ברוכים הבאים, אורח

חדש פה
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: חדש פה 90 צפיות

חדש פה לפני 1 שבוע #154911

• nbnbnbnbnb
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש
ביום יום אני צדיק. בחור טוב באמת באמת שתאהבו. נחמד וכיפי. ביום יום אני רוצה להתחתן עם אישה , להיות עם בת זוג , להקים בית. ביום יום אני רוצה את קרבת ה'.  אבל בלילה , כשאני לבד בחדר , כשאני עייף או מתוסכל , בדיכאון או קצת מותש מהמצב, אני בורח. בורח לדברים חמורים של סטייה מינית , של גברים  ,של גרינדר. וזה כלכך מלא אדרנלין, כי זה אסור וסודי ובעייתי כלכך. וכמה שאני שונא את זה , אני פשוט שונא את זה. הכול אצלי נהרס בגלל זה. וכשטוב לי, כשאני במקום טוב בחיים כמו שהייתי לפני 3 שנים בישיבה, כשהייתי בטוח בעצמי, כשעשיתי ספורט , כשלמדתי והתפתחתי, כל זה לא היה קשור אליי. זה פשוט היה כמשהו מפלנטה אחרת. לכן אני כל כך מתוסכל כי אני יודע שזה לא אני אבל כשזה בא ואני נופל באותן לילות, אין יותר עצוב ומתוסכל ממני. לכן הלוואי שזה יפסיק , הלוואי שאני אפסיק , הלוואי שה' יפסיק את זה.... בא לי את החיים שלי בחזרה , לא רוצה לפספס את הרכבת , לפספס את הרגעים של היופי בחיים , בגלל הדבר הנוראי הזה. רוצה פשטות,טבעיות,את הבעיות הרגילות שיש בחיים...

תגובה: חדש פה לפני 6 ימים, 18 שעות #154912

• מנסה123
  • חבר חדש

בסוף כתבת שאתה רוצה את הבעיות הרגילות שיש בחיים.
אני פעם דיברתי על זה עם הרב שלי והוא אמר לי שאם זאת הבעיה שלי אז כנראה שמצבי טוב ( כמובן לא בקטע של להכשיר את השרץ) כי זאת בעיה שהיא נפוצה מאוד ( יעני אתה לא חריג ומוזר כי יש עוד מלא כמוך) וזה קצת מסוכן להסתכל על זה ככה כי זה יכול להחליש אבל צריך להבין שמי שבאמת צדיק הוא זה שנלחם על זה - כמאמר הכתוב: "שבע ייפול צדיק וקם" אם יש נפילה זה קורה כי אנחנו בני אדם, השאלה איך מסתכלים עליה.
וכנראה שאם זה הצרות שלך אז עם כל הקושי שבדבר כנראה שהמצב שלך לא גרוע כמו שאתה מתאר.
שיהיה המון בהצלחה

תגובה: חדש פה לפני 3 ימים, 10 שעות #154929

• mitmoded1
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר ותיק

בוקר טוב,
קראתי מה שכתבת והזדהתי עם תחושת הפיצול. חשוב שתכיר שמה שכתבת בהתחלה זה ה"אני האמיתי" שלך. אתה בטח צדיק ובטח שואף להצליח ולהתקדם. ולרגע אל תחשוב אחרת. לגבי השאר זה אתגר וצריך להתמודד איתו. אתה לא היחיד ויש עוד הרבה שמתמודדים כמוך. לענ"ד יש דברים שכדאי להפסיק מיד וקווים שרצוי לא לחצות כי הדרך חזרה קשה מאוד. בטוח שיש פה אנשים מתקדמים יותר שיוכלו לתת עצות. בינתיים ממליץ לך לשתף ולהתכתב כאן בפורום או בפרטי ברגע שיש לך דחף אולי יעזור לך להתגבר. בנוסף ממליץ על התוכנית לבנות גבולות ולהקשיב לסרטונים.
מאמין בך 
בהצלחה

תגובה: חדש פה לפני 3 ימים, 1 שעה #154934

• nbnbnbnbnb
  • חבר חדש

אני לא יודע אם המצב לא גרוע... פשוט אמרתי שבא לי להיות נורמלי. זה סימן טוב? כרגע מרגיש רחוק מאוד

תגובה: חדש פה לפני 3 ימים, 1 שעה #154935

• nbnbnbnbnb
  • חבר חדש

חברה אני חושב שיעזור לי ממש אם תהיו איתי פה במסע שלי .. אם תיתנו מילה טובה או חיזוק בתקופות קשות זה ממש יכול להועיל לי אני מקווה ולעזור לי להפסיק עם הבעיות שלי

תגובה: חדש פה לפני 2 ימים, 11 שעות #154938

• מכאן ולהבא
  • חבר ותיק
  • תודה לה' שיש דרך החוצה. אי אפשר עם המחלה!!

שלום חבר יקר
תודה על השיתוף
אני ממש מזדהה עם התחושה של הפיצול
אני גם חווה את זה אני אברך יר"ש מבחוץ (או בזמנים מסויימים)
ואדם סופר מיני שמתגרה מכל דבר...
וזה בסדר הא-ל הטוב בחר בי - בחר בנו להביא קדושה לעולם!
רק אנחנו נבין את ההשפעה של זה על חיינו ורק אנחנו יכולים לעזור לחבר החדש או למי שצריך ורוצה למצוא מרפא
בהצלחה לנו

נ.ב. אני רוצה להזכיר לי ולך שהתחושה הרעה היא לפעמים בעוכרינו
אחרי שימוש יש לנו את ההרגשה הרעה והיא יכולה להוביל לשתי מקומות או להמשיך להשתמש וליפול למקומות יותר גרועים, או לעצור ולהבין שהיה משהו לא טוב ושעכשיו אנחנו מחפשים פיתרון מרפא דרך חדשה שבה נתקן ונתבונן על מה שהוביל אותנו לזה (מה היה הטריגר) ואיך אפשר שהיום לא ניפול שוב
בהצלחה

היומן שלי
מאחל לך החלמה והתעלות

תודה לה' שיש דרך החוצה. אי אפשר עם המחלה!!

תגובה: חדש פה לפני 2 ימים, 10 שעות #154941

• nbnbnbnbnb
  • חבר חדש

אין לכם שאלות לפעמים? אני בן אדם מאמין, ומשתדל הכול לקחת בתמימות. אבל בדבר הזה אני פשוט לא מבין... אני חושב על כל האנרגיה הרוחנית והגשמית שאני משקיע בהתמודדות הזאת, על כל הכאב העצבות והתסכול הנוראיים, על העבירות שנעשו בגלל זה ...ואני לא מצליח להבין ביכולות האנושיות המוגבלות שלי את הטוב בזה. לפעמים אני מנסה לדמיין את חיי ללא הדבר הזה , ללא הבעיות האלו, כאילו הייתי רגיל רגיל נורמלי שמתחתן בגיל 23. וואו , מרגיש לי שזה 180 מעלות מאיפה שאני , שהייתי יכול להיות כלכך הרבה יותר טוב ! לא רק גשמית עבורי, שהייתי שמח יותר חיוני יותר, נהנה וחווה מהדברים היפים בחיים. אלא בעיקר ברוחנית, הייתי יכול להיות צדיק אמיתי , בן אדם ישר וירא שמיים... אז אם הבא ליטהר מסייעין בידו , איך זה מסתדר?...

תגובה: חדש פה לפני 2 ימים, 9 שעות #154943

• mitmoded1
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר ותיק

היי,
ברור שלפעמים עולות השאלות  למה דוקא לי? ומה טוב בזה ולמה אני צריך לעבור את זה? זה טבעי לגמרי.
לפעמים עם כל הקושי והתסכול אני רואה איך האתגר הזה מביא אותי למקום שאני צריך להיות בו. כאדם מאמין אני יודע שהקב"ה דואג לי ורוצה בטובתי גם אם אני לא רואה את זה בכל דבר. אנחנו לא מבינים חשבונות שמיים.
חשוב לזכור שהדמיון שלך הוא דמיון.
אתה לא רואה את ההתמודדויות של אחרים אולי אם היית נשוי בן 23 עדיין היה לך קושי והייתי מכור. יש כאן כאלה שיעידו שהם במצב הזה ואז ההתמודדות שלהם היא גם מול האישה והילדים. לכל אחד האתגרים שלו בחיים ועד שלא מגיעים לשם לא מבינים.
מי אמר שאתה לא צדיק וירא שמיים?
אם אתה נופל וחוזר בתשובה וכל פעם מנסה לקום מחדש ולהתעמת עם הקושי אז אתה פחות טוב מאדם שהאתגר הזה לא הגיע לפתחו בכלל?
אל תתייאש ואל תוריד מעצמך. זה אתגר קשה ובעז"ה מאחל לך בהצלחה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.34 שניות

Are you sure?

כן