ברוכים הבאים,
אורח
|
|
|
אבא טוב אין ייאוש בעולמך
|
|
"הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָ ם אִם תִּמְצְאוּ אֶת דּוֹדִי מַה תַּגִּידוּ לוֹ שֶׁחוֹלַת אַהֲבָה אָנִי."
|
|
אבא טוב אין ייאוש בעולמך
|
|
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.
|
|
|
|
משתדל לזכור:
שהנקיון הוא מתנה שלא מקבלים אותה בחינם שדרושה עבודה רצינית עקבית וממושכת לזכות בה שהיא מגיעה ללא חומר משמר שצריך להמשיך בעבודה ע"מ לשמרה "שיהא עסק זה לי לרפואה שלימה" זכני, אלוקי, ל"מתנת-הנקיון" נקי ברחמיו המרובים, לא בכחי, מאז יום ה לפרשת לך לך ו' מרחשוון ה'תשע"ד 10 אוקטובר 2013 |
|
מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה. אֲדֹנָי, שִׁמְעָה בְקוֹלִי: תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ, קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל, תַּחֲנוּנָי
|
|
אבא טוב אין ייאוש בעולמך
|
|
אבא טוב אין ייאוש בעולמך
|
|
משתדל לזכור:
שהנקיון הוא מתנה שלא מקבלים אותה בחינם שדרושה עבודה רצינית עקבית וממושכת לזכות בה שהיא מגיעה ללא חומר משמר שצריך להמשיך בעבודה ע"מ לשמרה "שיהא עסק זה לי לרפואה שלימה" זכני, אלוקי, ל"מתנת-הנקיון" נקי ברחמיו המרובים, לא בכחי, מאז יום ה לפרשת לך לך ו' מרחשוון ה'תשע"ד 10 אוקטובר 2013 |
|
אני תמיד הרגשתי שחסר לי החיבוק הגדול שיקרב אותי אליך.
לכן החלטתי שאת החיבוק הזה אני רוצה להעניק לכל מי שרק יבקש בחיבוק גדול ואוהב שרק אח יכול לתת. |
|
אבא טוב אין ייאוש בעולמך
|
|
משל לרופא שראה את המכה, ואמר: כמה המכה הזאת מכה רבה מאד!
אמר החולה: והלוא אשר הוכיתי מכה נחלה, לא היתה זאת כי אם לבעבור הגלות צדקת רפואתך ובעבור הראות את כוחך! (מדרש תהילים מזמור נא) אסיר תודה על נקיון - רק להיום - מכט טבת תשע"ד - 1/1/2014 |
|
|
|
אבא טוב אין ייאוש בעולמך
|
|