שלום לך וברוך הבא. גם לי 'הבור' הזה מוכר. וכן החיים השתפרו ועדיין משתפרים ללא היכר, הרבה מעבר למה שהיה נדמה לי כאפשרי. מה שמייחד אותי כמכור זו חוסר היכולת להפסיק את השימוש בתאווה. אני מתחיל להתאוות ומשוכנע שיש לי כח לעצור, 'המציאות' מספקת לי הוכחות 'חותכות' שאני עדיין בשליטה ופעם אחר פעם אני מוצא את עצמי עושה את אותן פעולות ומחכה לתוצאה שונה.
מערכת הרמאות העצמית הזו לוכדת אותי בכל פעם מחדש. אני באמת לא רוצה ואני באמת לא מתכנן ואני באמת לא חושב שזה יתפוס אותי, אבל... וזה אבל גדול מאוד. אני 'אוכל את אותה הצפרדע' תמיד. הפחד משפיטה נידוי בושה ואשמה רעילים גרמו לכך שאסתיר עוד את מי ומה שאני, החיים הכפולים שהוכרחתי לחיות עצרו את ההתפתחות שלי.
התאווה סיפקה לי מרגוע מכל אלו, מה שמכונה כאן בפורום לעיתים 'בריחה', בזמן השימוש אכן השגתי שיכחה, באמת לא כאבתי, אבל לא כל שימוש היה בריחה, לא פעם השתמשתי סתם. כי האמנתי 'לראש החולה' שלי, הלכתי לקנות סגריות, ו... מצאתי את עצמי עוד פעם בגיהנום. יש לי חברים שלא היה חסר להם כלום, נולדו עם כפית של דבש בפה, ובל אופן הם מכורים מעל האוזניים.
אישיות של מכור התפתחה על האלרגיה שלי לתאווה, משהו בתוכי לא מכוייל נכון, לא סגור על עצמו. אני כמו אדם שיש לו אלרגיה לבוטנים, הוא פשוט מתחיל להתגרד ולהתנפח. כשהתאווה (לא מין, תאווה - יש כאן לא מעט מאמרים מסביב לזה) פעילה אני עושה דברים נגד רצוני בלי לשים לב, 'מתגרד', מתעורר רק אחרי שאני 'בתוך השק'.
התועלת הגדולה שאני מצאתי כאן היא דווקא לא בהתמודדות, כי אני כבר לא מתמודד עם כלום, לימדו איך לא להיכנס להתמודדות. בעבר לא הצלחתי לקבל עזרה גם כשביקשתי כי 'לא שמתי הכל על השולחן', פה אני נמצא עם אנשים כמוני, יש להם נסיון דומה לשלי, הם מכירים את כל 'השטיקים' של המחלה הזו. יש לי פחות פחד שמא ישפטו אותי, הם מקבלים אותי כמו שאני וזה עוזר לי מאוד לא להסתיר כלום.
כל ההשתדלות הזו מאפשרת לי לפנות מקום בנפש למי שבאמת יכול לעזור לי. להיות קרוב לאבאל'ה אוהב. אני מאמין שרק בורא עולם שומר עלי. 'בזמן אמת' אני פשוט לא שם לב למה שקורה איתי. ואני ננעל ולא מוכן להקשיב לאף אחד.
לא פשוט בשבילי, בשבילו? כסף קטן. הוא עושה את זה בהצלחה שמונה שנים ועשרים וארבע ימים.
בהחלמה.