שלום לך זלמן היקר אני מעריך מאוד את התגובה שלך אין סיבה שלא ארצה לשמוע את דעתך לשם כך נרשמתי לאתר ושיתפתי כדאי לקבל חוות דעת עצות והכוונות כלשהם מאנשים שבאמת אכפת להם שעברו מה שאני ועוד רבים כמוני עוברים , אני חושב שאתה צודק התאווה לעולם לא תהייה מאחורינו מה שכן אנחנו מסוגלים "להרדים" אותה ובעזרת שינוי מהותי בחיים קירבה לה' יתברך וללמוד תורתו, להבין את הבעיה מהשורש רק כך אני יוכל לצאת לדרך חדשה, גם אם נזרוק את המחשב ולא נישתמש באייפונים למינהם ולא ניכנס לפורנו זה לא יפתור את הבעיה , הבעיה היא עמוק בתוכנו כך פחות אני חושב , אני יודע זאת אבל ההחלמה קשה , קשה מאוד התחלתי לקרוא וליישם את תוכנית 12 הצעדים בימים האחרונים אני ממש בהתחלה , בינתיים התוכנה את K9 תוכנה ממש טובה , אני מקווה שבקרוב מאוד אני יצליח להחלים אחרת אני בברוך רציני החיים שלי יקחו אותי למקום שבו אני לא רוצה להיות בו , ואנחנו לא הולכים ונהיים צעירים יותר ,הפסדתי הרבה שנים טובות ויפות מחיי , לא רוצה להפסיד עוד . תודה לך על התגובה ואשמח לשמוע ממך יצא לי לקרוא את הסיפור האישי שלך וזה בהחלט מודל לחיקוי ליציאה לחופשי, ואפשר ללמוד ממנו הרבה [לגבי תהליך ההחלמה] ..