מקום עמוק, טהור ואוהב.

לגבי מה שכתבת - בGYE אנחנו לא רבנים, ולכן הגדרת הנפילה היא אישית ואינדיבידואלית.
יש כל מני דרכים להתמיר את האנרגייה בגוף וליצור גם כשיש דחף. 
למשל - להניע את הגוף, לרקוד, לקפוץ במקום, לעשות נשימות.
מתחבר למשהו מפה?

בהצלחה אח יקר!

אלון לוי,
צוות תוכן GYE

תגובה: מה עושים במצב כזה? לפני 16 שעות, 47 דקות #154424

• adventurouselephant13
  • רצף ניקיון נוכחי: 56 ימים
  • חבר חדש

הי אחי! במצב דומה לך, סביב הגיל שלך ומזדהה מאוד עם הדברים שרשמת. בא לך לדבר קצת להחליף חוויות/לשתף? 
bahurgye@outlook.co.il

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

Are you sure?

כן