ברוכים הבאים, אורח

שלום לכל החברים
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

נושא: שלום לכל החברים 548 צפיות

תגובה: שלום לכל החברים לפני 1 יום, 23 שעות #156118

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 34 ימים
  • דירוג כסף

לפיניוני היקר,
אם אני מעמודי התווך אז אתה העמוד העיקרי..
תודה על המחמאות! (אני באמת משתדל להיות אמיתי אבל מכאן ועד רודף אמת נראה לי קצת מוגזם),
קלעת ללב הדברים - באמת כרגע התוכנית העיקרית שלי היא השיתוף בפורום, יתכן שיהיה לי גם שותף אחריות.
אני חושב באמת בעקבות הדחיפה שלך כעת, להתחיל ג"כ לעבור ביתר יסודיות על הכלים שיש באתר (סרטונים וכדומה), אולי אעשה קביעות של פעם בשבוע.
אבל נראה לי שהעבודה העיקרית היא לאו בדוקא בפורום, אלא התפילה הלימוד השבת וכו' וכו', הפורום נועד לשיתוף וחיזוק וזה תלוי כל אחד במקום שלו עד כמה הוא מרגיש שזקוק לפורום בשביל הפרישה מהתאווה.

תגובה: שלום לכל החברים לפני 1 יום, 22 שעות #156119

• resilientlynx04
  • רצף ניקיון נוכחי: 26 ימים
  • חבר חדש

איש יקר ואהוב,
לא פעם יוצא לי להיתקל בהודעות שלך ובנושאים שאתה מעלה בפורום,
מחזק ומעורר השראה הדרך בה אתה משתף את הדברים בגילוי לב שכזה,
יהיה רצון שתזכה לאושר אמיתי ופנימי שאינו תלוי בדבר ולהכיר בגדולת ויוקרת הרצון שבך,
תודה על השיתוף מאחל לך הצלחה ואור גדול בהמשך הדרך

תגובה: שלום לכל החברים לפני 1 יום, 15 שעות #156120

• symcha
  • דירוג כסף

לRES..... היקר והאהוב,
תודה על הפידבק החם והברכה המיוחדת! זה ממש ממש מחזק, בפרט שלפעמים עוברת לי מחשבה: למה אני בכלל כותב? מי וכמה קוראים? לפעמים אני אפילו מרגיש סתם נודניק או משהו כזה, אז תודה שיש מי שמעריך.
אני רוצה ג"כ להודות לך על ההודעות המשובחות מפורטות ומקצועיות שלך, זה תורם הרבה. (אבל יתכן שלפעמים כן כדאי לקצר מעט כי לא תמיד יש פנאי וישוב הדעת לקרוא הודעות ארוכות).
שוב תודה לכולם, אתם מחממים את הלב!! 

תגובה: שלום לכל החברים לפני 1 יום, 15 שעות #156121

• symcha
  • דירוג כסף

אני מעוניין לשתף בחלק משמעותי מההתמודדות שלי כעת,
ב"ה אני די רחוק מסיכון לנפילה באינטרנט, גם מבחינה טכנית וגם מבחינה נפשית, אומנם אני צריך לעמוד על המשמר שהיצה"ר לא יתעורר פתאום..
אבל יש התמודדות אחת שאני סובל ממנה ממש, הרחוב היום, ובדגש על ימים אלו, מלא בבנות, אי אפשר ללכת כמה מטרים בלי להתקל בהן. יש לי קושי ממש של משיכה, בעיקר לבחורות לא נשואות (אני חושב שהסיבה היא, כי האנרגיות שלהן 'פתוחות'), כמובן שאני נזהר היטב היטב שלא להסתכל וק"ו שלא להתבונן, אבל למרות זאת יש לי משיכה בלב וזה ממש סבל עבורי.
הם לא אשימות, אי אפשר אפילו להאשים אותן בחוסר צניעות (למרות שצניעות היא בנפש, וחלק עיקרי מהצניעות היא להצניע את החלק הנפשי, ואכמ"ל), אדרבא המשיכה שלי היא דוקא לבנות צנועות (יש להן חן מיוחד). זו הבעיה שלי בלבד שאחרי שטעמתי מהעולם האסור אז עכשיו יש לי הרגל של משיכה אליו.
אנא, אם מישהו יש לו לכתוב איזה חיזוק בנושא אני ישמח. תודה.

תגובה: שלום לכל החברים לפני 1 יום, 2 שעות #156126

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 42 ימים
  • דירוג כסף

מעניין, דווקא לי יש פיתוי להסתכל בההפך מצנועות.....
כל אחד והמחלה שלו...
מאחל לך המון הצלחה בדרך....
כל הכבוד על השיתוף, מעריך (כים) את זה מאד.

תגובה: שלום לכל החברים לפני 1 יום #156128

symcha היקר
אני אוהב אותך מאד
ואני גם מזדהה עם הקושי
מה שעוזר לי מאד, זה להיות במקום של נתינה (=יציאה מהאנוכיות) במקום להיות במקום של לקיחה (=אנוכיות), המחלה שלי היא לקחת מכולם, תאווה, ערך, ושאר מיני ירקות, וכשאני עושה פעולה הפוכה של נתינה זה עוזר לי.
אחד האפשרויות הכי טובות של נתינה, זה לברך אותם, כשאתה עובר לידם, תמלמל לעצמך ברכות טובות וגדולות לאותן מושאי תאווה.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: שלום לכל החברים לפני 1 יום #156129

• symcha
  • דירוג כסף

ל'מתחיל' היקר שלום,
תודה על כל האהבה המחממת שלך!
אני מאד מזדהה עם הדברים שכתבת, ובאמת ג"כ משתדל לפעול בדרך דומה, קראתי כאן בפורום תגובות ישנות בסגנון הזה,

אני ממש לא יכול כעת להאריך.. אז סליחה ואולי אני ישלים אח"כ

תגובה: אני מאד מעריך אותך על הכנות לפני 19 שעות, 53 דקות #156130

• 319ashemyazor
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

אני חדש באתר וההודאה הראשונה שאני רואה זה שלך ממש אני מרגיש שהקב״ה חסך ממני לכתוב כי אני בדיוק במקום שלך, רק שדבר אחד שהתווסף אצלי שאנשים שמתמודדים עם הנסיון הזה יש להם זוית מאד עמוקה על החיים ובדרך כלל זה אנשים עם קרבה מאד גדולה לקב״ה יש להם אמת פנימית שהם לא מסוגלים לחיות בשקר ולפעמים זה מוביל לאבדון רוחני אצלי זה היום מתבטא לאחר שנים של התבוננות וניסיון (אני גם נשוי ואב לילדים) בלשים לב כמה יש לי כח הרבה יותר מאחרים בלשמוע ולהבין את האחר ולחשוב על אמונה פשוטה הרבה יותר מאנשים שגדולים ממני בידיעת התורה ולכן גם בזה אני משתדל לראות היום את הטוב למשל הזוגיות שלי התחזקה פלאים מאז שהתחלתי לשתף את אשתי למרות שהמליצו לי שלא אבל לא ההיתי מסוגל ולאט לאט סיפרתי לה הכל והיום היא עוזרת לי ועצם ההשתתפות זה מאד מקל אני יודע שלא לכל אחד זה מתאים זה תלוי באשה אבל מי שיודע שאשתו מאמינה בו והוא רק מתבייש יכול להיות לו רק תועלת
סליחה שכך הארכתי אבל דליתה את המילים ממני

תגובה: אני מאד מעריך אותך על הכנות לפני 15 שעות, 48 דקות #156131

• symcha
  • דירוג כסף

ל השם יעזור היקר,
ברוך הבא!
(אולי כדאי שתסביר לאיזה דבר אתה מתכוון שאתה בדיוק באותו מקום),
זה מאד נכון מה שכתבת שאנשים שמתמודדים עם הנסיון הזה יש להם עומק מיוחד וקרבה לקב"ה ואמת פנימית, חבר יקר אחר בפורום, פיניוני, כתב דברים דומים בפוסט 'האם יש בינינו קו זהה' אתה יכול לראות את זה ע"י החיפוש.

אמונה פשוטה ובכלל כל האמת הפנימית של יהודי, אינה תלויה באחרים, וגם אחרים שגדולים ממני בידיעת התורה זה לא אומר שיש להם יותר אמונה, פנימיות, קרבה לקב"ה וכו' (ואני לא נכנס בכלל לנושא של אמונת חכמים, מי שרצה יכול לעיין בגמרא של עליונים למטה ותחתונים למעלה יש שם יסוד גדול בענין הזה שבאמונה וכו' אנחנו בכלל לא יכולים לקבוע מי יותר ומי פחות, ומצד שני מבואר שם שתלמידי חכמים כמו שהם למטה כך למעלה, והכוונה שם לכאלו שהם בדרגה אמיתית של ת"ח כמו האמוראים ששם מדובר עליהם, ואכמ"ל).

הזוגיות, אצלי לפחות היא חלק בלתי נפרד מההחלמה.

לסיום, הרבה הצלחה כאן בפורום ובעבודה על התאווה והנקיון. שמחים שהצטרפת!

• עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3
זמן ליצירת דף: 0.42 שניות

Are you sure?

כן