ברוכים הבאים, אורח

שלום לכולם!
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: שלום לכולם! 17 צפיות

שלום לכולם! לפני 16 שעות #155426

• wantholliness
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

בס"ד
פעם ראשונה בפורום כזה, בסיטואציה כזו.
אני מודה, קצת שונה לי, אבל אני מקווה שיביא לי תועלת.
בחור פשוט סך הכל, שלפני כמה שנים גילה ממש את העולם של התוכן הנוראי הזה, ומאז מנסה לצאת מזה ללא הצלחה.
קושי נפשי מטורף. להיות בישיבה, מוקף חברים שמסתכלים ומעריצים, לחפש זוגיות, וזה קוץ שנמצא באמצע, לא מרפה אפילו לרגע קט.
ובאמת כל מה שאני רוצה זה שזה יפסק וייגמר, אני רוצה לצאת מזה, ולהיות אותו אדם פשוט שהייתי לפני שגיליתי את העולם הזה, את הגיהינום הזה. אני רוצה להיות טוב יותר, קדוש יותר.
אמנם לא בהכרח מכור, אבל כן עם מחשבות, ולצערי תקופות של נפילות...
וכל נפילה היא מכה קשה, שגורמת לנפילות נוספות, שמיאשות.
ואני מתפלל שאצליח לעמוד מול הסערה ולא להישבר.

תגובה: שלום לכולם! לפני 14 שעות, 25 דקות #155428

ברוך הבא לפורום!!

מאחל לך הצלחה רבה, יש כאן באתר הרבה כלים,  תנסה לעבוד איתם ולבדוק האם זה עוזר לך ומקדם אותך.
תוכל גם לשאול ולהתייעץ

בהצלחה רבה
אוהב מאד
מתחיל שוב - וצועד לאלוקים

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן