ברוכים הבאים,
אורח
|
|
|
|
|
משתדל לזכור:
שהנקיון הוא מתנה שלא מקבלים אותה בחינם שדרושה עבודה רצינית עקבית וממושכת לזכות בה שהיא מגיעה ללא חומר משמר שצריך להמשיך בעבודה ע"מ לשמרה "שיהא עסק זה לי לרפואה שלימה" זכני, אלוקי, ל"מתנת-הנקיון" נקי ברחמיו המרובים, לא בכחי, מאז יום ה לפרשת לך לך ו' מרחשוון ה'תשע"ד 10 אוקטובר 2013 |
|
וקיפאון |
|
|
|
בהחלמה למדתי שהנסיון של הזולת הוא המפתח להחלמה שלי.
נקי בחסדו הגדול מ 3/11/11 ומתחנן רק לעוד יום נקי ומחובר. לְךָ אֵלִי תְּשׁוּקָתִי בְּךָ חֶשְׁקִי וְאַהֲבָתִי לְךָ לִבִּי וְכִלְיוֹתַי לְךָ רוּחִי וְנִשְׁמָתִי לְךָ יָדַי לְךָ רַגְלַי וּמִמָּךְ הִיא תְּכוּנָתִי |
|
"ופשוט הוא שאפילו אם יפקח האדם על עצמו, אין בכחו לינצל אלולי הקדוש ברוך הוא עוזרו, כי היצר הרע תקיף מאד" (רמח"ל, מס"י פ"ב)
|
|
"הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָ ם אִם תִּמְצְאוּ אֶת דּוֹדִי מַה תַּגִּידוּ לוֹ שֶׁחוֹלַת אַהֲבָה אָנִי."
|
|
"אלוקי תן בי הדעת,
להבחין בין אמת לחלום, לב מבין ואוזן שומעת, הן על כפיך נשאתני הלום". |
|
אני תמיד הרגשתי שחסר לי החיבוק הגדול שיקרב אותי אליך.
לכן החלטתי שאת החיבוק הזה אני רוצה להעניק לכל מי שרק יבקש בחיבוק גדול ואוהב שרק אח יכול לתת. |
|
|
|
אבא, אני רוצה להיות בטוח בכל ליבי
שלמסע הזה יהיה סוף טוב שכל מה שאני עובר בדרך יהפוך חולשה לעוצמה גדולה (אביתר בנאי) |
|
"ופשוט הוא שאפילו אם יפקח האדם על עצמו, אין בכחו לינצל אלולי הקדוש ברוך הוא עוזרו, כי היצר הרע תקיף מאד" (רמח"ל, מס"י פ"ב)
|
|
|
|
|
|
|
|