ברוכים הבאים, אורח

אין ייאוש בעולם כלל" – אז למה אני מרגיש כל כך מרוק
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: אין ייאוש בעולם כלל" – אז למה אני מרגיש כל כך מרוק 27 צפיות

אין ייאוש בעולם כלל" – אז למה אני מרגיש כל כך מרוק לפני 1 יום, 17 שעות #155903

• resilientlynx04
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש

חברים יקרים, שלום. אני קורא כאן באתר ביומיים האחרונים והחלטתי לקפוץ למים ולהציג את עצמי.

אני נשוי + ילדים, לומד ונושם חסידות, אבל פצוע קשה בתחום של שמירת הברית. מגיל 13 אני נופל בזה באופן קבוע. הגעתי למצב שבו כבר הפסקתי לכעוס על עצמי, אבל במקום שמחה הגיעה אדישות קרה ותחושת החמצה מטורפת מול אשתו ומול הקדוש ברוך הוא.

אני מרגיש שהיצר שלי שכלל את השיטה: הוא כבר לא מפיל אותי דרך עצבות, הוא מפיל אותי דרך המחשבה ש"זה מה שאני ואין לי סיכוי להשתנות". מחסום שלושת הימים שלי נראה כמו הר האוורסט.

ראיתי שיש פה חבר'ה שעובדים עם תוכנית שלבים וכלים מעשיים. אני מחפש את התמיכה האנושית פה. איך יוצרים קשר? איך מוצאים חבר לדרך באנונימיות? אני רוצה להחזיר לעצמי את החיות ואת האמונה שאני מסוגל ליותר מיומיים נקיים. יש פה מישהו שעבר את הקיר הזה ויכול לכוון אותי?

תגובה: אין ייאוש בעולם כלל" – אז למה אני מרגיש כל כך מרוק לפני 1 יום, 13 שעות #155907

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 20 ימים
  • חבר ותיק

מוכר עד כאב....
מוזמן להתכתב איתי pinipini4006@gmail.com
אוהב, וכואב איתך יחד....

תגובה: אין ייאוש בעולם כלל" – אז למה אני מרגיש כל כך מרוק לפני 1 יום, 10 שעות #155908

• אורי2
  • חבר חדש

אח יקר, נשמע כואב, שולח חיזוק מרחוק. 
כל הכבוד על האומץ, האדישות לא מנצחת אותך. 
אני לא מבין גדול, יכול לשתף את מה שעוזר לי בתהליך - 
התייעצתי עם אחד מאנשי צוות באמצעות שיחה טלפונית, הם עוזרים לך בשיקוף המצב שלך ובהתאמה של תוכנית רלוונטית. 
בינתיים, יש באתר תוכנית יומית של מוטיבציה, יכולה לעזור לך לדייק את מה שאתה באמת רוצה ולהבעיר את הרצון לבצע. 
אתה בוודאי יודע מה הבעש"ט מחנך לתודעה שבה ה' הולך איתנו תמיד, ומדבר איתנו דרך המציאות הפנימית והחיצונית שלנו, אנחנו תמיד ברשותו והוא תמיד בקשר איתנו. יש הרבה מחיצות, חומות, אוצרות, וידיים סגורות שמפתות ומבלבלות אותנו. 
תזכר ביין הונגרי - בטעם הטוב והאמיתי של החיים הפנימיים שטמונים בך, אל תוותר על געגוע למעיין, אל תסיר את המבט, תקשיב להרהורי התשובה שבך, תאמין במסע, תתפלל, תקפוץ למקווה ותוולד כל יום מחדש. 
השנים שעברו מגיל 13 לא משקפים את מה שאתה באמת.
באהבה רבה. 

תגובה: אין ייאוש בעולם כלל" – אז למה אני מרגיש כל כך מרוק לפני 1 יום, 10 שעות #155909

• resilientlynx04
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש

תודה רבה על התגובות חברים ועל הרצון לעזר כיף לקבל פידבקים כאלה,
אשמח לקבל הכוונה איך להגיע לנציג אנושי מדריך/מנטור האמת שאני כבר כמה ימים מנסה ולא כל כך מצליח אם יש לכם דרך לעזור הבנתי שיש תוכנית כלשהי של שתיים עשרה שלבים עם מפגשים ושמעתי שהיא ממש מועילה ושינתה אנשים מקצה לקצה 

תגובה: אין ייאוש בעולם כלל" – אז למה אני מרגיש כל כך מרוק לפני 1 יום, 9 שעות #155910

• אורי2
  • חבר חדש

אני קיבלתי את המייל הזה: shmor.help@gmail.com מאחד אנשי הצוות בשביל תיאום שיחה טלפונית, מוזמן לנסות.

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.34 שניות

Are you sure?

כן