שלום,
SA הוא קיצור של "סקסוהוליסטים אנונימיים" - קהיליה של מכורים לתאווה שמטרתם המשותפת היא להתפקח מינית ולהפסיק להתאוות. הקהילה נוסדה בארה"ב, ויש בה פעילות בכל העולם, כולל במקומות רבים בארץ (ירושלים, ב"ב, בית-שמש, באר-שבע, חיפה ועוד...). הקהילה מקיימת קבוצות פיזיות וטלפוניות, ומעודדת התפקחות באמצעות שיטת "12 הצעדים" שפותחה על-ידי "אלקוהוליסטים אנונימיים" לפני כמה עשרות שנים.
אני משער שרבים מהמבקרים כאן שמעו על SA, מי שלא, ומרגיש צורך בכך יוכל בוודאי להתעניין יותר
אשר לעצמי: אני בן 39, נשוי + 2, מתפרנס מתכנות מחשבים.
נפלתי לראשונה בתאווה בגיל 11 וחצי לערך, הייתי אומר כי שנות הנעורים עברו עלי יותר באוננות מאשר בלימודים וחברים (עוד בטרם ימי האינטרנט).
כששמעתי לראשונה על האינטרנט (גיל 23 לערך) לא הבנתי ממה מתלהבים, עד שהבנתי שיש שם תאווה, מיד התחלתי ללחוץ על אבי שיתחבר (ימי החיבור הטלפוני - 5 דקות להורדת תמונה...).
ב"ה שברוב חסדו למרות (ואולי בגלל) איך שנראו שנות נעורי, הקב"ה שולח לי שפיות שמרחיקה אותי בד"כ מאוננות (בשנתיים האחרונות נפלתי בכ"א אייר האחרון ובט"ו אלול תשע"א, ומתפלל ליום נקי נוסף), אך בכל הנוגע לאינטרנט - אמש היה הפעם הראשונה שגלשתי לתאווה מאז הנפילה באיר, אך גלישות ל"מקומות מפלט" אחרים שאינם תאווה - היו גם היו במשך זמן זה...
ובכלל, אפילו בחצי השנה שלאחר אלול תשע"א הייתי גולש בתאווה פחות או יותר כל-יום במשך 3-8 שעות! (עד שהצטרפתי ל-SA)
בקיצור: אני מרגיש שההתמודדות שלי היום היא מול מציאת מפלט באינטרנט, בתאווה, וביתר ההבלים... ובייחוד לאור זה שאני מתפרנס מכתיבת תוכנה.
מקווה מאד למצוא פה פתרון מול "פיתויי האינטרנט" לסוגיהם כולם.
רוב ברכה והצלחה!