[dir=rtl]קודם כל שלום רב לכולם ותודה רבה על הזכות שניתנה לי בזכות הקב"ה והארגון הנפלא הזה, מקום שבו אוכל לפרוק, ולבקש עזרה, כולי הודיה לה" על כך!
אני משתמש חדש ניתן לומר, רשמתי כאן בפורום אולי פעם או פעמיים, והאמת שגם בזכות הפוסט זכיתי בימים עברו אף לזכות ליצור כאן קשר עם בחור נפלא!! שלצערי אבד לי המספר שלו, ואולי אם הוא עדיין פעיל הוא יזכור את שם המשתמש שלי ויוכל ליצור איתי קשר.
אשמח לשתף ולפרוק, אני מתמודד כבר שנים עם הנפילות האלה, זה התחיל בערך מהזמן בו החלתי בחסדי האל לחזור בתשובה, ולאט לאט לטעום מגודל החשיבות של המושג הרחב הזה שנקרא שמירת הברית, הבעיה החלה שהחלטתי לקחת עם עצמי החלטה שבה אמרתי לעצמי זהו, עולים על הגל!.
ומשם והלאה אני מוצא את עצמי בלופ שפשוט לא נגמר, לרוב מחזיק כמה ימים, ואיך אומרים- יצר האדם רע מנעוריו-היצר מגיע, ואיתו גם הנפילה.
מה לא ניסיתי ,להרבות בלימוד, הסחות דעת, להמשיך בלימוד התורה הקדושה וספרים שקשורים לנושא, ומה לא,
המעגל הזה פשוט נמשך, נפילה, וידוי,קימה,שגרה,ושוב פעם הלוך ורצוא...
הסיבה שאני רושם את ההודעה הזו כאן היא שלאחרונה קורה אצלי מצב מאוד מעניין-
אמנם טווח הזמן בין נפילה לנפילה דעך (אם פעם הדבר הזה היה קורה אחת ל3-5 ימים)
היום חסדי האל אני מצליח להחזיק 7-12 יום בין נפילה לנפילה
הבעיה שכל נפילה נהייתה נוקשה יותר, ארוכה יותר, והאשמה והבושה אחרי כל נפילה גברו...
אז אמנם התחזקתי במשהו אחד, אבל נפלתי במשהו אחר,
אני מאמין שהרבה יזדהו איתי, אבל בחגים זכיתי לכזאת התרוממות, כזאת תשוקה ואור לה".
שמה גם הצלחתי לשמור הכי הרבה ימים, כמעט כל החגים שחוץ מהרהורים וכמעט נפילה! עמדתי כגיבור ולא נפלתי!.
אבל איתם החגים עברו, והנפילות נשארו...
אני מרגיש שאני חלילה וחס בוגד בה", הרי רשום, הבא לסייע מטהרין בידו.
ואני? רק חוזר לטומאה ולבוץ,
וכי אני רוצה למרוד בה" ובעצמי? וודאי שלא, אני פשוט לא יודע איך להתמודד מול התאווה הריקנית הזו(שהיא באמת ריקנית, ריקה מכל תוכן) שמחזירה אותי כל פעם לאותו מקום.
שואף בחסדי האל להתחתן בקרוב, ואני תוהה, איך אקים בית במצב בו אני נמצא? מרגיש שאני בוגד בי, בבת זוגתי, והכי גרוע, בקב"ה כפי שציינתי.. אני מתפלל כל יום לה" שהלוואי ולא היה לי את היצר הזה..!, ולא משנה כמה אני מתפלל, אני לא רואה אותו חולף, וזה מייאש כלכך, ושובר כלכך, מרגיש שהלימוד תורה שלי הוא שקר, שהדרך שלי היא שקר אחד גדול, והדבר היחיד שמחזיק אותי בזה- זו הידיעה שנסתרות דרכי האל, וה" בוחן כליות ולב, ורואה ויודע כמה אני רוצה-להתעלות ולהתחזק.. וזה לא אני.. זה לא הצד דקדושה שבי, ולא הצד דאמת שבי -כפי שרשום בתניא, אבל אני לא יודע איך להפוך את הצד הזה, איך לכבות אותו, איך לנתק אותו, הלוואי וה" יאיר את עיניי,ויסייע לי לטהר את דרכיי.
כמה שאני מתחזק, איתם הנפילות מתעצמות, וחלילה שאינני מתייאש...אני פשוט שבור.. כמות הפעמים שהתוודתי, שאמרתי זהו זה נגמר, אתה על הגל, זהו ה" אני שב אלייך שב לעצמי אוחז באמת! וכל פעם ההתרסקות גבוהה מקודמתה.
וודאי שאין לי את מי להאשים חוץ מאת עצמי, לא נצמדתי לתוכנית ולא השקעתי בה, ואף להיות כנה, הזנחתי אותה, סמכתי על עצמי, אמרתי זהו, הטווחים בין הנפילות לאט לאט מתמעטות, הינה אתה מחזיק יותר זמן מקודם! התעלת ב50%, יאללה אתה יוצא מזה! וכפי שציינתי מקודם- התחזקות בצד אחד, אבל נפילה בצד השני..ולכן החלטתי לרשום את ההודעה הזו
אשמח ברשות הקהל הקדוש כאן, אם מישהו שברוך ה" התעלה והתחזק, אולי יוכל לעשות עימי חסד ולעזור לי, לחזק אותי וירומם אותי,ויחדש לי איך לעשות את התוכנית נכון, ואיך להתעלות מהמקום בו אני נמצא.
אני מודה לכם, תודה רבה והמשך יום טוב..