שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום יש לי סיפור חיים משמעותי שקשור לכול הנושא שלשמו אנחנו כאן... אולי בהזדמנות אחרת, צריך לחשוב...
ובינתיים שמח ממש לבשר לכם שעזבתי אייפון (זה היה קשה כי אני אפליסט בנשמתי) וקניתי את השיאומי הכשר החמוד הזה... תודה לאל!
עד לא מזמן הייתי בבחינת "אין ולאו ורפיא בידיה" מבחינת הקשר היומיומי עם האתר המטורף הזה והתכנים המצויינים, ולאחרונה בעקבות תהליך של התבוננות והתחזקות פנימית אני נכנס יותר ויותר ואין ברכה כזו בעולם!
אח יקר, אני יודע מה זה להיות ברגעים של פוסט-חטא... אין תחושה נוראה מזו... אף אחד גם לא מבטיח לי שמחר זה לא יקרה או שבוע הבא.... מה כן צריך לעשות? להתחיל. זה הצעד הכי חשוב. תיכנס לאתר... גם אם נפלת פעם אחרונה לפני חצי שעה, או בבוקר, אז מה??? אז בגלל זה גם הלילה שלך יהיה דפוק? או תהרוס לך את היום למחרת?
תזכור טוב טוב! גם לרדת משלוש נפילות ליום לשתי נפילות ביום זו התקדמות עצומה שאי אפשר לתאר אותה במילים וזה עשוי לקחת הרבה זמן... זה כבר תלוי באישיות ובמצב של כל אחד ואחד.....
אנחנו כאן איתך, קח נשימה עמוקה, יש לך עוד הרבה זמן, קח הכול בצ'יל, ואם נפלת תגיד לעצמך: אני בנאדם וזה דבר טבעי לחלוטין לרצות את זה... אממה? שהצורה שבה אני משיג את זה כרגע היא לא נכונה לי בין מבחינה רוחנית וגם מבחינה גשמית כמובן...
כמו שאני צריך לאכול, כול יום אני צריך לאכול (פה מצד האמת לאדם בריא בנפשו אין נטייה דווקא לעשות את זה כול יום, אני חושב... אלא אם כן הוא נמצא בסביבה ששוטפת אותו).... השאלה אם האוכל שאני מכניס לפי הוא מזין או מזיק...
טוב, העולה על ליבי בינתיים כתבתי, שיהיה לילה טוב:blush: