חבר יקר ואהוב! תודה רבה על השיתוף!
באמת תחושה קשה, להרגיש שאלוקים כועס עליך על החטאים שלך, ושבגלל זה המצב שלך גרוע.
קודם כל תדע שאנחנו כאן אוהבים אותך, ולא כועסים עליך בכלל, כי גם אנחנו כולנו נופלים, וכולנו יחד באותה הסירה. אולי זה כבר יכול קצת לעודד, להרגיש שיש לך מקום שבו אוהבים אותך כמו שאתה, עם כל הנפילות והאתגרים.
דבר שני, אני לא מתיימר שאני יודע לומר שהמצב של מישהו גרוע בגלל החטאים שלו (ואני לא יודע אם יש מישהו שיכול לומר דבר כזה), אבל ברור לי במאה אחוז שה' אוהב אותך מאוד! עצם תחושת החרטה שלך, ובקשת הסליחה שוב ושוב, מוכיחה כאלף עדים, שהנשמה שלך בפנים טהורה וקדושה, שהיא רוצה להיות נקיה, ושהיא פשוט כלואה בסבך היצר, שהוא פעמים רבות גם סוג של "מחלה" (שרבים מאיתנו כאן חולים בה). האם היית כועס על מישהו שחולה? האם היית כועס על מישהו שאתה יודע שהוא טוב, ורוצה להיות טוב, אבל יש משהו בתוכו שלפעמים חזק יותר ממנו שגורם לו לעשות דברים שהוא באמת לא רוצה לעשות? אם אתה לא היית כועס עליו, אני מניח בוודאות שגם ה' לא כועס עליו (עליך).
תמשיך לשתף אותנו אח יקר, כמו שכולנו משתפים אחד את השני, ובעזרת ה' תראה את האור והטוב, למרות הנפילות והקשיים.