איש חסיד היקר. מה שעשית פה לא מובן מאליו בכלל. נתנו לך חבל "הצלה", כדי שתוכל להרשות לעצמך לחשוב שאינך מכור, אבל אתה לא נאחז בו.
לגופו של עניין, אני לא יכול להכריע עבורך האם אתה מכור או לא. עצם זה שבאת לפה מעיד שכנראה יש אצלך הרבה כאב, אשמה ובושה. כולנו כאן חולקים את הרגשות האלה.
ולגבי שאלתך הראשונה - לי לקח שנה להיחשף. אפילו לטלפן לקבוצות חיות לא העזתי, שמא יזהו אותי על פי הנשימה... הייתי בטוח שמספיק שאהיה פה בפורום באוויר המבושם של ההחלמה וזה יידבק אליי איכשהו. אבל לא, המחלה הזו נובעת מריכוז עצמי, סודות, הסתרה. כל עוד אנחנו נאחזים בהם, אין לנו דרך לצאת מזה. זאת האמת העגומה. אבל עבורי היא הייתה גם השמחה, כי לראשונה בחיי למדתי ליהנות מחברת בני אדם - כאן בתכנית. עד אז העדפתי תמיד מחשבים, שהם הרבה יותר קלים להבנה ולתפעול...
כך שעליך לעשות חשבון בינך לבין עצמך: האם הכאב שלך הוא מספיק גדול, עד שאתה מוכן לוותר על הסיכון שבחשיפה? האם אתה מוכן למסור את חייך לה', או שאת הפינה הזו אתה עדיין מעדיף לשמור לעצמך? כל תשובה לגיטימית מבחינתי, ואני לא מתכוון להטיף מוסר. אתה אפילו לא חייב לענות לי אלא רק לעצמך, אבל נדמה לי שזו השאלה היחידה שאתה באמת ניצב בפניה כעת.
ממליץ לך לקרוא:
www.guardyoureyes.org/forumheb/index.php?topic=1296.0
www.guardyoureyes.org/forumheb/index.php?topic=984.0
www.guardyoureyes.org/forumheb/index.php?topic=1928.msg21231#msg21231