ברוכים הבאים, אורח

האם אפשרי לצאת מזה בלי סינון ?
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: האם אפשרי לצאת מזה בלי סינון ? 78 צפיות

האם אפשרי לצאת מזה בלי סינון ? לפני 1 שבוע, 4 ימים #155572

• מחשבים
  • דירוג כסף

שלום לכולם , אני מחשבים 
נקרה ככה כי פשוט אני מתכנת ועובד עם מחשבים אני בתהליך הזה של שמור עינייך מאז שיצאתי מהישיבה ליפני מעל 6 שנים , בה והולך , אבל חזרתי לפה כי הרגשתי שמצבי מחריף מאוד בזמן האחרון .
אני נמצא המון בבית כי יש לי עובדה / לימודים מהבית , ואני לרוב ממש לבד .
קשה לי לעבוד בכל מיני אזורים פתוחים היות ואני לרוב צריך עוד מסך כדי לעבוד וזה מתאפשר לי הכי טוב בבית .
אני נופל בפורנוגרפיה , שלפעמים מתלווה אליה אוננות בערך 3-4 פעמים בשבוע (אוננות לרוב פעמיים רק , ופורנו אני יכול לצפות , להגיד לעצמי איזה שטויות ולהפסיק).
לאחרונה התחלתי תהליך של ספירת נקיות ממש כל יום , מה שלעיתים החריף את המצב ושמתי לב שבקושי אני מצליח לשמור על רצף של נקיות .
אני מתרגל המון את התרגיל של שיטת 3 השלבים כאשר אני מזהה דחף.
ואני לעיתים קרובות מזהה שזה עובד.
אבל השאלה שהכי מפריעה לי היא : בגלל שאני עובד עם המחשב ולרוב אני בבית , האם אפשרי לי בכלל להתגבר על הדחף שאני לבד ? האם אני יכול לעשות את זה עם ידיעה איך לגשת לכל אתר פרוץ שאני רוצה(כן אני מבין איך לפרוץ חסימות, אשמח לשמוע את דעתכם)

תגובה: האם אפשרי לצאת מזה בלי סינון ? לפני 1 שבוע, 3 ימים #155575

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 41 ימים
  • דירוג כסף

היי אחי,

גם אני בא מעולם המחשבים והתכנות. הרבה שנים ניסיתי כל מיני חסמים וגם אני את כולם הצלחתי לפרוץ. הבנתי עם הזמן שאמנם אפשר לפרוץ הכל, אבל אם אני שם כמה שכבות של הגנה אז זה ייקח יותר מאמץ ויותר זמן לפרוץ את זה. ככה כשמגיע דחף אולי עד שאני אפרוץ את המחסומים הוא כבר יעבור, או שמראש אני ארגיש שזה יותר מדי מאמץ לפרוץ אותם ואוותר על זה בכלל (אפילו אם ה״מאמץ״ הזה הוא רק כמה לחיצות). מן הסתם זה לא תמיד פותר את זה וכן נכנעתי לדחפים ופרצתי את החסמים, אבל לפחות בחלק מהמקרים זה עוזר. ובשילוב עם תרגילים ובניית תוכנית לאורך זמן זה מאוד עזר לי.

לגבי השני מסכים - עד כמה אתה באמת חייב אותם? אני שנים עבדתי עם שני מסכים וחשבתי שאני לא יכול לעבוד בלי זה, אבל החלטתי שיותר חשוב לי לצאת מהבית כדי להיות בסביבה יותר בטוחה ושאני אלמד להסתדר עם מסך אחד. אז היום אני לרוב עובד עם הלפטופ וככה אני יכול לעבוד מחוץ לבית, בספריות או בפארקים, וגיליתי שזה גם הרבה יותר מהנה. אם אני צריך מסך שני אני יכול לחבר ללפטופ שלי אייפד ולהשתמש בו כעוד מסך. זה פחות נוח משני מסכים רגילים אבל זה שווה את זה. אם אני ממש צריך עדיין יש לי את המחשב הישן עם שני המסכים שלו, הוא יושב בפינה בחדר ואני משתמש בו מדי פעם. אבל גם כשאני כן משתמש בו בגלל שאני פחות רגיל בזה אז זה כבר פחות טריגר בשבילי והרבה פחות מוביל לנפילות מאשר פעם.

אשמח לשמוע את דעתך, ובהצלחה בדרך שלך לנקיות!

תגובה: האם אפשרי לצאת מזה בלי סינון ? לפני 5 ימים, 3 שעות #155590

• healingsparrow90
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש
שלום חבר , זה שיש לך ידע במחשבים זה נפלא ואכן במקרה זה, זה מגיע כנגדך אבל גם אם לא היה לך תידע עדין היית מצליח כמו שנרקומן ימצא דרך אל המנה. וכמובן שזה נובע ממנגנון הישרדותי של המוח. המלצה שלי אליך היא שזה לא יהפוך למשחק של הינה חסמתי תפרצה אבל אוי מצאתי דרך בראש שלי לפרוץ ואז נפילה. אכן תשים חסמים אבל תקבע גבול כך או אחרת תהיה חייב לקבוע גבול להתחיל ללמד את המוח שלך שלא חוצים תקו הזה ואז עם הזמן להחליש תהגנות לאט לאט. ככה זה לא הופך לאיך אני פורץ תחסימה אלא אל "חוקי משחק" שיש לציית אליהם כמו בצבא. כמו שהסבירו כאן באתר המוח אוהב עקביות אם תהיה עקבי אחר החוקים יהיה לך יותר קל ליישם אותם. עם זאת אכן נדרש חיכוך שלא תוכל להגיע אל אתרי הרשע בקלות. מקווה שעזרתי שיהיה לכולנו בהצלחה

נערך לאחרונה: לפני 5 ימים, 3 שעות על ידי healingsparrow90. סיבה: שגיאת כתיב

תגובה: האם אפשרי לצאת מזה בלי סינון ? לפני 4 ימים, 10 שעות #155595

• מחשבים
  • דירוג כסף

וואו המלצה ממש טובה עבורי , שאולי זה התשובה שהייתי רוצה לשמוע , אני המון פעמים כן מצליח לעמוד בקווים האדומים שאני שם לעצמי , אבל בעיקר מפחד מאובססביות לפרוץ את החסימה , שאני מפרש המון פעמים "כאתגר".
בכל מקרא שמתי חסימה בסיסית ואני מנסה לשמור על 7 ימי נקיות ולתרגל כל יום את הגלישת דחפים שלי .

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן