תודה רבה לכל המחזקים! באמת שחיזקתם ועודדתם אותי!
קראתי סיפורים בפורום ונדהמתי, גיליתי שאני ממש לא לבד, מצד אחד זה חיזק אותי שכך בעזרת החברה המדהימים שכאן נוכל לעלות ולהתנקות ביחד, מצד שני עולות מחשבות של:"תראה, כולם עושים את זה אז זה לא נורא וגם אתה לא כזה רשע"
אבל ברוך השם בארבעת הימים האחרונים (מאז שהצטרפתי) קל לי לדחות מחשבות מעין אלו, בימים האחרונים חשבתי יותר על איך להישאר נקי מאשר על איך להתלכלך.
במשך השנים בכל פעם שנסיתי להתנקות חיפשתי לי נקודת ציון בזמן כגון חגים, צומות, ימים נוראים וכדו' שמשם אני מפסיק, אמנם היו פעמים שהיו לי הפסקות יפות( השיא שלי הוא ארבעה חודשים) אבל בסוף תמיד נפלתי, בשנה האחרונה, שאני מחשיב כגרועה בחיי , אפילו ימי הספירה וחג מתן תורה לא השפיעו כ"כ על יצר התאווה שבי, זו לפי דעתי מה שהדליק אצלי נורה אדומה ודחף אותי להצטרף לתוכנית, אז אמנם אני נקי רק ארבעה ימים בינתיים,אבל לי זו נקודת ציון חשובה, שנותנת לי תקווה לעתיד, ונקודת הציון שהתחלתי בהצטרפות לתוכנית נשמרת אצלי ביומן בתקווה ובתפילה שלא אצטרך לחפש לי נקודות ציון חדשות בזמן, כי כאן למדתי שאני לא צריך להפסיק לתמיד, אני רק צריך להפסיק היום,כל יום, וכך יותר קל לי להצליח.