קודם כול אני אציג את עצמי, ואחר כך את סיפורי.
אני אברך קלאסי שחצי לומד וחצי עובד, אני נחשב בקהילה שלי לאברך אינטליגנטי מאוד, אני מאוד מעורב בכל הנוגע לכל עניני הקהילה שלנו, ואני גם "ירא שמים מרבים...", בקיצוור אני אברך עם כל המעלות, חוץ מדבר אחד, אשר לו קוראים "התאווה"... אז בואו ואספר לכם את הסיפור שלי.
בשנות בחרותי לא היו לי בעיות רציניות, חוץ מכמה סיפורונים קטנטונים לא התעסקתי יותר מדי עם התאווה, ראשי היה עסוק בלימודים ולא היה לתאווה מקום להתפשט במחשבותי ולכן ניצלתי בשנות בחרותי מציפורני התאווה, נישאתי באושר רב והתחלתי לבנות את ביתי עם נוות ביתי שתחי, והיינו (ואנחנו עדיין...) זוג מאושר ונפלא, עד שהגיע היום הארור הזה שהכרתי את האינטרנט, בטבעי, אני בן אדם סקרן מאוד, אני חייב לדעת הכל ובמקום, כל דבר אני צריך לדעת איך הוא עובד, ובכל דבר יש לי יד, ולכן מהרגע הראשון שהייתה לי דריסת רגל באינטרנט, התחלתי מיד לחטט באתרים, ובגלל שהאינטרנט הייתה ללא פילטר, הגעתי ישר לסחי והמאוס שביוטשוב, בתחילה נגעלתי מזה, אבל לאט לאט התרגלתי, וכמובן שכהתאווה עבדה אצלי שעות נוספות, אז כל רגע פנוי הייתי ליד המחשב, ומחפש מה יעורר אותי עכשיו, חידוש חדש בנושא שירצה את יצר התאווה, מהר מאוד למדתי שמה שריצה לפני חצי שעה את התאווה כבר לא מספיק לי לעכשיו, וכך נסחפתי למעגל הארור הזה של חיפוש וצפייה בתכנים נוראיים, ואז גיליתי שביוטשוב זה עוד לא הכל, ואז התחלתי לגלוש בכל מיני אתרים שמספקים חומר רציני לתאווה, וגם שם גיליתי שלהתאווה גם זה לא מספיק, וקפצתי כמו משוגע מסרטון למשנהו העיקר לראות משהו נוסף משהו חדש, בקיצור, נסחפתי לעולם אחר לגמרי.
ברוך השם, שדבר זה לא הספיק לפגוע לי בחיי עם אשתי, אבל זה כן הספיק לערער בי עצמי את בטחוני האישי בכל בקשור למלחמה עם ייצר הרע, פשוט ראיתי את כל יראת השמים שלי מתמוטטת כמו מגדל של קלפים מול כדור גומי, פשוט לא האמנתי שאני, האברך שכולם דיברו עליו גבוהות, האברך שפניו מזהירות עם טוהר נשמתו, מסוגל להתגולל בפחי הזבל האלה יום אחר יום, פשוט הייתי מרוסק בתוך תוכי, אבל ברוך השם שהפתרון הגיע עוד לפני שכל חיי התרסקו.
ואז, הגיע היום בו שוב לא הייתה לי גישה לאינטרנט, התאווה נחלשה אוטומטית, אבל אני כבר לא הייתי מה שהייתי לפני כן, נכון ישבתי ולמדתי, ואפילו בהתמדה רבה, אבל חבוי בלב הסתתר לו אותו רשע שצץ לו מזמן לזמן עם חלומות פרועים וגרועים, אבל לא יכולתי להגיד לו לא, כך עבר עלי עוד תקופה ארוכה, שבעצם התאווה לא שלטה עלי, כי לא היה לה היכן להיאחז, אבל היא קיננה חזק עמוק בתוך ליבי, ואז זה חזר....
לצורך עבודה, התחלתי לעבוד על האינטרנט, כמובן שיש לי יצר טוב, ורציתי להוכיח לעצמי שאני כן אוכל להתגבר ושאני כבר כל כך הרבה זמן לא צופה בדברים גרועים, ושאני כן אוכל להילחם עם התאווה, קניתי קו עם פילטר חזק, ורק עבדתי על מה שהייתי צריך, ואכן כך עברו עלי כמה חודשים - כי יצר הרע יש לו סבלנות - לאט לאט התחלתי לעבוד על פייסבוק (קיבלתי על זה אישור חריג מהמסנן לצורך עבודה), וגיליתי שכל מה שהיה לי באינטרנט הלא מסונן יש לי עכשיו במחשב שלי, עד שהגעתי לתוכני הפורנו הגרועים ביותר שיש, כן! בתוך האינטרנט המסונן החזק שהיה לי צפיתי בדברים הגרועים ביותר שקיימים עלי אדמות, התאווה חזרה ובחזקה ואני עליתי דרגה בתאווה והתחלתי לאונן, מה שלא עשיתי עד אז, עד שבאיזה יום שמעתי דרשה חזקה בנושא עשיית גדרים שלא להגיע לרע, והחלטתי לחסום גם את הפייסבוק, עכשיו הייתי מנוטרל מכל האתרים בעלי תוכן שלילי, לא אתרים חברתיים לא פורומים לא חדשות, בקיצור כלום, אבל זה לא עזר, וכאן אני נמצא, ומכאן אני צועק לעזרה, התאווה התפתחה לה אצלי בצורה כל כך משמעותית, עד שגם אם אני רק אראה פרסומת חשפנית באתר שאני משתמש בו לצורך עבודה, אני כבר נופל, וכל הזמן אני מחפש איך אני אגיע לעוד תמונה ולעוד תשוקה, עד שאני כבר לא יודע מה לעשות, אני חייב את האתרים לעבודה שלי, אבל מכל דבר קטן אני נופל, יכולים להיות לי שתיים שלוש נפילות ביום, ומכלום... אני פשוט מחפש את התשוקה, ולפעמים גם מעורר את עצמי אם אני לא מספיק בענינים...
אני מכיר כבר את האתר הזה כחצי שנה, אבל תמיד חשבתי שאני כן אוכל להינצל בלי זה, אבל עכשיו אני אבוד, אני"על סף ייאוש" אני כבר לא יודע מה לעשות, כי גם אם אחסום את הכל אני אמצא עוד תמונה ואז התאווה תתנפל עליה, כך שאני מרגיש שהסינון הוא רק מרחיק אבל התאווה גוברת מיום ליום ואני לא רוצה לחשוה איפוא אני אהיה מחר, רבותי נא ונא את עזרתכם אני צריך ומבקש!!!!
הזועק מנהמת ליבי: אווייייייי.