ברוכים הבאים, אורח

חדש כאן
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: חדש כאן 36 צפיות

חדש כאן לפני 1 יום, 17 שעות #155319

• energeticbutterfly74
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

היי לכולם,
אני "שניר" ואני חדש כאן. מאוד מקווה שהמקום הזה יעזור לי .
נשוי ומאושר פלוס שני ילדים מדהימים . יצאתי למסע הזה כי מרגיש לי שזה הנטל הכי גדול שלי בחיים והגיע הזמן שלי להשתחרר ממנו כדי להמשיך עם ההתפתחות שלי כבן אדם. אשמח לטיפים וחוויות ממשתמשים אחרים כאן כי באמת שמרגיש לי שכבר ניסיתי הכל . להתמודד , להשלים שזה קיים , מוזיקה ,ספורט , אפילו לשוחח עם אשתי ויותר סקס אבל איכשהו זה רק מתחזק וזה כבר נהיה מאבק מתיש. 

תגובה: חדש כאן לפני 1 יום, 14 שעות #155320

• עידום
  • רצף ניקיון נוכחי: 30 ימים
  • חבר חדש

אהלן חבר. הלכת על צעד מטורף בדרך לחופש האמיתי. אני גם התחלתי לפני כמה חודשים ולאט לאט מרגיש שיפור אמיתי. מהחוויה שלי - תנסה כמה שיותר לקבל מהתכנים שיש פה, וכמובן לשתף בפורום. כנראה זו הפעם הראשונה בחיים שאתה מקבל כלים ועזרה במלחמה מול הדבר הקשה הזה. מוזמן גם לקרוא על המסע שלי בשרשור שלי. אני רק בתחילת הדרך, אבל מחר אזכה לציין 30 יום נקיים. זו דרך קשה ומתוקה. אתה תצליח אחי היקר!

תגובה: חדש כאן לפני 17 שעות, 53 דקות #155324

• energeticbutterfly74
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש
עידום כתב on 23 פבר' 2026 13:54:

אהלן חבר. הלכת על צעד מטורף בדרך לחופש האמיתי. אני גם התחלתי לפני כמה חודשים ולאט לאט מרגיש שיפור אמיתי. מהחוויה שלי - תנסה כמה שיותר לקבל מהתכנים שיש פה, וכמובן לשתף בפורום. כנראה זו הפעם הראשונה בחיים שאתה מקבל כלים ועזרה במלחמה מול הדבר הקשה הזה. מוזמן גם לקרוא על המסע שלי בשרשור שלי. אני רק בתחילת הדרך, אבל מחר אזכה לציין 30 יום נקיים. זו דרך קשה ומתוקה. אתה תצליח אחי היקר!

התחלתי לקרוא את היומן מסע שלך , נראה מדהים . אנסה לקרוא אותו ברגעים החלשים . רק שאלה אחת , בתור אחד שכבר 30 יום נקי , באמת יש תחושת הקלה אחרי שבועיים שלושה ? המקסימום שלי שהצלחתי ללא העזרה כאן היה כ10 ימים .

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.26 שניות

Are you sure?

כן