סתאם.
קוראים לי ניצוץ אבוד, או בקיצור ניצוץ. אני חרדי נשוי בערך בן 30 עם כמה ילדים. אני מגיע מהמגזר הליטאי, אבל הראש ממש פתוח.
קראתי הרבה מהחומר שיש פה באתר, הבעיה שלי מעט שונה, מצד אחד קלה יותר ומצד שני חמורה יותר.
אני לא מכור לפורנו באינטרנט, אבל אני כן מכור לסרטים רגילים, ולטלויזיה. ואני נכשל תכופות באוננות ושז"ל.
אני לא מסוגל לשים חסימה של נתיב או רימון, כי אני לא מסוגל לוותר על הטלויזיה והסרטים הרגילים. בינתיים יש לי חסימה של מורשת, שאני שולט עליה (אני יכול לפתוח אותה כל פעם שאני רוצה ולהיות במצב ללא סינון) ואני שם אותה על "גישה מקלה". זה מסנן לי את כל הפורנו, ואת כל המקומות שעוסקים במין. עוד לא יצא לי שהייתי צריך לפתוח אותה בשביל עניין לא טכני ( טכני - להיכנס למקום לא פורנוגרפי שמשום מה בגלל מילה או שתיים שהשתרבבו בו המערכת מזהה אותו כפורנוגרפי).
אני לא יכול בלי סרטים, אך הכשלונות שלי בשז"ל הם לא רק בגלל זה. יש לי בעייה הרבה יותר קשה.
הבעייה היתה במלא חומרתה גם בזמנים שהייתי מסוגל לא לראות סרטים וטלויזיה. (וגם לא הייתי נכשל באוננות)
אני דורך במקום. אני לא מצליח להזיז את עצמי. לעשות דברים שיקדמו אותי בחיים. הגעתי לגיל 30 כשאפילו את מה שהיה לי הפסדתי. אני מוכשר בכל מיני תחומים אבל לא מסוגל להזיז את עצמי ולבצע אותם. אני עצוב. הבית שלי מוזנח ומבולגן. אני שונא את זה ונגעל מזה, אבל לא מצליח לעמוד במטלות של החיים.
אני מופנם, אני לא מצליח להיות אבא ובעל טוב. לא מצליח להגיד מילים טובות, אשתי והילדים שלי סובלים מזה.
כל פעם שאני נכשל בשז"ל, אני מושבת ליומים. מהעצבות, מרגשי האשמה, מהתחושה שאני כאילו בוגד באשתי, ובעיקר: מהידיעה שאין טעם לעבוד, להשיג לקוחות, להתפתח בתחומים שאני מוכשר בהם. כי גם ככה לא יהיה לי מזל (הסטייפלר אמר שמז"ל - ר"ת מ'וציא ז'רע ל'בטלה) ואין לי השראה. אז אני ישן כל היום ורואה סרטים בלילה.
אני יודע בשכל שזה לא כל כך הגיוני לחשוב כך, אבל צורת החשיבה הדיכאונית הזאת היא מעבר לשליטתי.
חברים שלי מתקדמים ומצליחים בחיים, ואני נותר מאחור, לא מסוגל להזיז את עצמי, כי אני תקוע עם הדיכאון המשתק, והידיעה שבכל מקרה לא תהיה לי שום סייעתא דשמיא ("ושב מאחריך").
ניסיתי לשנות את דרך החיים שלי אינספור פעמים. אז אל תציעו לי לעשות את שוב בלי איזה דרך חדשה שלא נוסתה בעבר, ושלא עולה כסף. לא שלא הייתי מוכן להשקיע כסף בלצאת מזה, אלא שפשוט אין.
הצילו!!!!!!!