ואני נלחם על עצמי, לא נותן חיי הרוחניים לטרף התאווה! אני לפחות רוצה להיות בתודעה שאני נלחמתי על עצמי ולא הלכתי כצאן לטבח!
הייתי כאן בכמה שמות שונים, השם המפורסם שלי כאן הוא aviyodea, אני בתקופה האחרונה של כחמש שנים עובר שלבים לא פשוטים במחלת התאווה, כלומר- הזנחה תוך מלחמה מעטה ולא מסודרת עם סייגים אבל לא עם החלמה אמיתית.
בתחילת הדרך הייתי עם ספונסר ועם קבוצות חיות, היה נורא, נוצרה אצלי תחושה שאני בסדר אם אני לא במצב כל כך נורא כמו שמספרים חבריי בקבוצה, וגם נוצרה לי תחושה שהעיקר שאצהיר נקיות הולכת וגדלה, ובאמת הייתי מטמא עצמי מאוד רק בלי שז"ל משם הגעתי למקומות מאוד לא טובים "פריצת דרך" בעולם הטומאה.
לאחר מכן עזבתי את הספונסר, ואת הקבוצות, ממש שימח אותי, כי אז התחלתי דרך טובה ואיכותית, היו נפילות מעטות, אבל לאט לאט הדרך התייצבה, אני בקבוצת החלמה ב"האנגוסט" (מה שנהפך לאחר זמן לגוגל צ'אט) ושם התכתבתי עם חברים, אבל עיקר ההתקדמות הייתה על ידי חבר שיחה יומי, דיברנו פשוט בכל יום, ובכל יום שיתפנו מה יושב על הלב מה גורם לי להיות במצב רגשי לא יציב, חיזקנו אחד את השני בלהיכנע לה' ובלקבל כל רצונותיו ולשמוח בהם, ואז המשכנו את היום. גם היו לי מספר כניעות ביום השתדלתי לפחות שניים, אבל אחת לפחות בכל יום. היו לי גם ספירות במבטים שהגדולה בהם היא 60 יום רצוף (ללא מבט שני במבטים ברחוב וללא שהות על מבט יותר מ3 שניות. וללא מבט חוזר.) הצלחתי אז לשמור נקיות של 464 ימים ואז נפלתי, התעודדתי וספרתי 260+ ושוב נפלתי ומאז הנפילה היא מנת חלקי אחת לשבוע, שבועיים, לעיתים חודש+ ופעם אחת היה חודשיים+, אבל בערך בחמש שנים האחרונות, אני ממש לא שם! אני לא מתקשר לחבר, מחשש להיחשף, ואני לא מתקדם בהחלמה כלל.
לפני יומיים שהגעתי כבר לבוץ עצום של שעות בזוועה ברשת, מטייל בין טינוף לטינוף, הבנתי שמצד אחד אין לי כח להילחם ומצד שני אין לי ברירה, כי אם לא אלחם אז אחמיץ את חיי!!! לא משנה כמה הצלחה תהיה לי בשאר העניינים, אם לא נלחמתי במישור הזה ארגיש ריקנות פנימית וחוסר הערכה עצמית והחמצת יעוד חיי ואפשרות למקפצה עצומה בקרבת אלוקים, ושאכן אני יכול להגיע לרמה רוחנית ותורנית גבוהה ולחיות חיים נפלאים יפים ומאושרים ומלאים מתוך מבט פשוט וכנה ושמח על חיי מלחמתי והקשר שלי עם ה'..
אני מנסה הפעם שוב, מתוך תקווה שהפעם זה יהיה אחרת. אשתדל לכתוב כאן יום יום.. ומקווה לפחות אחת ליומיים, גם אם כתיבה קצרה.
אשתף אתכם, מאוד עוזר לי שמגיבים לי, ששותפים איתי בדרכי, שמייעצים לי ועוד..
תודה לה' על המקום כאן לבוא ולהיטהר.
שתהיה לכולנו, ללא יוצא מן הכלל, דרך צלחה!! שנפנים חזק את רעיון הצעדים, כלומר- שנחייה בקבלה שלימה של הדברים שה' מביא עלינו.
רוצה לשתף, כי רק אתם כרגע הבמה שלי, שכמעט נכנסתי לרשת לתאווה עכשיו, היה פנאי, הייתה אפשרות, אבל אמרתי לעצמי "מה שוב פעם, ואחר כך מה תעשה?", ואז החלטתי להיות בהחלמה, לשתף כאן, ולהוסיף כניעה יומית שעוד מעט אעשה אותה. ועוד עניין נוסף קריטי להחלמה, שאעדכן לאחר ביצועו בעזרת ה'.
בהצלחה לכם חברים יקרים!