ברוכים הבאים, אורח

מה יהיה הסוף?
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: מה יהיה הסוף? 126 צפיות

מה יהיה הסוף? לפני 1 שבוע, 5 ימים #155608

• חסידי
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • חבר קבוע

סובל מאד ממחשבות ופנטזיות, רואה פורנוגרפיה [המחשב שלי חסום, אבל כל כמה זמן קונה משהו שעוקף את החסימה, כבר שלמתי אלפי שקלים בחודשים האחרונים, כי אחרי כמה ימים אני שובר, ושוב קונה, וחוזר חלילה], כמובן מגיע לאוננות.
קשה לי  להפסיק להסתכל על אנשים שמושכים אותי, גברים או נשים.
מרגיש מאוד שזה קושי רגשי.
בתקופה האחרונה זה קורה ממש ממש הרבה.
ניסיתי המון פעמים להפסיק, אבל שוב חוזר ונופל.

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 1 שבוע, 5 ימים #155613

• גגןן
  • רצף ניקיון נוכחי: 106 ימים
  • חבר חדש

כל בעיה דורשת התבוננות לפני הפתרון.
תשאל את עצמך: היכן הבעיה? בכח רצון, הפתרונות או במשהו אחר? אולי ריקנות? אולי עצבות?
אצלי מצאתי שהקושי הראשון הוא כח רצון.
בכללית תפנים -  אין באמת אפשרות לחסום הכל, הרי הטכנאים שחוסמים יכולים איכשהו לפרוץ?... אז מה ה' רוצה ממנו? - שנישכב על הכביש בשבילו. שנאמר 'כל עוד רוחי בי איאבק'.
בוא נאמר שהבעיה שלך הייתה בחורות ברחוב - מה היית עושה אז? מפסיק ללכת ברחוב? או מכין את עצמך עם כלי נשק קודם? עם הכנה נפשית? עם מילוי רוחני?

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 1 שבוע #155647

• חסידי
  • חבר קבוע

ב"ה הימים האחרונים היו  טובים יותר, מקווה בעז"ה שיהיה לי את הכוחות גם להמשך היום.

ביום רביעי האחרון עברתי ליד חנות של מחשבים, ועלה לי במחשבה לקנות [שוב] מודם שבעזרתו אני יכול לעקוף את החסימה במחשב ולהיות עם אינטרנט פתוח ופרוץ לגמרי.
בחודשים האחרונים כבר קניתי כמעט 10 מודמים כאלה. למה 10? כי בכל פעם, אחרי כמה ימים אני הרוס לגמרי ושובר את המודם... בדרך כלל זה קורה בשעות 4-5 לפנות בוקר, אחרי שעות ארוכות של שוטטות, חיפוש וצפייה... ואחרי מספר שעות או יום-יומיים קונה שוב חדש. וחוזר חלילה. כבר שלמתי בחודשים האחרונים יותר מחמש אלף שקל על מודמים.

ב"ה כעת כשהייתי ליד החנות, לפני שעשיתי את הצעד הזה של הקנייה, היה לי את ישוב הדעת ואת היכולת לעצור לרגע! ולחשוב! להעביר מול העינים שלי את השעות הארוכות והנוראות שאני שורף/מבלה מול המחשב, את המתח ואת הריקנות שאני שרוי בהם, את התסכול הנורא אחרי בילוי של שעות-שעות-שעות, ואת האכזבה העצומה ושברון הלב אחרי הנפילה...

תודה אבא שהיה לי את הכח להמשיך הלאה ולא לעשות את הצעד הטפשי.

שוב, תודה. תעזור לי גם היום.

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 1 שבוע #155653

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 45 ימים
  • חבר קבוע

ביום רביעי האחרון עברתי ליד חנות של מחשבים, ועלה לי במחשבה לקנות [שוב] מודם שבעזרתו אני יכול לעקוף את החסימה במחשב ולהיות עם אינטרנט פתוח ופרוץ לגמרי.
בחודשים האחרונים כבר קניתי כמעט 10 מודמים כאלה. למה 10? כי בכל פעם, אחרי כמה ימים אני הרוס לגמרי ושובר את המודם... בדרך כלל זה קורה בשעות 4-5 לפנות בוקר, אחרי שעות ארוכות של שוטטות, חיפוש וצפייה... ואחרי מספר שעות או יום-יומיים קונה שוב חדש. וחוזר חלילה. כבר שלמתי בחודשים האחרונים יותר מחמש אלף שקל על מודמים.

יוווווווווווו, כמה שאני מכיר את זה..... זה בול אני,בהתחלה לאשתי היה מחשב ללא אינטרנט ואז הייתי צריך כל פעם לשלם 400 ש"ח בשביל ליפול... מה שמנע ממני לפעמים, אבל אחרי זה קנינו מודם עם סים נטפרי, ואז אני רק קונה (הייתי בעז"ה...) סים טוקמן פרוץ ב80-100 ש"ח, הנסיון כבר הרבה יותר גדול..., ויש לי 3 חנויות תקשורת מתחת לבית...... שילמתי על זה כבר אלפי שקלים!!!!!!!!!!!!!!!
אתך בדרך, ובעז"ה "ביחד ננצח"....

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 1 שבוע #155654

• חסידי
  • חבר קבוע

תודה תודה
חיזקת אותי

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 6 ימים, 17 שעות #155671

• חסידי
  • חבר קבוע

בסוף זה קרה
הייתי קצת משועמם נמשכתי שוב לקנות מודם
צפיתי ואוננתי, פעמיים

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 6 ימים, 16 שעות #155672

• פיניוני
  • חבר קבוע

לבי איתך.......
אל ייאוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למדת ששעמום זה טריגר לנפילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אל תתן לעצמך את המצב הזה, תתכונן אליו מראש ותחליט עכשיו מה אתה עושה כשמגיע אליך השעמום הלז....
זכור: כל נפילה היא כלי להבין למה נפלת.....

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 6 ימים, 14 שעות #155678

• חסידי
  • חבר קבוע
פיניוני כתב on 18 מאי 2026 10:57:

לבי איתך.......
אל ייאוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למדת ששעמום זה טריגר לנפילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אל תתן לעצמך את המצב הזה, תתכונן אליו מראש ותחליט עכשיו מה אתה עושה כשמגיע אליך השעמום הלז....
זכור: כל נפילה היא כלי להבין למה נפלת.....

לצערי אין לי סדר יום של ממש, ויש הרבה שעות ריקות

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 6 ימים, 14 שעות #155679

• פיניוני
  • חבר קבוע

היי, רוצה לעבור למייל?
pinipini4006@gmail.cpm
אתה רווק? נשוי? בחור ישיבה? אחר?
מה התעסוקה שלך ביום יום?
טריגרים הם דבר שמאד רצוי להמנע מהם כיון והם מובילים באופן ישיר לדחפים, אבל יש טריגרים שאין אפשרות להמנע מהם( לפעמים אפילו זמנים, ולפעמים אף פעם...), ואין ברירה אלא ללמד את עצמך כיצד מתמודדים עם הדחף......
איתך בדרך.....

תגובה: מה יהיה הסוף? לפני 17 שעות, 36 דקות #155699

• חסידי
  • חבר קבוע

ב"ה נקי שבוע.
אכן לא הכי הכי, אבל הרבה יותר טוב.
משפיע גם על התפילות שיותר מסודרות.
ה' יעזור לי גם להיות להיות מפוכח 

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.38 שניות