אני נשוי, אב ליותר מעשרה ילדים, עברתי את גיל ה40, אני בעל תשובה כ20 שנה. מאז ומתמיד, מאז אני כמעט זוכר את עצמי, התאווה בוערת בי כמו אש. בתחילת התשובה, שנתיים כבחור ואחרי כן כחודש או חודשיים כנשוי, הייתה מעין התחזקות, טהרה. אולם מאז ועד היום, ה' ירחם, התאווה בוערת בי כלהבה עד השמיים, ממש טירוף. לפני שהיה לי מחשב בבית, הייתי ממש קונה מגזינים עם תמונות לא צנועות, או שמוצא אותם ברחוב, הייתי מתרחק הרחק מכל ישוב ושם בא על תאוותי ה' ישמור. לפני כ-10 שנים נכנס המחשב הביתה, ואיתו... אני לא צריך לפרט. מאז ניחם אותי היצר הרע שדווקא למדתי המון באינטרנט, נהייתי ממש טכנאי מחשבים ואפילו התפרנסתי מזה. עד היום אני מצליח להוציא כמה גרושים מהמחשב+אינטרנט וזה היה אחד החיזוקים למה אני לא מעיף אותו ממני לגמרי... כיום, אני כבר לא צריך שום חיזוק לזה, אני פשוט מכור לגמרי, אני עוקב אחרי כל הסדרות, הלועזיות והישראליות, מעודכן בכל הסרטים החדשים, ממש שיגעון. כמובן שיש לי מלחמה תמידית בעניין התאווה, אבל זה רק מתבטא בגודל התקופה בין טומאה לטומאה, ה' ירחם... בשנים האחרונות, תקופה של חודשיים ללא פגם נחשבת כהצלחה רוחנית מעולה בשבילי... הרגילות זה שלפחות פעם בשבוע אני פוגם, ה' ירחם ויושיע כבר ...
עד כאן דבריי.
נרשמתי למייל חיזוק יומי, אני לא יודע כל כך איך להתחיל, אני מרגיש ממש כמו כריתת אבר חשוב... אני מאד רוצה להיות כבר מאחורי כל זה, במצב יותר טהור, אבל מצד שני אני לא רואה את עצמי מפקיד את חירות האינטרנט שלי אצל גבאי הסיסמאות... כך לפחות אני מרגיש, ה' יתן לי כח לשבור את כל זה ... אני זקוק לעזרה... :-[