משה כתב on 22 נוב' 2012 22:54:
אחד היקר!
אכתוב על עצמי וכל אחד יחליט אם זה נוגע אליו.
הסיבה שאני הגעתי לכאן היא בגלל חומרת הוז"ל, למרות שהחיים היו לכאורה די טובים, תמיד הרגשתי רשע חוטא וכו'
כשהגעתי לאתרא קדישא הדין [תוך כדי חיפוש פורנו בגוגל] הבנתי שאני מכור ללא אפשרות לבחור,
אבל פה טמון הכלב, כל עוד לא הגעתי לפורום, לקבוצה, לתוכנית, הייתי בגדר נטול בחירה, אבל עכשיו שאני רואה שיש אפשרות להגמל ולהפסיק לעבור על חטאים חמורים, איזה תירוץ יהיה לי? שאני מכור? נו אז מה? יש פה באתר הרבה מכורים שלא פוגמים בזכות התוכנית, וממילא אין את התירוץ של ההתמכרות.
[אני יודע שהרבה פה מרימים גבה וזועפים, מה אתה מדבר איתו על דת? תן לו לסבול עד שהוא ירגיש שהוא לא יכול יותר.
אני יודע לעצמי שאני לא סבלתי בחיים הגשמיים, הסיבה היחידה שאני כאן, היא [עדיין] בגלל שלאונן זה אחד החטאים החמורים שיש, ועצם העובדה שאני נכשל בזה למרות כל הרצון והנדרים והחרמות והשבועות והסיגופים וכו', הטריפה אותי ולא נתנה לי מנוח.
ואם הקב"ה יתגלה אלי ויגיד לי: תשמע משה, אין לי שום בעיה שתאונן אני ישר יחזור לשם (אל תדאגו הוא עדיין לא אמר את זה)
ז"א כל אחד והסבל שלו, אחד זה הורס לו את הבית, ואחד זה הורס לו את החיים הרוחניים, וכו']
בשולי הדברים אוסיף שלמרות שלעיל ציינתי את הסיבה שאני כאן, אחרי שאני כבר בתוכנית [יותר נכון-בתחילתה] אני מגלה כאן עולם עשיר ומדהים של קרבה שאין כמותה לקב"ה על בסיס קבוע, תיקון המידות,שיפור בזוגיות, שמחה וסיפוק, בקיצור- חיים הרבה יותר טובים ממה שהיה לי בעבר.
העיקרון הוא: תוציא את התאווה, ואת החלל שנוצר תמלא ברוחניות, וזה שווה את העבודה!!!
תשובה של אלוקים:
אני כבר מודיע לך שבמקרה שלך, בתור אדם כפייתי ואובססיבי להוז"ל, לא אתן לך שום עונש, מבחינתי אתה בגדר אנוס בעל כורחו, לאנשים במצב הנפשי שלך, כמו למשל חילים במלחמה, איפשרתי אפילו לאברכים נשואים לבעול גויה יפת תואר.
נרגעת, אתה מרגיש משוחרר, רץ לאונן, חכה רגע.
אתה יודע שגם על אכילת בורקס וגלידה לא אעניש אותך? אז אתה רץ לאכול באובססיביות? אני מקווה שלא. למה? כי זה יגמור אותך. ככה יצרתי את מנגנון התאוות במין, באוכל, ובכל דבר, אכילה מרובה או תאווה אובססיבי הורגת, גם אם אתה אנדיאני או אפריקני.
עכשיו תתחיל להתאוות משוחרר בלי מצפון, תוכל גם לאכול בלי גבולות, אבל תזכור, ניפגש בצומת של מחלת ההתמכרות, אתה בסוף תתחנן אלי שאני יעזור לך להיגמל מזה, לא ב"השיבינו", שם אמרתי לך שאתה מסודר, אבל כשתגיע ל"רפאינו", אתה תזעק אלי, ואז תהיה חייב להפסיק, המלצה שלי, אל תתחיל עם זה, זה מחלה ממארת עם גרורות שפשוט הורגת אנשים, בדוק.