שלום קהילה יקרה,
אני בגיל המתקרב ל-40 ומגיל 16-17 התחלתי להתמכר לאורגזמה הגברית. אחרי שנים מעטות של התמכרות לייט עברתי להתמכרות כבדה יותר של לפחות פעם ביום וכשבא האינטרנט המהיר לעולם אכלתי אותה בגדול. מזה כעשר שנים אני כמעט לא מפספס יום. זאת למרות שעברתי תהליך של חזרה בתשובה, הקמתי משפחה לתפארת ונשאתי לאישה את המובחרת שבמובחרות. גם כלפי חוץ אני פעיל מאד בקהילה ועובד תמיד במקומות בהם אני מגיע להישגים נאים.
הלופ בו אני כלוא כמו שבוודאי רבים מכם חוו ובתקווה שלא תחוו עוד לעולם הוא בסגנון המוכר של "זהו זאת הפעם האחרונה - אה, נו טוב רק עד חנוכה, אה טוב עד היומולדת שלי, אה טוב זהו כשהבן שלי יוולד ואז אני מפסיק!" וכן הלאה עד לפני חצי שעה.
לפני כחודש הצטרפתי למסע 90 הימים מלא תקווה ואף החזקתי 8 ימים. ואז התחלתי ליפול וזמן ההחזקה פחת מאד. היום החלטתי שאני חייב לקחת עוד כלי ממה שמוצע באתר הקדוש הזה וממה שאני מרגיש אני פשוט חייב לדבר עם מישהו. ניסיתי בפורום 90 בקבוצה שלי אבל רק אחד ענה לי וזה היה מבאס עד מאד מעבר לזה שבאנגלית אני מתבטא בקושי רב יותר.
אציין כי מעולם לא חציתי את גבולות המחשב בתאוותי אבל מודע לכך שגם כך כל פעם הייתה כמעין התאבדות קטנה וסיכון של כל מה שהקב"ה העניק לי ברוב טובו.
הייתי שמח לתגובה מקהילת ישראל הקדושה המתאגדת פה לקרב קשה במערכה הגדולה של צבא השם. למרות אפסיותי אל מול היצר עד היום אני מודע לכך שלי, כמו לכולכם, היו רגעים רבים של גבורה ועמידה מולו. אני מקווה שרבים מכם אף מחזיקים אותו קצר והייתי שמח מאד להיעזר בכם ואולי ביום מן הימים אף לעזור.
אני מלא תקווה שנעשה זאת יחד
תודה מראש ויום נפלא!