אני כיום מעל גיל 30 יש לי ברוך לא קצת ילדים ,אתחיל את סיפורי נולדתי להורים מבוגרים שמעולם לא הראו לי טיפת חמימות (פעמים בודדות שאבי נשק אותי )אמא אין מה לדבר,בגיל 13 זאת הייתה הפעם הראשונה שחטאתי בחטא הנעורים ,לאחר שקראתי בספרי המוסר על חומר העוון ישבתי ובכיתי ללא הפסקה כי הרגשתי תינוק ,לקחתי את הפוטנציאל תינוק הכנסתי לתוך טשו חפרתי בור וקברת את "התינוק" ושוב בכיתי ללא הרף אולם לאחר זמן לא קצר שוב חזרתי לזירת הפשע ללא הפסקה .בגיל 15 גיליתי לראשונה מה זה שרותי ליווי ניסיתי פעם אחת וזהו ראיתי שזה מקום לא רע בכלל ושם אוכל לקבל הרגשה אמאית (מה שמעולם לא קבלתי) מאז ועד היום לא השתנה כלום חטא תשובה בכי חטא תשובה בכי וחוזר חלילה ,כדי להשיג את מבוקשי לקחתי פעם מישהי לאילת במיוחד וחזרתי מידית כל זה להשגת התאווה ,הלכתי מרחקים עצומים כדי להשיג סיכוי אחד למיליון לחטא ותמיד הגיע האכזבה .
עשיתי דברים הזויים שאין בכוחי לפרטם הגעתי מאוחר הביתה למרות אהבה הגדולה והציפיה שאגיע מצד אשתי והילדים
בשנה האחרונה אמרתי שאולי אם אדפיס ואזכה את הציבור בספרים על חשיבות הקדושה ושמירת הברית הקב"ה יחמול עלי ועשיתי כך .
הצלחתי להגמל 40 יום ושוב נשברתי.
בחודש האחרון התפללתי לבורא ואחרי מצוותיך תרדוף בלשוני בבקשה אלוקים שארדוף אחר המצוות ולא אחר נשים
בראש השנה התחננתי אלוקים תפגיש אותי עם אנשים שעובדים אותך באמת.
כשלושה ימים לפני יום הכיפורים הקב"ה החליט להתחיל לגאול אותי אין לי מושג איך הגעתי לזה ,אבל פתאום מצאתי את עצמי נכנס לאתר שמור עיני ומאז התמכרתי לאתר. פניתי ליחזקאל במוקד מידע והסביר לי את כל התהליך אני מקווה שהקב"ה יחמול עלי ויאמר לצרותי די
שמעתי את השיחות ועידה ולא הפסקתי לבכות ולהתרגש מזה שעם ישראל כזה קדוש ,
ויעשו כולם אגודה אחת לעשות רצוניך
מקימי מעפר דל מאשפות ירים אביון
בהצלחה ותודה לכולם