קראתי בשקיקה את כל מה שכתבת, ובכיתי, למה? כי פשוט ראיתי את עצמי שם, גם אני עברתי את כל אשר אתה מספר כמעט(למעט את הקטע של האיפונים...אני לא אוהב דברים כל כך מתקדמים..) דבריך נכנסו לליבי. מאחל לך הרבה מאוד החלמה וצעידה טובה.
הנה קצת התייחסות למה שכתבת:
לאורך השנים למדתי להילחץ פחות מהבעייה, לא לקחת אותה למקום קיצוני של אשמה ופחד, ללמוד להסתכל לה בעיניים, ללמוד להיות גבר ולהבין שיש לי בעיה ואני רוצה וצריך להתמודד איתה בעצמי עם הרבה עזרה מהקב"ה
תחילת דבריך מקסימים, אני מזדהה לחלוטין, קרה לי אותו דבר גם. אך
טעות אחת קטנה יש כאן - ההתמודדות היא רק בעזרתו, הכנס אותו לחיים שלך, התבטל אליו רק כך ההחלמה תבוא! להתמודד בעצמך זה מכור לא יכול לעשות, אני מכור, ניסיתי לבד, לא הצלחתי, ביחד- איתו ועם החברים ב"ה עולים למעלה...
לא האשמה היא שתכפר לי על החטא, אלא העבודה האמיתית שאעשה, מה גם שעם כל כך הרבה אשמה אי אפשר לחיות ביומיום, זה ממש מוריד את הביטחון העצמי, את היכולת שלי להיות שמח ולתקשר עם אנשים בצורה טובה, אני כאילו מכונס בתוך עצמי ובתוך מעגל החטא,וכך קשה יותר לצאת ממנו, והכל בזכות האשמה, צריך להרגיש חרטה אמיתית, אבל להיות גבר , ולהגיד טעיתי, והטעות שלי לא צריכה לבוא על חשבון אף אחד, ואני אקום.
אמת, דברים נפלאים, צריך לדעת להבין שאני חסר אונים מול התאווה, שאין לי יכולת להתמודד איתה.
ב"ה, אני נמצא במסגרת של תורה שמחזירה לי את השפיות, ברור שאש התורה שורף את כל שאריות החטא, מנסה "לשגות באהבתה תמיד", זאת העצה הכי בדוקה ויעילה, זה מנחם, זה פותח אפיק חיבור חדש לקב"ה, כ"כ אמיתי, רבים המדברים על כך שהחטא של פגימה בברית פוגם כל כך גבוה בנפש האדם עד שהוא חייב עזרה מגבוה , הוא חייב תוכן רוחני כ"כ גבוה שיעזור לו, כי אין חבוש מוציא עצמו מבית האסורים, והתורה היא תוכן רוחני עליון, התורה שמותיו של הקב"ה, אנא נפשי כתבית יהבית, התורה מתמצתת תוכן רוחני עליון שנשפך אל האדם מלמעלה ומחדש אותו ומנחם אותו גם אחרי החטא, אני ממליץ מנסיוני הדל, לכל המכורים שלא נמצאים בעולמה של תורה, לקבוע לימוד יומי רציני של לפחות חצי שעה-שעה, זה החיים שלכם, של האישה שלכם, של הילדים שלכם, זה הכול.
מצטער, רבים ניסו ולא הצליחו, התורה לפעמים לא מספיקה כאן, פה לומדים שצריך משהו אחר, חזק יותר, צריך את המקור שממנו היא הגיע, אותו יתברך.
אתה בעצמך אמרת שאתה כבר לומד הרבה שנים בישיבה ובכל זאת לא הפסקת! למה? כנראה שהתורה לא גורמת להפסיק....
ב"ה, אני מנסה למצוא אישה עכשיו, להקים איתה בית, לכן אני כל כך חייב שפיות, אני לא יכול לצאת עם מישהי כשאני מדוכא, אני חייב להיות במיטבי, מלא ביטחון עצמי, לכן אני הרבה פעמים מדחיק את הנפילות לצערי, אבל אני מקווה שהאתר הזה יוכל לעזור לי להשתקם בצורה יעילה ושכלית, מלאת ביטחון ואמונה בי, ולא בצורה של הפחדות ונטילת אשמה, שבעתי מזה לגמרי.
יש כאן מקום נפלא להחלמה, צריך רק לדעת לבטל את העצמיות שלך, לדעת לשים את הגאווה בצד ולצעוד קדימה!
אשמח מאוד להיות בקשר אם אתה מסוגל... אפשר להתחיל במייל אם תרצה, ולהתקדם יחד.