אני בחור בישיבת הסדר.
התחיל מהעיתון , ידיעות אחרונות בדר"כ , אחר כך אינטרנט בקטנה, בבינוני ועכשיו אני מכור לדברים האלה.
אני לא יודע מה לעשות , ניהלתי על עצמי מעקב והתחוור לי שכל יומיים אני מוציא זרע לבטלה , זכור לי זמן אחד שהייתי בחופשה עם חברים למשך 6 ימים בלי בעיות , עוד אירוע של 4 ימים החזקה.. אבל השאר .. יום אחד הוצאת זרע , יום שני אני מצליח להחזיק מעמד , יום שלישי - הוצאת זרע .. יום רביעי ? מצליח להחזיק , יום חמישי ? זרע..
ההורים שלי הוציאו את האינטרנט של הבית שלנו , אבל לא בגלל זה , הם הביאו אותו בגלל סיבה מסוימת , ואחרי שהיא נגמרה - הם הוציאו אותה , אני לא התנגדתי , בסתר שמחתי על כך שהלך מקור יציב ואמין לטומאה הזאת.
( אע"פ שאני חושב שאימי חושדת מעט ).
אבל כאן לא נגמרת הבעיה - יש לי מחשב נייד , שאני צריך אותו גם לישיבת ההסדר וגם לדבר אחר - אני לא יגיד מהו אבל אגיד שהוא משהו שאני חייב לעשות במקביל לישיבת הסדר והוא לוקח לי הרבה זמן.
עם המחשב הנייד הזה אני יכול לקלוט wifi מסביב - זה לא תמיד עובד וקיים , אבל שאני נכנס אני נופל , מספיק העתקה זריזה של 3-1 תמונות וזה מספיק לעשות את ה"עבודה".
גם אני נופל עם המחשב הזה בבית - אבל זה קל לפתרון - אני ישאיר אותו בישיבה , הוא שמור שם.
אני צריך להיות הרבה בחדר שלי בגלל הדבר שאני צריך לעשות במקביל להסדר , אז אי אפשר להגיד לי פשוט ללמוד בישיבה וכך לא ליפול - הלוואי ..