שלום רב לכל גדודי צבא ה' הנמנים על פלוגה מופלאה זו, ה' עמכם גבורי החיל, יהא ה' בעזרכם, לכו בכוחכם זה והושעתם את ישראל.
הנני חדש לגמרי באתר זה, לא אאריך בשלב זה, הנה לי שני מצבים, עבר והוה. בענין העבר הנני איש בשורה ללוחמים [בני תורה, (הנני כותב כן כי ב"ה הנני נמנה על פלג זה)] המתמודדים עם בעיות של הוז"ל עם עצמם ביאוש, שאפשר להגמל מזה [גם אחרי שנים רבות של נסיונות על כל המשתמע מכך], ולא לענין זה באתי עתה.
אתמקד בשלב זה על ההוה, לפן המעשי במה שנוגע עתה, ב"ה מעולם לא השתמשתי באינטרט פרוץ. אך תמיד מצא היצר עילה [כמובן בתחילה רק כדי לבחון היטב האם הנני באמת חסום לגמרי]. להמציא לי מקום להזין עיני רח"ל וכו', וכמובן במלחמה כמו במלחמה עליות ירידות, נצחון וכשלונות בתקופות קצרות וארוכות. הרגשתי תמיד שיש לי מחלה, עתה נודע לי את שמה "התמכרות", אם כי היא יחסית באמת מדה קטנה ב"ה ב"ה שלא נתנני טרף לשיניהם, כפי מה שאני רואה פה מטיול קצר ל"ע מה שקורה. מעדינות נפשי איני מסוגל אפילו לטייל פה יותר מדי. וד"ל. אבל עזרה למעשה הנני צריך, אם ידוע למישהו אפשרות לחסימה טוטלית של "גוגל פלוס", שלדאבוני רק זה שבוער ליצרי הטיפש הזקן והכסיל שמובילני לשם ברגעי חולשה מסויימים. כי משום מה תוכנות הפילטר אינן מצליחות לחסום אותו. ותתברכו מן השמים ברכות בכפליים.